18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AaB – Horsens: Odds og optakt den 31. juli 2022

AaB-fansene tænkte nok tilbage på Rinne med længsel, da de i søndags så den nye målmand Posavec kokse gevaldigt ved FCK's 3-1 scoring. (Foto: Bildbyrån)
AaB-fansene tænkte nok tilbage på Rinne med længsel, da de i søndags så den nye målmand Posavec kokse gevaldigt ved FCK’s 3-1 scoring. (Foto: Bildbyrån)

AaB står tomhændede tilbage efter de to første spillerunder, som har budt på nederlag til Viborg og FCK. Søndag får de besøg af oprykkerne fra Horsens, som noget overraskende har vundet deres to første kampe. Får AaB point på kontoen eller overrasker ‘Den Gule Fare’ igen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AaB – Horsens. Der er kampstart søndag d. 31. juli 2022 kl. 14:00. Se kampen på Canal 9.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


AaB – Horsens: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sandi Putros
Stadion: Aalborg Portland Park
Vejret: 21°, svag vind

Optakt til AaB – Horsens: Skader, karantæner og startopstillinger

Vi er to spillerunder inde i den nye Superliga-sæson, som allerede har budt på flere overraskende resultater. Bemærkelsesværdigt er det, at oprykkerne fra Horsens står med maksimumpoint efter to kampe, mens AaB nok også kigger overrasket på det 0, som står på deres pointkonto. Noget af det mest charmerende ved fodbold er, at alt kan ske, og netop det fik vi bevis på allerede i 1.spillerunde, da oprykkerne fra Horsens lykkedes med at besejre de forsvarende danske mestre FCK i Parken.

‘Den Gule Fare’ er ikke spået de bedste chancer for overlevelse i den bedste danske række, men med et fornemt udlæg på sæsonen er chancerne måske ikke så ringe som først antaget. Askous mandskab leverede en fantastisk indsats i Parken i 1.spillerunde, hvor de forsvarede sig godt, så farlige ud på omstillinger, og endte med at vinde 1-0. Den præstation fulgte de fornemt op på i seneste spillerunde, da de endnu engang vandt med 1-0, denne gang over Lyngby. Her var indsatsen mindre god, især i 2.halvleg. Men med 6 point og to clean sheets efter to kampe, så skal der bestemt ikke peges fingre af Horsens.

AaB er det eneste hold i Superligaen, som ikke har skrabet point til sig i de to første kampe. Aalborgenserne lagde en sløj indsats for dagen i 1.spillerunde mod Viborg, hvor de tabte fortjent. Det var dog tæt på point, da AaB fik straffespark i tillægstiden, men Fossum svigtede fra 11-meterpletten. Senest spillede AaB en stærk 1.halvleg på hjemmebane mod FCK, hvor der var optræk til mål. 2.halvleg var dog ikke af samme standard, og nordjyderne måtte endnu engang gå fra banen uden point. Hvis vi tager resultaterne fra sidste sæson med, så er AaB nu oppe på ti kampe uden sejr og med kun 2 point til følge. Det kører virkelig ikke for Lars Friis og co., og krisen kommer til at kradse alvorligt, hvis ikke det bliver til en hjemmesejr her mod oprykkerne fra Horsens.


AaB:

  • Daniel Granli (Forsvar, Fast) – Skadet


Horsens:

  • Ingen kendte fravær

AaB forventet startopstilling: Posavec; Ross, Kramer, Hagelskjær; Pallesen, Fossum, Højholt, Ahlmann; Sousa, Ementa, Andersen

Horsens forventet startopstilling: Delac; Christensen, Jensen, Killerich, Gomez, Musonda; Opondo, Kruse, Sigurdarson; Jacobsen, Tengstedt


Odds på AaB – Horsens

Bookmakerne holder AaB som favoritter i opgøret.


Odds-forslag: Endelig noget at fejre i Aalborg

Det er bund mod top, når AaB søndag eftermiddag byder Horsens velkommen på Aalborg Portland Park. Hjemmeholdet har været trælse over en længere periode. Ja, faktisk har de seneste ti AaB-kampe blot kastet to point af sig. Spillermaterialet og selvforståelsen i Nordjylland er til mere end hvad de udretter for tiden, så værterne er ved at være presset til sejr.

Det bliver helt sikkert ikke en nem opgave at overkomme oprykkerne fra Horsens, som har lagt sæsonen ud med to sejre og to clean sheets, og formentlig er fyldt op med selvtillid. Der skulle dog en vis portion marginaler til at holde buret rent senest mod Lyngby, som pressede godt på i 2.halvleg, så mere usårlige er ‘Den Gule Fare’ altså heller ikke.

Lars Friis og AaB er efterhånden liiidt pressede, så vi for formentlig et ivrigt hjemmehold i aktion her. Horsens kan selvfølgelig presses, især taget AaB’s kreative arsenal in mente. Sousa, Lucas Andersen, Prip, Fossum og den store angriber Ementa kan vise sig at blive en ordentlig mundfuld for oprykkerne, som vel ikke kan blive ved at spille til nul? Anbefalingen lyder på en tiltrængt hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,77
AaB vinder
Gå til unibet *


AaB – Horsens: Statistik, topscorer og H2H

  • AaB står tomhændede tilbage efter de to første spillerunder, som har budt på et 2-1 nederlag til Viborg og et 3-1 nederlag til FCK.

  • Horsens har gjort et fornemt comeback til Superligaen med to 1-0 sejre i de første to kampe mod FCK og Lyngby.

  • Hagelskjær og Sousa har stået for AaB’s to hidtidige mål i denne sæson.

  • Musonda og Anders K. Jacobsen står noteret for de to mål Horsens har scoret i de to første kampe.

  • I 20/21-sæsonen krydsede de to klubber klinger fire gange, hvoraf to blev vundet af Horsens, én blev vundet af AaB og i den sidste blev der delt i porten.


Expected Goals: AaB vs. Horsens de seneste tre kampe:

AaBResultatxGHorsensResultatxG
AaB – FCK(1-3) 0,43 – 2,1Horsens – Lyngby(1-0) 1,47 – 1,38
Viborg – AaB(2-1) 1,52 – 1,23FCK – Horsens(0-1) 2,15 – 0,97
Zagłębie Lubin – AaB(3-1)1,68 – 0,6OB – Horsens(1-3) 1,22 – 1,43
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles AaB – Horsens?

AaB – Horsens spilles søndag den 31. juli 2022 klokken 14:00.

Hvor spilles AaB – Horsens?

AaB – Horsens spilles på Aalborg Portland Park

Skriv et svar