18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AaB – Silkeborg: Odds og optakt den 6. november 2022

Allan Sousa og AaB er efterhånden godt trætte af resultaterne. Senest blev det til et 3-2 nederlag i Brøndby. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Allan Sousa og AaB er efterhånden godt trætte af resultaterne. Senest blev det til et 3-2 nederlag i Brøndby. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)


Nedturen fortsætter for AaB, som senest led et snævert nederlag til Brøndby. Søndag tager Hamréns mandskab imod Silkeborg, som få dage forinden skal i aktion i Conference League i en knald-eller-fald kamp mod Anderlecht. Måske det er AaB’s chance for en sejr? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AaB – Silkeborg. Der er kampstart søndag den 6. november 2022 kl. 14:00. Se kampen på Canal 9.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


AaB – Silkeborg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Maae
Stadion: Aalborg Portland Park
Vejret: 13°, let vind og regn

Optakt til AaB – Silkeborg: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er ved at være alvor i Aalborg. Hjemmeholdet har i hele sæsonen været i spillemæssig og resultatmæssig krise, og de har mere end svært ved at kæmpe sig ud af den. I de seneste syv kampe er det blot blevet til en enkel sejr, som kom mod den absolutte bundprop fra Lyngby. Trænerskiftet fra Lars Friis til svenske Eric Hamrén har ikke båret frugt, faktisk er spil og resultater bare fortsat i samme retning. AaB leverede ellers et flot comeback i søndags på Brøndby Stadion, hvor de efter 12 minutter allerede var nede med 2-0, men fik kæmpet sig tilbage på 2-2 med to scoringer af Younes Bakiz. Men som det ofte er med bundhold, så er marginalerne sjældent på deres side, og det fik vi et bevis på, da Brøndbys Schwartau scorede til 3-2 i kampens tredje tillægsminut. Dermed blev det ikke til point i bundkampen, og det efterlader aalborgenserne på Superligaens 11.plads. Det midterste felt af rækken er dog tæt i denne sæson, så det er ikke umuligt at stige i graderne, men så skal der snart andre boller på suppen.

Silkeborg er fortsat med i Superligaens top-6, men det virker til, at Kent Nielsens mandskab er begyndt at være mærket af Conference League. I skrivende stund indtager gæsterne 5.pladsen i rækken med 21 point, lige så mange som FCK, AGF og FCM, som ligger henholdsvis 6, 7 og 8. Silkeborg er uden sejr i de seneste fire Superliga-kampe, hvoraf de seneste to er blevet tabt til Horsens og Viborg. Søndag er der igen chance for trætte stænger hos gæsterne, som torsdag aften tager imod Anderlecht i Conference League i en kamp, der kommer til at afgøre deres europæiske skæbne. 1 point mod belgierne er nok til at spille sig videre til knockout-runden, og det vil Kent Nielsen og co. sikkert give både arme og ben for. Man må tage hatten af for de resultater og præstationer Silkeborg har leveret i den første del af sæsonen, men det er ikke nemt at jonglere med to turneringer med en forholdsvis smal trup, hvorfor de ikke kan føle sig helt sikre på at komme med i mesterskabsspillet for anden sæson i træk.


AaB – skader:

  • Kasper Høgh (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

AaB – karantæner + karantænefare:

  • AaB har ingen spillere i karantæne.
  • Lars Kramer og Jacob Ahlmann får karantæne ved næste gule kort.


Silkeborg – skader:

  • Gustav Dahl (Back, Reserve) – Skadet
  • Alexander Lind (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Martin Brink (Midtbane, Fast) – Skadet

Silkeborg – karantæner + karantænefare:

  • Tobias Salquist har karantæne.
  • Anders Klynge får karantæne ved næste gule kort.

AaB forventet startopstilling: Sander; Pallesen, Granli, Kramer, Ahlmann; Fossum, Ferreira; Sousa, Andersen, Prip; Bakiz.

Silkeborg forventet startopstilling: Larsen; Sonne, Calisir, Felix, Engel; Klynge, Gojani, Oggesen; Jørgensen, Kusk; Helenius



Odds på AaB – Silkeborg

Bookmakerne har Silkeborg som favoritter.


Odds-forslag: AaB blæser til angreb mod trætte Silkeborg

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,80
Over 2.5 mål
Gå til bet365 *


Superliga-formen er ikke opadgående hos hverken AaB eller Silkeborg. Hjemmeholdet befinder sig i en regulær krise, som tilfældet har været det i hele sæsonen, mens gæsterne for første gang nogensinde prøver kræfter med et europæisk gruppespil, noget som har vist sig at tære på kræfterne. De to klubbers formkurver taget in mente, gør dette til et svært opgør at spå om. Hvis ikke Silkeborg igen skulle i aktion i midtugen, ville pilen helt sikkert pege deres vej, men en knald-eller-fald kamp mod Anderlecht torsdag aften sender altså et par procenter AaB’s vej.

Silkeborg er igen i denne sæson dejligt offensivt anlagt, og er da også det mest scorende hold i Superligaen efter 15 kampe. Til gengæld er de også gavmilde i defensiven, hvor de har indkasseret minimum to mål i de seneste tre kampe. Til dette opgør er gæsterne tilmed uden forsvarsstyrmand Salquist, der ligesom i seneste spillerunde afsoner karantæne. AaB har i den grad kniven for struben efter en horribel start på sæsonen. Hjemmeholdet skal skaffe sejre, og det kan ikke gå hurtigt nok. Derfor forventer jeg også, at Hamréns mandskab kommer ud for at angribe søndag eftermiddag mod et formentlig halvtræt Silkeborg-mandskab. I min optik ligner det et åbent opgør, hvor der godt kunne komme fut i målscoringen.

AaB – Silkeborg: Statistik, topscorer og H2H

  • AaB er nummer 11 i Superligaen med 14 point for 15 kampe.

  • Silkeborg er nummer 4 med 21 point for 15 kampe.

  • AaB har blot vundet én af sæsonens syv hidtidige hjemmekampe.

  • Silkeborg har til gengæld også kun vundet to ud af otte udekampe.

  • Allan Sousa og Younes Bakiz er mest scorende AaB-spillere med 4 mål hver.

  • Sebastian Jørgensen er topscorer for gæsterne med 6 kasser.

  • Dommeren Jens Maae har dømt AaB 31 gange. Her har AaB vundet 15, spillet 5 uafgjorte og tabt 11. I de 31 kampe har Maae uddelt 48 gule kort og 1 rødt, samt tildelt 4 straffespark.
  • Dommeren Jens Maae har dømt Silkeborg 17 gange. Af de 17 kampe har AaB vundet 6, spillet 2 uafgjort og tabt 9 kampe. 30 gange har han uddelt et gult kort, 1 gang et rødt kort og så har han dømt 2 straffespark.


Expected Goals: AaB vs. Silkeborg – de seneste tre ligakampe:

AaBAaBResultatxGSilkeborgSilkeborgResultatxG
Brøndby – AaB(3-2)0,58 – 1,75Silkeborg – Viborg(1-2)1,84 – 1,73
AaB – Viborg(1-3)0,62 – 1,73West Ham – Silkeborg(1-0)2,84 – 0,26
Vanløse – AaB(1-3)2,47 – 4,63Horsens – Silkeborg(3-2)2,32 – 1,08

Superligaen – Table of Justice

Expected pointsFaktiske point (placering)
København FC København28.421 (#6)
Viborg Viborg FF2628 (#2)
Midtjylland FC Midtjylland22.921 (#8)
Nordsjælland FC Nordsjælland22.631 (#1)
AGF AGF21.121 (#7)
Randers Randers FC20.623 (#3)
Lyngby Lyngby20.55 (#12)
SilkeborgSilkeborg IF1921 (#5)
Brøndby Brøndby18.420 (#9)
OBOB1722 (#4)
Horsens Horsens16.718 (#10)
AaB AaB16.414 (#11)

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.


Hvornår spilles AaB – Silkeborg?

AaB – Silkeborg spilles søndag den 6. november 2022 klokken 14:00.

Hvor spilles AaB – Silkeborg?

AaB – Silkeborg spilles på Aalborg Portland Park

Skriv første kommentar

Skriv et svar