18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AaB – Lyngby: Odds og optakt den 11. september 2022

Lucas Andersen var en oplevelse i AaBs seneste kamp mod FC Midtjylland. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)

AaB tog en flot skalp sidst, da de slog FC Midtjylland på udebane. Kan det være begyndelse på en stime for nordjyderne eller hiver Lyngby sæsonens første sejr med hjem fra Aalborg? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AaB – Lyngby. Der er kampstart søndag d. 11. september 2022 kl. 14:00. Se kampen på Canal 9 eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


AaB – Lyngby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Kjærsgaard-Andersen
Stadion: Aalborg Portland Park, Aalborg
Vejret: 18° og vindstille

Optakt til AaB – Lyngby: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er dømt bundopgør i den danske Superligaen, når AaB og Lyngby tager hul på Superliga-søndagen. Mens de fleste havde forudset, at Lyngby ville være en del af bundkampen, så var det nok de færreste som havde peget på AaB forud for sæsonen. Men Lars Friis’ tropper har altså haft en svær begyndelse. Offensivt har det ikke fungeret for AaB, og defensiven har også været præget af stor udskiftning både i forsvarskæden og på målmandsposten. Nu er der sket endnu en udskiftning i forsvaret. Styrmanden og anfører i de seneste par kampe Mathias Ross er nemlig solgt til tyrkisk fodbold, så Lars Friis skal se langt efter en midterforsvar til at supplere hollandske Lars Kramer. En løsning kunne være Jacob Ahlmann?

Lyngby er det eneste hold som ikke har smagt sejrens sødme efter sæsonens otte kampe. Og hvis ikke Lyngby skal hægtes helt af og nærmest have udspillet deres rolle inden sæsonen for alvor er gået i gang, så har de ikke råd til endnu et nederlag mod en af de nærmeste konkurrenter. Der var tegninger til det bedre i slutningen af opgøret mod Randers senest, hvor Lyngby, med et hav af offensive folk på banen, fik lagt et godt tryk på Randers’ mål, dog uden at få scoret.

Nytilkomne Alfred Finnbogason så spændende ud, så mon ikke at han kan forvente en startsplads i kampen her?


AaB:

  • Daniel Granli (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Kasper Høgh (Angreb, Reserve) – Skadet


Lyngby:

AaB forventet startopstilling: Posavec; Ludewig, Kramer, Ahlmann, Poulsen; Fossum, Ferreira, Andersen; Prip, Ementa, Sousa

Lyngby forventet startopstilling: Kikkenborg; Jørgensen, Gregor, Riis, Hamalainen, Sørensen; Rømer, Westergaard, Chukwuani; Kristensen, Finbogasson


Odds på AaB – Lyngby

Bookmakernes odds antyder, de tror mest på hjemmesejr.


Odds-forslag: AaB vinder målfest i Aalborg

AaB fik en flot og tiltrængt sejr i den seneste spillerunde, da de vandt 2-0 i Herning mod AaB. Ellers har AaB haft store offensive problemer, hvor de har manglet en decideret målscorer. Sammen med de to oprykkere Lyngby og Horsens er nordjyderne de mindst scorende i Superligaen indtil videre, og på den baggrund kan det virkelig underligt at kigge mod mål. Men det skyldes ganske enkelt de to holds defensive præstationer. AaB har netop sagt farvel til styrmanden Ross uden at det ser ud til, at der er en erstatning klar i truppen og Lyngbys defensiv har været i gavehumør hele sæsonen.

Og så må man også satse på, at AaB endelig fik hul på bylden seneste og at Lyngby med deres nye offensive forstærkninger også kan gøre ondt i den anden ende.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,90
AaB vinder og over 2,5 mål
Gå til bet365 *


AaB – Lyngby: Statistik, topscorer og H2H

  • AaB ligger nummer 10 i Superligaen, noteret for otte point i samme antal kampe.

  • Lyngby ligger sidst i Superligaen med blot to point for sæsonens første otte kampe.

  • Allan Sousa er AaBs topscorer med tre mål i sæsonen.

  • Mathias Kristensen og Emil Nielsen deler topscorertitlen hos Lyngby med to mål hver.

  • Hos Brøndby IF er Josip Radosevic og nyankomne Nicolai Vallys delte topscorere med hver 2 Superligamål indtil nu. Vallys har dog scoret sine 2 mål for Silkeborg. 

  • AaB har vundet de seneste to indbyrdes opgør med hele 4-0. Begge opgør blev spillet i 2021.


Expected Goals: AaB vs. Lyngby – de seneste tre kampe:

AaBResultatxGLyngbyResultatxG
FC Midtjylland – AaB(0-2)1,39 – 1,08Lyngby – Randers FC (0-2) 1,72 – 1,46 
Randers FC – AaB (1-0) 1,54 – 1,96 Viborg – Lyngby(2-1) 2,46 – 1,25 
AaB – Brøndby IF (2-1) 1,18 – 1,23 FC Helsingør – Lyngby(2-0)1,76 – 1,75
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles AaB – Lyngby?

AaB – Lyngby spilles søndag den 11. september 2022 klokken 14:00.

Hvor spilles AaB – Lyngby?

AaB – Lyngby spilles på Aalborg Portland Park, Aalborg.

Skriv første kommentar

Skriv et svar