18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AaB – Brøndby: Odds og optakt den 21. august 2022

Unge Mathias Kvistgaarden har stadig sit første sæsonmål i Superligaen til gode. Foto: Bildbyrån

AaB har langt fra fået den sæsonstart, som både dem selv og fodbold-Danmark havde forestillet sig. Blot to point i dem kampe er de bolsjestribede nordjyder noteret for. Heller ikke dagens modstander fra Brøndby er kommet flyvende fra start. De har dog trods alt hentet to sejre og sammenlagt seks point. Kan AaB få kontakt til Brøndby med en sejr eller spiller Brøndby sig ind i den øverste halvdel? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AaB – Brøndby. Der er kampstart søndag d. 21. august 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV3+ eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


AaB – Brøndby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Kjærsgaard
Stadion: Aalborg Portland Park, Aalborg, Danmark
Vejret:  22° og let vind

Optakt til AaB – Brøndby: Skader, karantæner og startopstillinger

En klassiker i dansk fodbold. Men også to ‘sovende’ storhold i øjeblikket. Særligt hjemmeholdet er slet ikke stået op til den nye sæson. Godt nok fik AaB et enkelt point i sidste kamp mod topholdet fra FC Nordsjælland, men ellers har der virkelig ikke været meget at juble af i Nordens Paris. Mange havde forventet, at AaB ville være en bejler til top 3, i hvert fald top 6, men som formen er i øjeblikket, så skal der mere kigges mod nedrykningsstregen. Det er stadig tidligt på sæsonen, men Lars Friis har trods alt haft noget af foråret og hele opstarten til at få styr på holdet, og det ser ikke ud til at være lykkedes indtil videre.

Brøndby har heller ikke haft en prangende sæsonstart og med Europa-exitet mod Basel, så kan det ikke en gang bruges som undskyldning for De blågule. Godt nok hentede holdet fra Vestegnen en sejr i seneste runde, men det var også på en billig baggrund, vel nærmest den billigeste baggrund du kan finde i Superligaen. Runden forinden blev Niels Frederiksens tropper skilt ad i Parken. Der er også dårligt nyt for Brøndby på skadesfronten. Førstekeeper Mads Hermansen er ude i længere tid end forventet og det samme er Blas Riveros og Simon Hedlund. Det bliver interessant at se Daniel Wass, som forventes at starte på midten. Kan han diktere kampens tempo, som man vel håber på, set med Brøndby briller?

AaB er nærmest pisket til at vinde, hvis ikke de skal for langt bagud. Omvendt så kan Brøndby heller ikke være tilfredse med en niendeplads. Så man må forvente to hold, som virkelig går efter sejren.

AaB:

 • Anders Hagelskjær (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Kristoffer Pallesen (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Brøndby:

 • Mads Hermansen (Målmand, Fast) – Skadet
 • Blas Riveros (Back, Fast) – Skadet
 • Kevin Mensah (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Andreas Maxsø (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Carl Björk (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Simon Hedlund (Angreb, Fast) – Skadet

AaB forventet startopstilling: Posavec; Ludewig, Kramer, Ross, Poulsen; Højholt, Fossum, Ferreira; Sousa, Ementa, Andersen

Brøndby forventet startopstilling: Mikkelsen; Sebulonsen, Rosted, Tshiembe, Cappis; Radosevic; Wass, Bell; Slimane; Kvistgaarden, Divkovic


Odds på AaB – Brøndby

Oddsene peger på en svag favoritværdighed til nordjyderne.


Odds-forslag: Minus + minus = X

Minus + minus giver plus. Ikke plus på måltavlen, men snarere + som i X. Det er to mandskaber, der kæmper med det i øjeblikket. Særligt offensivt har de to hold det svært. AaB har blot scoret tre mål i sæsonen, og her er det endda forsvarsspilleren Hagelskjær og indskifter Kasper Kusk, som har stået for dem. De normalt offensive esser i Lucas Andersen og Iver Fossum har ikke været i nærheden af målet og det ser ud til, at der er rigeligt med mellemrumsspillere hos AaB, men ingen til at putte bolden over stregen. Præcis den samme betegnelse kan vel siges om Brøndby. Når deres topscorer er den defensive midtbanespiller Josip Radosevic, som har scoret på to straffespark, så vidner det om et hold, der også har svært ved at score.

Og hvordan ender det så, når holdene har svært ved at score? Højst sandsynligt målfattigt og højst sandsynligt jævnbyrdigt.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,66
Uafgjort
Gå til Marathonbet *


AaB – Brøndby: Statistik, topscorer og H2H

 • AaB er nummer 10 i Superligaen med to point for fem kampe.

 • Brøndby ligger nummer ni med seks point for seks kampe.

 • AaB har blot scoret tre gange i sæsonen. De tre mål er fordelt på Allan Sousa, Anders Hagelskjær og Kasper Kusk.

 • Hos Brøndby er kroaten Josip Radosevic topscorer med to mål. Begge scoret på straffespark.

 • De seneste indbyrdes opgør endte med en 3-1 sejr til Brøndby.

 • De seneste fem indbyrdes opgør er endt med to sejre til hver og en uafgjort.


Expected Goals: AaB – Brøndby – de seneste tre kampe:

AaBResultatxGBrøndbyResultatxG
AaB – FC Nordsjælland(0-0) 0,62 – 0,86Brøndby – OB(2-0) 1,51 – 0,75
Silkeborg – AaB(3-1)1,87 – 0,44Basel – Brøndby(2-1 e.s.) 2,81 – 0,76
AaB – AC Horsens(0-0) 2,68 – 1,60FCK – Brøndby(4-1) 3,26 – 0,49
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles AaB – Brøndby

AaB – Brøndby spilles søndag den 21. august 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles AaB – Brøndby?

AaB – Brøndby spilles på Aalborg Portland Park i Aalborg i Danmark.

Skriv et svar