18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AaB – FC Nordsjælland: Odds og optakt den 14. august 2022

AaBs Mathias Ross var ikke glad i kampen mod AC Horsens. Måske fordi den endte 0:0. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

AaB har fået blot et point ud af sæsonens første fire kampe, og det placerer dem på næstsidstepladsen i Superligaen. Helt omvendt er FC Nordsjælland kommet fra land med fire sejre på stribe og en aktuel førsteplads i ligaen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AaB – FC Nordsjælland. Der er kampstart søndag d. 14. august 2022 kl. 16:00. Se kampen på Canal9 eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


AaB – FC Nordsjælland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
Stadion: Aalborg Portland Park, Aalborg, Danmark
Vejret:  28° og let vind

Optakt til AaB – FC Nordsjælland: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er tidligt at tale om krise allerede, men efter denne runde har vi spillet en fjerdedel af kampene i grundspillet i Superligaen. AaB har hentet et sølle point i sæsonens første fire kampe, og hvad der er langt værre er, at de faktisk ikke rigtig har været i nærheden af at få særligt mange flere. 

De scorer knap et mål per kamp og lukker to ind i den anden ende i snit. Det er jo opskriften på nederlag efter nederlag. Det er noget af en bét efter sidste sæson, hvor de undervejs med rimelighed kunne række ud efter medaljer, men lige nu kan de skyde en hvid pil efter al snak om medaljer. Der må komme en trodsreaktion på et tidspunkt, men i seneste hjemmekamp delte de 0:0 med AC Horsens, og det var der egentlig ikke meget fyrværkeri over.

De kan til gengæld godt tale om raketter og storladent fyrværkeri hos Flemming Pedersens Farum-drenge. Wow for en åbning på sæsonen. Og særligt når man har in mente, at de i sidste sæson var i decideret nedrykningsfare i løbet af foråret. Også selv om klubben ikke rigtigt ville anerkende det. De reddede sig selvfølgelig også til slut, og vinderne har altid ret. 

Vindere er de lige nu hos FC Nordsjælland. OB og Brøndby blev slået på udebane i sæsonens to første kampe, og så har de fulgt op med sejre mod Viborg og Lyngby hjemme på kunstgræsset i Farum. De har lov til at drømme om en stærk sæson og medaljer og måske endda af den fineste slags lige nu. De har sagt farvel til Woledzi, Kofod og Adingra og med vanlig tro mod deres koncept forfremmet tre spillere fra U19-holdet til Superligatruppen.

AaB:

  • Anders Hagelskjær (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Andreas Poulsen (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom

FC Nordsjælland:

  • Oliver Villadsen (Back, Fast) – Karantæne
  • Mads Bidstrup (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

AaB forventet startopstilling: Posavec; Ludewig, Kramer, Ross, Ahlmann; Højholt, Fossum, Ferreira; Sousa, Ementa, Andersen.

FC Nordsjælland forventet startopstilling: Hansen; Svensson, Hansen, Nagalo, Frese; Christensen, Diomande;  Hansen, Schjelderup, Nuamah; Antman.


Odds på AaB – FC Nordsjælland

Oddsene peger på en svag favoritværdighed til nordjyderne.


Odds-forslag: Stopper AaB sejrsstimen for suveræne FCN?

På trods af det står 12:1 i pointhøst i tabellen til gæsterne fra FC Nordsjælland, har bookmakerne alligevel en stærk tro på, at AaB kan få noget ud af denne kamp. De seneste to indbyrdes møder i Aalborg er da også endt 2:1 og 1:1 i værternes favør. Før det? To kampe som FCN vandt henholdsvis 4:0 og 3:1. De har altså ingen grund til at være frygtsomme forud for dette opgør.

Og i det hele taget vil det være besynderligt, hvis FCN er bange. De har lagt en lille smule af det boldbesiddende af sig og fokuserer på at stå dybt og solidt defensivt, og så slår de til, når de får chancen. De har scoret to mål i snit i sæsonens første fire kampe, og det har altså været nok til at hente fire sejre. Pudsigt nok har de vundet begge udekampe med to overskydende mål, mens hjemmesejrene mod Viborg og Lyngby har været på et mål. Måske trives de virkelig bedst med en afventende rolle og så at slå til som en kobra på kontraer?

FCN må undvære den stærke back Villadsen, og måske er Mads Bidstrup også ude her. Det må betyde i hvert fald et lille dyk i kvalitet hos gæsterne. Tre af de seneste fire indbyrdes møder mellem de to er endt med mål i begge ender, og det gælder også tre af de seneste fire kampe i Aalborg. Anbefalingen tror på en flot fodboldkamp i Aalborg, og vi går med begge hold på tavlen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,56
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


AaB – FC Nordsjælland: Statistik, topscorer og H2H

  • AaB er nummer 11 i Superligaen efter 4 runder, hvor de har hentet 1 point. 

  • Tallene for AaB siger 0-1-3 og scoren 3:8.

  • Gæsterne fra FC Nordsjælland topper tabellen efter 4 runder, der har givet maksimale 12 point.

  • FC Nordsjællands statistik er nydeligt 4-0-0, mens deres målscore er 8:2.

  • Hos AaB er flittigste målskytter med hver 1 træffer Allan Sousa, Anders Hagelskjær og Kasper Kusk. 

  • Norske Andreas Schjelderup har scoret 3 gange for FC Nordsjælland, og det gør ham til holdets topscorer.
Info
NavnAaBAaB
Land
Danmark
DAN
CheftrænerErik Hamrén
Websiteaabsport.dk
Form
Statistik
Turnering
3F Superligaen
Kampe spillet
15
Mål
15
Mål imod
21
Rent bur
5
Gule kort
25
Info
NavnFC NordsjællandFCN
Land
Danmark
DAN
CheftrænerFlemming Pedersen
Websitefcn.dk
Form
Statistik
Turnering
3F Superligaen
Kampe spillet
15
Mål
24
Mål imod
12
Rent bur
5
Gule kort
30
Røde kort
3


Expected Goals: AaB – FC Nordsjælland – de seneste tre kampe:

AaBResultatxGFC NordsjællandResultatxG
Silkeborg IF – AaB(3-1) 1,87 – 0,44FC Nordsjælland – Viborg FF(1-0) 0,83 – 2,06 
AaB – AC Horsens(0-0) 2,68 – 1,60FC Nordsjælland – Lyngby BK(2-1) 0,75 – 1,29 
AaB – FC København (1-3) 0,48 – 1,83 Brøndby IF – FC Nordsjælland (1-3) 1,35 – 2,86 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles AaB – FC Nordsjælland

AaB – FC Nordsjælland spilles søndag den 14. august 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles AaB – FC Nordsjælland?

AaB – FC Nordsjælland spilles på Aalborg Portland Park i Aalborg i Danmark.

Skriv et svar