18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AaB – Horsens: Odds og optakt den 16. maj 2021

Det er top mod bund. I hvertfald hvis man kigger på nedrykningsspillet. AaB topper nedrykningsgruppen, mens Horsens, trods et par gode resultater på det seneste, lægger sidst, og allerede er rykket ned. AaB går efter syvendepladsen, som giver en play-off-kampe om en europæiske plads. Kan AaB sætte tre sikre point ind på kontoen eller bevarer Horsens der flotte stime, trods deres status som kommende 1. divisionshold? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AaB – Horsens. Der er kampstart søndag d. 16. maj 2021 kl. 14:00. Se kampen på TV3 Sport eller streame den på Viaplay.  

© Bildbyrån

GÅ TILAaB – Horsens: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mogens Krogh
Stadion: Aalborg Portland Park, Aalborg
Vejret: 15° og mulighed for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 18. juni 2021 16:30.Optakt til AaB – Horsens: Skader, karantæner og startopstillinger

AaB har egentlig været i ganske fin form på det seneste, hvor de ser ud til at have fundet sig selv under Martí Cifuentes, men de kom ned på jorden i sidste runde, da de løb ind i et nederlag mod OB. AaB har den stærkeste trup i nedrykningsspillet, og bør også være favoritter til at snuppe syvendepladsen og dermed en kamp om at spille i Europa i næste sæson.

Horsens har udspillet deres rolle i Superligaen, men faktisk er de begyndt at præstere bedre, efter det blev officielt at overlevelse ikke var muligt. Horsens har kun vundet fem af deres 29 kampe i sæsonen, men faktisk er to af de sejre kommet mod AaB.

Mon ikke AaB vil have vasket den grimme plet mod Horsens væk. Der bliver i hvertfald mulighed for at udligne den indbyrdes statistik over sæsonen, når AaB og Horsens tørner sammen søndag eftermiddag.

AaB:

  • Pedro Ferreira (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Horsens:

  • Jonas Thorsen (Forsvar/Midtbane) – Tvivlsom
  • Jannik Pohl (Angreb, Fast) – Skadet


AaB forventet startopstilling: Rinne – Granli, Thelander, Ross – Pallesen, Fossum, Christensen, Ahlmann – Andersen – Kusk, van Weert

Horsens forventet startopstilling: Delac – Kiilerich, Reese, Ludwig – Buus, Hansson, Prip, Jacobsen, Dyhr – Qamili, Tengstedt

Odds på AaB – Horsens

AaB er pæne favoritter i hjemmekampen mod Horsens, vurderer bookmakerne.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 18. juni 2021 16:30.


Odds-forslag: Motivationen og kvaliteten bør tale til AaB’s fordel

Selvom Horsens har leveret en række fine resultater og tilmed har overhånden mod AaB i denne, er det svært at kigge andre veje end AaB i det her opgør. Det skyldes del, motivationen, og dels de to truppers kvalitet.

Hvis vi starter med motivationen, så er det klart at AaB’s motivation for at vinde er større end Horsens. Selvom Horsens har meldt ud, at de holder fast i stammen og træneren i næste sæson, så er det bare ikke det samme at skulle spille kamp, hvor der ikke er livsvigtige point på spil. AaB kæmper for europæisk fodbold i næste sæson, og med både SønderjyskE og OB lige bag sig, bør aalborgenserne være tændte mod denne sæsons svageste mandskab i Superligaen.

Lucas Andersen er tilbage på holdkortet for AaB, og det er så vigtigt for deres offensive spil, hvilket man særligt så i 4-0 afklapsningen af Lyngby. Derudover er Kasper Kusk begyndt at blomstre lidt igen, Van Weert er begyndt at score, og Iver Fossum kan spille den position på midtbanen, hvor han er allerbedst. Spiller for spiller bør AaB være Horsens overlegne, og selvom Horsens tidligere på sæsonen har drillet AaB, så ville det være en overraskelse, hvis ikke der er forskel på top og bund i nedrykningsspillet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,60
AaB vinder
Besøg Unibet *


AaB – Horsens: Statistik, topscorer og H2H

  • AaB tabte 1-0 til OB i deres seneste kamp.
  • Horsens slog Lyngby med 4-3 på udebane, hvilket var dødsstødet til Lyngby, som dermed følger Horsens ned i 1. division.
  • AaB topper nedrykningspuljen med 39 point. Det er et point mere end SønderjyskE.
  • Horsens ligger sidst med 23 point, selvom de har hentet syv point i de seneste tre kampe.
  • Norske Iver Fossum er AaB’s topscorer med otte mål.
  • Hos Horsens er Louka Prip topscorer med syv mål i sæsonen.
  • Horsens vandt de to klubber seneste møde med 1-0, og faktisk har Horsens vundet to ud af tre opgør mod nordjyderne i denne sæson.


Expected Goals: AaB – Horsens – de seneste tre kampe

AaBResultatxGHorsensResultatxG
OB – AaB(1-0)1,96 – 1,06Lyngby – Horsens(3-4)1,42 – 1,28
AaB – Lyngby(3-2)2,88 – 0,35Horsens – Vejle(3-3)1,95 – 2,28
Horsens – AaB(1-0)1,07 – 1,09Horsens – AaB(1-0)1,07 – 1,09
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar