18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AaB – OB: Odds og optakt d. 30. september 2022

Der er nok at tage fat på i AaB for cheftræner Erik Hamrén. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Der er nok at tage fat på i AaB for cheftræner Erik Hamrén. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix


Der sker ting og sager i Nordjylland, hvor de nu både har skilt sig af med træner Lars Friis og sportschef Inge André Olsen. Den nye mand på trænerposten, Erik Hamrén, fik en deler med Lyngby BK i premieren. Fredag møder de OB, som kommer med optimisme og to sejre i rap. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AaB – OB. Der er kampstart fredag d. 30. september 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


AaB – OB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Maae
Stadion: Aalborg Portland Park, Aalborg
Vejret: 10° og let til frisk vind

Optakt til AaB – OB: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er blevet til to sejre i de seneste 11 betydende hjemmekampe for AaB. I slutspillet i sidste sæson formåede de at slå Randers FC, men de fire øvrige hjemmekampe blev alle tabt. Siden tabte de også playoffkampen mod Viborg FF og gik glip af europæiske kampe. Det ser dog ud til i denne sæson, at de har mere end rigeligt med Superligaen, for også i denne sæsons første fem hjemmekampe må AaB nøjes med en enkelt sejr. 

Nu er både træner Lars Friis og sportschef Olsen røget ud. Ind er kommet en gammel kending i form af Erik Hamrén. Efter 1:1 i første kamp mod Lyngby BK har svenskeren formentlig nydt at have en landskampspause til at få sine ideer fra hovedet og ud på banen. De to fyringer kort før landskampspausen ser udefra desperate ud, for AaB har stadig kontakt med de øvrige hold i bunden af tabellen, men spillet har ikke været overvældende. Det skal Hamrén ændre på. 

Det bliver ikke let i dette opgør, hvor en anden svensker, Andreas Alm, ser ud til at have fået bedre fat om fynske OB. Fire sejre i de seneste fem Superligakampe har så småt rettet op på en elendig sæsonstart for de fynske striber. Flere af holdets profiler byder sig til, og det gælder i alle kæder. Martin Hansen er sikker sidste skanse. Ivancevic og Paulsen bliver bedre og bedre for hver kamp i midterforsvaret. Gigovic på midten ligner den perfekte makker til Tverskov, og fremme er Kadrii og Jebali i strålende spillehumør. 

Men fynboerne er formentlig stadig skrøbelige, og de har tabt deres to seneste besøg i Aalborg. Tager vi de længere briller på, er det dog ikke en decideret hadebane for OB, som har vundet fem af de seneste 10 indbyrdes møder i Aalborg. Spillet er endnu ikke helt, som svenske Alm drømmer om, men pointene kommer i hus for OB, og det hele virker mere afklaret og målrettet. Og så hjælper det jo, at Kadrii er begyndt at score mål igen.


AaB – skader:

  • Daniel Granli (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Pedro Ferreira (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Kasper Høgh (Angreb, Reserve) – Skadet

AaB – karantæner + karantænefare:

  • AaB har ingen spillere i karantæne.
  • Allan Sousa og Lars Kramer får karantæne ved næste advarsel.


OB – skader:

  • Emmanuel Sabbi (Kant, Fast) – Skadet

OB – karantæner + karantænefare:

  • OB har ingen spillere i karantæne.
  • OB har ingen spillere i karantænefare.

AaB forventet startopstilling: Posavec; Ludewig, Pallesen, Kramer, Poulsen; Sousa, Højholt, Fossum, Prip; Andersen; Bakiz.

OB forventet startopstilling: Hansen; Grubbe, Paulsen, Ivancevic, Adelgaard; Tverskov, Gigovic; Tongya, Jebali, Frøkjær; Kadrii.



Odds på AaB – OB

Oddssætningen afslører, at bookmakerne har størst fidus til AaB i fredagskampen.


Odds-forslag: OB fortsætter fremgangen

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,72
X2
Gå til Unibet *

Der er meget langt mellem samba-kampene i Aalborg for AaB. Sæsonens enlige hjemmesejr var en godkendt 2:1-triumf mod Brøndby, men ellers har de rødhvide spillet tre uafgjort og tabt en enkelt foran deres egne fans. I fem hjemmekampe er det blevet til fire mål for nordjyderne, og i de fem kampe er der i alt faldet ni scoringer. Det er et snit på færre end 2 mål per kamp. 

Så er der trods alt mere ramasjang, når OB er på banen, for i deres 10 kampe er der i alt faldet 29 scoringer og altså et snit ganske tæt på 3 mål per kamp. De har vundet deres to seneste Superliga-opgør på fremmed græs, hvor de har slået Silkeborg IF 2:1 og senest Lyngby BK 2:0. Mellem de to sejre tabte de en jammerlig forestilling i DBU Pokalen på udebane mod Nykøbing fra den næstbedste række. 

Alligevel ligner det en kamp, hvor det endnu engang bliver svært for værterne at komme til fadet. Der er soliditet, selvtillid og klar struktur i de fynske striber aktuelt. Det kan man ikke påstå, der er hos AaB, og selv om Hamren er både erfaren og dygtig, skal han formentlig bruge mere end et par uger på at sætte facon på tingene i Aalborg. Vores bud til kampen er, at OB ikke taber. 


AaB – OB: Statistik, topscorer og H2H

  • AaB ligger nr. 11 i Superligaen med 9 point for 10 kampe. Statistikken siger 2-3-5 (9-14).

  • OB ligger nr. 8 i Superligaen med 13 point for 10 kampe. Statistikken siger 4-1-5 (12-17).

  • AaB har vundet én af fem hjemmekampe i Superligaen.

  • OB har vundet to af fire udekampe i Superligaen.

  • Allan Sousa er AaBs mest scorende spiller. Han står noteret for 4 mål.

  • Bashkim Kadrii er OBs mest scorende spiller. Han står noteret for 4 mål.

  • Dommeren Jens Maae har dømt AaB i alt 30 gange (15-4-11). Han har uddelt 46 gule kort, ét rødt kort og peget på pletten fire gange.

  • Dommeren Jens Maae har dømt OB i alt 34 gange (11-4-19). Han har uddelt 49 gule kort, ét rødt kort og peget på pletten én gang.

  • Sidst Jens Maae dømte kampen AaB – OB, vandt hjemmeholdet med 2-0 (17. september 2021)


Expected Goals: AaB vs. OB – de seneste tre ligakampe:

AaB AaBResultatxGOB OBResultatxG
AGF – AaB(3-1)2,39 – 0,28Lyngby BK – OB(0-2)0,68 – 0,59
AaB – Lyngby BK(1-1)0,51 – 1,61OB – FC København(2-1)1,14 – 1,02
FC Midtjylland – AaB(0-2)1,08 – 1,39OB – Viborg FF(1-2)1,51 – 2,14


Superligaen – Table of Justice

Expected pointsFaktiske point (placering)
Viborg Viborg FF18.619 (#3)
København FC København18.312 (#9)
AGF AGF16.516 (#5)
Midtjylland FC Midtjylland15.913 (#7)
Lyngby Lyngby BK13.73 (#12)
Nordsjælland FC Nordsjælland13.120 (#2)
Randers Randers FC1322 (#1)
Silkeborg Silkeborg IF12.516 (#4)
Horsens AC Horsens11.914 (#6)
Brøndby Brøndby IF11.911 (#10)
OB OB10.713 (#8)
AaB AaB109 (#11)

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.


Hvornår spilles AaB – OB?

AaB – OB spilles fredag d. 30. september 2022 klokken 19:00.

Hvor spilles AaB – OB?

AaB – OB spilles på Aalborg Portland Park i Aalborg i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar