18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AaB – OB: Odds og optakt den 21. april 2021

De to bedste af de dårlige tørner sammen onsdag aften i Aalborg, når AaB og OB skal kæmpe om nedrykningsspillets 1.plads. Kan aalborgenserne fortsætte deres fine start på nedrykningsspillet, eller vågner OB endelig op til dåd? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AaB – OB. Der er kampstart onsdag d. 21. april 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV3 Sport.

GÅ TIL


AaB – OB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Aalborg Portland Park
Vejret: 10° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 22. juni 2021 21:17.


Optakt til AaB – OB: Skader, karantæner og startopstillinger

De to bedste af de seks dårligste, Aab imod OB onsdag aften er et ’topbrag’ i Superligaens nederste halvdel. Hjemmeholdet har 8 point ned til under stregen, mens det for OB kun drejer sig om 5 point. AaB kan nok begynde at sige sig lidt fri fra nedrykningskampen, men OB’s forspring og deres nuværende formkurve taget in mente gør at de stadig kan nå at blive sorteper.

Aalborgenserne har fået en fin start på nedrykningsspillet, i hvert fald resultatmæssigt, men det er trods alt også det vigtigste. De har været i aktion tre gange og de er stadig uden nederlag, de holder på den måde forspringet i toppen, men det har været uden at imponere. De lagde ud med en sejr over Sønderjyske, og siden er det blevet til uafgjort imod Lyngby og Vejle. Værterne har lukket mål ind i alle tre kampe, og de fremstår ikke som et særlig velorganiseret mandskab. Til gengæld har de også haft gang i målscoringen, og med Lucas Andersen på vej tilbage i form, så får de et ekstra boost til denne kamp. Den centrale midtbane ser dog lidt tynd ud med Ferreira i karantæne og Hiljemark, som fortsat er skadet.

Det er ikke særlig imponerende hvad de præsterer i Odense for tiden, ledelsen virker til at famle i blinde og resultaterne på banen er under al kritik. OB har blot vundet én ud af deres seneste syv kampe, senest blev det blot til uafgjort imod Sønderjyskes 10 mand, med 1-0 oppe og en mand i overtal, så er det ikke godt nok at smide point til 2021’s mest formsvage mandskab. Pointtabet i weekenden gør at Lyngby hentede yderligere ind på fynboerne, som nu kun har et forspring på 5 point ned til nordsjællænderne. De skal til at vågne op i Ådalen inden de bliver fedtet alt for meget ind i nedrykningskampen.

AaB:

 • Pedro Ferreira (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Oscar Hiljemark (Midtbane, Fast) – Skadet

OB:

 • Oliver Christensen (Målmand, Fast) – Skadet
 • Jeppe Theis Tverskov (Forsvar, Fast) – Karantæne

AaB forventet startopstilling: Rinne; Pallesen, Thelander, Ross, Ahlmann; Granli Fossum; Kusk, Andersen, Samuelsen; Rufo.

OB forventet startopstilling: Mande; Laursen, Larsen, Drachmann, Skjelvik; Thomasen, Kløve; Sabbi, Thrandarson, Frøkjær-Jensen; Jebali.

Odds på AaB – OB

Oddsene antyder, at bookmakerne ser AaB som favoritter i dette opgør

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 22. juni 2021 21:17.


Odds-forslag: 4000 gale aalborgensere gør forskellen!

De er tilbage! Tilskuerne er fra denne spillerunde tilbage på de danske stadions, det bliver helt genialt! AaB bliver det første hold til igen at byde velkommen til deres fans, når de onsdag aften byder OB op til dans. Det her nedrykningsspil er enormt tæt, alle kan slå alle, som vi allerede har set det i de første tre runder, men hvad sker der så nu hvor hjemmeholdet må have fans på stadion igen? Der kan lægge et kæmpe rygstød at vente for AaB med de små 4000 fans de må lukke ind på onsdag. Kampen lå nok allerede bedst til aalborgenserne, som endnu ikke har tabt i nedrykningsspillet. I seneste kamp imod Vejle var der spillemæssig forbedring at spore hos AaB, denne gang får de så endnu bedre forudsætninger med Lucas Andersen tilbage i startelleverne og 4000 gæve nordjyder på lægterne.

OB er helt ned at skrabe bunden i formtabellen, det hænger slet ikke sammen for fynboerne, som har ufatteligt svært ved at vinde fodboldkampe. Selv med en mand i overtal imod det mest formsvage mandskab i 2021, blev det blot til et enkelt point. Deres chancer for point i dette opgør bliver ikke ligefrem større med målmand Oliver Christensen på skadesbænken og forsvarsgeneralen Tverskov ude med karantæne. Det er to meget jævnbyrdige hold, som duellerer onsdag, men der er mest der taler for en hjemmesejr. Lucas Andersen og tilskuernes comeback giver hjemmeholdet de ekstra procenter, de har brug for for at vinde dette opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,33
1-tallet scorer
Besøg Unibet *


AaB – OB: Statistik, topscorer og H2H

 • AaB topper Superligaens nedrykningsspil med otte point ned til Lyngby under stregen. De har en statistik på 8-9-8 og en målscore på 30:35.

 • Gæsterne fra Odense indtager 2.pladsen i nedrykningsspillet med 5 point ned til Lyngby under stregen. De har en statistik for sæsonen på 7-9-9 og en målscore på 27:31.

 •  8 sæsontræffere er nok for Iver Fossum til at toppe AaB’s topscorerliste. – Issam Jebali er flittigste målscorer OB med 7 kasser indtil videre.

 • OB har været stærkest i de indbyrdes opgør i denne sæson, de vandt begge kampe imod AaB i grundspillet. 2-1 hjemme og 2-0 ude.Expected Goals: AaB – OB – de seneste tre kampe

AaBResultatxGOBResultatxG
Vejle – AaB(1-1)0,25 – 1,45OB – SønderjyskE(1-1)0,93 – 0,79
Lyngby – AaB(2-2)1,66 – 0,97OB – Vejle(0-1) 0,79 – 1,2
AaB – SønderjyskE(3-2)1,77 – 2,27Horsens – OB(1-1)1,87 – 2,61
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream AaB – OB den 21. april 2021

Vil du livestreame Superligakampen mellem AaB – OB, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

 1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER*
 2. Klik på ”Prøv Viaplay”
 3. Vælg ”Viaplay Sport”
 4. Find kampen i kalenderen

Stream AaB – OB hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Skriv et svar