18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AaB – SønderjyskE: Odds og optakt den 3. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

AaB kom ned på jorden i sidste weekend, da de tabte til Brøndby. Det samme kan siges om SønderjyskE, der tabte mandagskampen til AGF efter ellers at have slået Brøndby weekenden forinden. Kan AaB komme tilbage på sporet eller henter SønderjyskE vigtige point i bunden af rækken? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AaB – SønderjyskE. Der er kampstart søndag d. 3. oktober 2021 kl. 14:00. Se kampen på Eurosport 2 eller stream den på discovery+.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


AaB – SønderjyskE: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mikkel Redder
Stadion: Aalborg Portland Park
Vejret: 14° og gode muligheder for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Optakt til AaB – SønderjyskE: Skader, karantæner og startopstillinger

Man kan ikke tage noget fra AaBs sæsonstart selvom de tabte deres seneste kamp i Brøndby. Martí Cifuentes har været fået sat sit aftryk på holdet, og de flotte resultater er endda kommet uden den helt store profil Lucas Andersen. De bolsjestribede fra Nordens Paris må stadig spejle langt efter deres yndling, men så er det godt, at der er der er trådt i karakter. Iver Fossum leverer på et højt niveau, Louka Pris viser gode takter og så står forsvarskæden anført af Rasmus Thelander virkelig solidt. Og nå ja, så skal man ikke glemme Jacob Rinne på mål, som har vist sig at være en af Superligaens bedste keepere, trods sin lille bommert i Brøndby i sidste weekend.

SønderjyskE står kun noteret for to sejre i sæsonen hidtil, hvor den ene bemærkelsesværdigt kom mod de forsvarende danske mestre fra Brøndby. Det lader til, at den nye tyske cheftræner Michael Boris har måtte gå en smule på kompromis med hans spillestil, men sønderjyderne ser dog bedre og bedre ud for hver uge der går. Senest tabte de godt nok med 1-0 i Aarhus mod AGF. Det helt store problem for SønderjyskE har været målscoringen, hvor de blot har scoret fem mål i 10 kampe. Væk er Haji Wright og AK Jacobsen og indtil videre ser det ikke ud til at de har løst det problem. Nigerianske Taiwo arbejder godt, men om han er en målscorer, det ser umiddelbart ikke sådan ud.

Det er nærmest top mod bund. AaB skal vinde for at bevare kontakten til de to tophold og samtidig hold Randers FC bag sig, mens SønderjyskE skal på jagt efter de tre point for at få kontakt til de brede midterfelt i Superligaen. Tre vigtige point er altså på spil for begge mandskaber!

AaB:

 • Pedro Ferreira (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Lucas Andersen (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Rufo (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Milan Makaric (Angreb, Fast) – Tvivlsom

SønderjyskE:

 • Patrick Banggaard (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet

AaB forventet startopstilling: Rinne; Ross, Thelander, Granli; Pallesen, Højholt, Christensen, Fossum, Ahlmann; Prip, Prica

SønderjyskE forventet startopstilling: Thomas; Holm, Gartenmann, Reese, Dal Hende; Kornvig, Ekani, Albæk; Prosser, Taiwo, Hassan


Odds på AaB – SønderjyskE

Oddsene indikerer, at bookmakerne tror på en sejr til hjemmeholdet.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: AaB lukker af og vinder kampen

Ser man bort fra de to klubber i front, FC Midtjylland og FCK, så er AaB det hold, der har lukket færrest mål ind i denne sæson. Rasmus Thelander er tilbage på det niveau, som man så fra ham for efterhånden en del år siden, og til at assistere ham er norske Granli og de to unge Mathias Ross og Hagelskjær. AaB er altså rigtig godt bestemt i midterforsvaret, og så kan deres wingbacks i Pallesen og Ahlmann endda også forsvare. Læg dertil, at Jacob Rinne har gang i en rigtig fin sæson. SønderjyskE har virkelig ikke haft meget at skyde med rent offensivt og det er meget svært at se, hvordan dagens gæster skal kunne true AaBs defensiv.

I de to klubbers seneste møde var AaB også ganske suveræne, da de tog en 4-0 sejr, endda i Haderslev. AaB har vundet de seneste tre opgør mod SønderjyskE, hvor af de to af dem har været til nul.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,80
AaB vinder til nul
Gå til Bet365 *


AaB – SønderjyskE: Statistik, topscorer og H2H

 • AaB tabte sidste weekends opgør, da de var på besøg hos Brøndby. Trods en 0-1 føring ved pausen tabte nordjyderne 2-1.

 • SønderjyskE tabte med 1-0 til AGF mandag aften i Aarhus.

 • Trods sidste weekends nederlag indtager AaB tredjepladsen i Superligaen med 18 point efter 10 kampe.

 • SønderjyskE ligger nummer 11 i Superligaen med otte point for 10 kampe.

 • Iver Fossum er AaBernes topscorer med tre mål.

 • Daniel Prosser er topscorer for sønderjyderne.


Expected Goals: AaB vs. SønderjyskEde seneste tre kampe:

AaBResultatxGSønderjyskEResultatxG
Brøndby – AaB(2-1)1,86 – 0,57AGF – SønderjyskE(1-0)  2,08 – 1,10
Lyngby – AaB(0-4)0,20 – 1,10SønderjyskE – Brøndby(1-0)1,99 – 0,46
AaB – OB(2-0)1,84 – 0,76OB – SønderjyskE(2-1)1,07 – 1,33
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar