18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AaB – Brøndby IF: Odds og optakt den 15. maj 2022

Carl Björk og Brøndby har kigget langt efter målene i mesterskabsspillet, men har fundet vej til nettet i fire kampe i streg nu. (Foto: Bildbyrån)
Carl Björk og Brøndby har kigget langt efter målene i mesterskabsspillet, men har fundet vej til nettet i fire kampe i streg nu. (Foto: Bildbyrån)

To kampe resterer af Superliga-sæsonen, og både AaB og Brøndby kæmper for 4.pladsen, som kan ende med at give europæisk deltagelse til næste sæson. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AaB – Brøndby IF. Der er kampstart søndag d. 15. maj 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


AaB – Brøndby IF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Morten Krogh
Stadion: Aalborg Portland Park
Vejret: 16°, let vind

Optakt til AaB – Brøndby IF: Skader, karantæner og startopstillinger

AaB og Brøndby har ikke væltet sig i sejre på det seneste. Hjemmeholdet har ikke vundet i de seneste fem kampe, hvoraf fire af dem er endt i nederlag. Gæsterne fra Brøndby er uden sejr i de seneste ni kampe, hvoraf syv af dem er tabt. Det spiller ikke fuldkommen i nogen af de to lejre. Der er 6 point tilbage at spille om i sæsonen, AaB indtager 4.pladsen med 45 point, mens Brøndby på 6.pladsen står noteret for 42 point. Silkeborg virker til at være stikket af i kampen om bronzemedaljerne, men 4.pladsen kan også ende med at give europæisk fodbold i næste sæson, så der er stadig noget at kæmpe for i både Aalborg og Brøndby.

AaB fik lappet lidt på såret senest, da det lykkedes med at få 2-2 ude mod Randers. De fire foregående kampe var alle endt i nederlag, så 1 point lunede trods alt lidt, og samtidig holdte aalborgenserne afstanden til netop Randers på 5.pladsen. Brøndby har også fået lappet sammen på det hele, for efter hele syv nederlag i streg, så er det blevet til point i de to seneste kampe mod Superligaens tophold FCK og FCM. Kun 3 point adskiller AaB og Brøndby inden søndagens opgør, så der er vigtige point på spil for begge mandskaber, og selvom hjemmeholdet har 4 point op til Silkeborg, så drømmer de nok stadig om bronzemedaljer. Thelander og Lucas Andersen er tvivlsomme for hjemmeholdet, mens Brøndby med sikkerhed må undvære Maxsø, som har karantæne.


AaB:

  • Rasmus Thelander (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Lucas Andersen (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Pedro Ferreira (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Magnus Christensen (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Rufo Herraiz (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet


Brøndby IF:

  • Kevin Mensah (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Andreas Maxsø (Forsvar, Fast) – Karantæne

AaB forventet startopstilling: Rinne; Pallesen, Granli, Ross, Ahlmann; Højholt, Fossum, Andersen; Kusk, Makaric, Prip

Brøndby IF forventet startopstilling: Hermansen; Bruus, Rosted, Tchiembe, Riveros; Slimane, Bell, Radosevic; Hedlund; Divkovic, Kvistgaarden


Odds på AaB – Brøndby IF

Bookmakerne holder AaB som favoritter i opgøret.


Odds-forslag: Begge mandskaber går efter sejren

Sejrene hænger ikke på træerne for hverken AaB eller Brøndby for tiden med henholdsvis fem og ni kampe uden triumf. AaB hentede et vigtigt point senest, mens Brøndby efter syv nederlag i streg har hentet point mod både FCK og FCM i de seneste to kampe. Det er svært at pege på en vinder af de to, fordi ingen af dem vinder fodboldkampe for tiden.

Ingen af de to mandskaber kan rigtig bruge uafgjort til noget. AaB vil formentlig gerne hente Silkeborg på 3.pladsen, og Brøndby vil gerne hente AaB på 4.pladsen, og 1 point gør ikke alverden til forskel for nogen af de to med to spillerunder tilbage. Derfor bør vi få hold at se, som vil frem at vinde kampen, frem at angribe og frem at score. Brøndby har scoret i de seneste fire kampe efter et ellers tamt forår på den front. AaB ved godt hvordan man finder vej til målnettet, og med Maxsø ude i Brøndby-forsvaret, så skal der nok falde chancer af. Anbefalingen bliver en målrig affære.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betfair
1,75
Over 2.5 mål
Gå til betfair *


AaB – Brøndby IF: Statistik, topscorer og H2H

  • AaB indtager 4.pladsen i Superligaen med 45 point. Statistikken er på 13-6-11 og målscoren 46:39.

  • Brøndby indtager 6.pladsen i Superligaen med 42 point. Statistikken er på 11-9-10 og målscoren 35:39.

  • Louka Prip er topscorer for AaB med 14 ligakasser.

  • Michael Uhre er stadig topscorer for Brøndby på trods af afgangen i vinters. Næstmest scorende spiller er Christian Cappis, som har scoret 4 gange.

  • Brøndby vandt sæsonens første indbyrdes møde, men AaB har taget revanche med to sejre i streg.


Expected Goals: AaB vs. Brøndby IF de seneste tre kampe:

AaBResultatxGBrøndby IFResultatxG
Randers – AaB(2-2) 2,26 – 1,23Midtjylland – Brøndby(2-2) 2,06 – 0,67
AaB – Midtjylland(1-2) 0,92 – 1,94Brøndby – FCK(1-1) 1,7 – 2,11
Silkeborg – AaB(4-2) 2,18 – 0,8Randers – Brøndby(2-1) 1,26 – 0,97
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles AaB – Brøndby IF?

AaB – Brøndby IF spilles søndag den 15. maj 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles AaB – Brøndby IF?

AaB – Brøndby IF spilles på Aalborg Portland Park

Skriv første kommentar

Skriv et svar