18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Superliga odds

På denne side giver vi dig alle de bedste odds til den danske Superliga, ligesom vi supplerer disse med analyser og spilforslag til samtlige kampe. Få dine Superliga odds her, og se løbende Superliga spiltips fra den tidligere landsholdsspiller Per Pedersen og vores mange andre dygtige eksperter.


Superliga odds og tips i 2022

Forud for hver runde kan du se Per Pedersens analyser + spiltips til samtlige kampe i Superligaen.


Aktive spilforslag til Superligaen

Vi har en masse Superliga eksperttippere tilknyttet SpilXperten.com. Når der er aktive tips på Superligaen, vil de blive vist nedenfor. Når du selv leder efter gode Superliga tips, anbefaler vi dig altid at tjekke skader, seneste form og andre faktorer, der kunne have indflydelse på oddset. Du kan f.eks. læse vores Superliga optakter, som vi udgiver til hver eneste Superligakamp. Heri vil du også finde hvad vores skribenter mener er det bedste Superliga tip til den givne kamp.

Du kan se mange flere spiltips til andre ligaer i ekspertpanelet, og du finder også analyser af de danske kampe i vores optakter (se de nyeste herunder).


Superliga tabel og kommende kampe

Herunder kan du se tabellen for sæsonen 2021/2022.

Superliga strukturen fungerer som på normal vis. De seks øverste hold træder ind i Mesterskabsslutspillet efter grundspillet, hvor de møder hinanden to gange hjemme og ude. De seks lavest rangerende hold efter slutspillet, vil ligeledes møde hinanden i et Nedrykningsslutspil, hvor de også møder hinanden to gange ude og hjemme.


Odds på Superligaen i 2022

Herunder finder du en række odds på Superligaen. Få et større udvalg HER*.


Hvem vinder Superligaen odds?

HoldVinderodds
FC MidtjyllandOdds 1,79 – SPIL HER ->>*
FC KøbenhavnOdds 2,38 – SPIL HER ->>*
Brøndby IFOdds 11,00 – SPIL HER ->>*
AaBOdds 60,00 – SPIL HER ->>*
RandersOdds 60,00 – SPIL HER ->>*
SilkeborgOdds 250,00 – SPIL HER ->>*
AGFOdds 500,00 – SPIL HER ->>*
OBOdds 2000,00 – SPIL HER ->>*
ViborgOdds 2000,00 – SPIL HER ->>*
FC NordsjællandOdds 5000,00 – SPIL HER ->>*
SønderjyskeOdds / – SPIL HER ->>*
VejleOdds / – SPIL HER ->>*

Odds er senest opdateret d. 15. december 2021 kl. 9:40. Odds kan ændre sig.


Hvem bliver Superliga topscorer?

Det har vi dedikeret en side til at besvare dig på: Superliga topscorer


Odds tips og optakt til Superligaen med Per Pedersen

Vores erfarne ekspert Per Pedersen vil løbende udkomme med spilforslag til kampene fra Superligaen. Du vil altid kunne finde disse via billedet herunder.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen Superliga


Superliga preview

Den tidligere liga- og landsholdsspiller, Per Pedersen, har afsagt sin dom over sæsonen 2021/2022. Du kan læse analysen her.


FC København – 1

FC København har fart på i dette vindue… En bombe at de henter Grabara! De har to meget dygtige målmænd i forvejen (plus den unge svensker Guadagno, de har hentet i Manchester United), så den havde jeg ikke set komme! Desuden alsidige Kevin Diks – man må sige, at PC bruger sine kontakter fra tiden i AGF :). “FC AGF” har jeg læst, at de bliver kaldt på nettet, haha… Khocholava også hentet til forsvaret, ham skal jeg ikke gøre mig klog på, men PC plejer at have styr på sit shit… Varela og Bengtsson skal man heller ikke udelukke, selvom de var lejet ud i sidste sæson FC København har med de hidtidige transfers sat jagten tidligt ind på mesterskabet.


FC Midtjylland – 2

Et hav af spillere er kommet retur fra leje, men mon ikke de fleste af dem sendes afsted igen. Det overraskende cheftrænervalg, Bo Henriksen, er måske den mest ”spændende” transfer hos midtjyderne endnu, men Henrik Dalsgaard fra Brentford er godt hentet. Og så en brasilianer, som vel endnu må betegnes som en lottokupon. Jeg regner med en del mere aktivitet hos midtjyderne, der dog ikke har mistet alverden endnu. Værst for dem er tabet af Scholz, det gør det ekstremt vigtigt for dem at holde på Sviatchenko. Det ser lidt tyndt ud i Herning lige nu, men mon ikke snart de for alvor begynder at handle.


Brøndby – 3

Det ser tyndt ud! Jung, Vigen, Hermansson, Lindstrøm og Schwäbe er alle væk, og der er vel ikke noget af det, de har hentet ind, der er i nærheden af at erstatte dem! Carsten V. har talt Mads Hermansen op, og jeg tror da også han godt kan blive en ny stjernekeeper på vestegnen. Men resten… Av… Det ligner ikke et hold, der kan forsvare mesterskabet. Det må forventes, at Brøndby kommer til at bruge pænt mange millioner, hvis de skal gøre sig håb om at få medaljer. Uhre kan også være på vej væk. Hvis Uhre bliver, forventer jeg ikke han spiller en sæson på sidste års niveau, men han er startet flot ud i træningskampene. Som med konkurrenterne fra Aarhus skal der handles ind – og det må der blive snart!


AGF – 4

Har fået tilført en del nye spillere, hvoraf Jesper Hansen må siges at være et klassekøb, men sat op i mod tabet af blandt andet Bror Blume, Casper Højer, Kevin Diks, Kamil Grabara, ser århusianerne pt. svækkede ud. Klart at den nye sportsdirektør arbejder på at finde bedre tilgange end de, der allerede er kommet, men det kræver det også, hvis AGF skal højere op i rækkerne. Sportschefen og træneren har begge sagt, at nye spillere skal ind – og mon ikke det bliver til toppen af truppen… Men tabet af to af Superligaens absolut bedste backs (blandt andet), ser AGF i dag ikke så gode ud. Stadig en trup til top 6, men med deres ambitioner in mente ser det lidt tyndt ud. Jeg forventer, at GF får handlet ind for alvor, og stiller et stærkere hold i løbet af juli/august.


Randers FC – 5

Pokalvinderne ser igen ud til at handle fornuftigt ind. Tibbling tror jeg på er et super køb, som Thomasberg nok kan få på sit bedste igen. Thomasberg er for øvrigt nok det bedste, der er sket for Randers i dette vindue. Jeg fatter ikke, at der ikke er større adresser, der har hentet ham – i mine øjne en af ligaens allerbedste trænere. Brock-Madsen (tidligere Randers) hentet i Horsens – jeg synes ikke han er ret god, men måske han kan blive det her? Randers har en stabil trup, der, hvis noget, mangler en gardering i centerforsvaret. Jeg ser ingen grund til, at de ikke kan gentage slutspilspladsen.


OB – 6

Ny træner, indtil videre ”gammelt” materiale… Drachmann, Lund og Gudjohnsen væk er vel ikke noget, der svækker for alvor, men vi må se, hvad OB henter ind for endelig at komme med i slutspillet. Ny fodbolddirektør (starter dog først 1/1-22) er i mine øjne en spøjs beslutning, hvad skal sportschef Hemmingsen så lave? Mine fynske favoritter ligner d.d. stadig et hold med uforløst potentiale, men måske bliver det top 6 (jeg håber hvert år). De er kommet godt fra land i træningskampene – de ender som sekser.


AaB – 7

Hagelskjær fra Silkeborg er vel det, der indtil nu bedst kan betegnes som en styrkelse af truppen… Louka Prip fra Horsens er ikke en top 6-spiller… Ikke imponerende, hvad AaB’s ageren i transfervinduet (eller rettere mangel på samme) har givet indtil nu. Klitten er væk, Tom van Weert er væk og Hiljemark blevet assistent, så lige nu står AaB markant dårligere end i den forløbne, skuffende, sæson. Og de har meldt ud at de skal i top 6; jagtende top 4… Så skal de dælme til at i gang, og deres ”nye” træner har ikke mere tid nu til at få kørt ideerne ind, for så ryger han ud. Pres på i Aalborg – jeg tror ikke på dem, som det ser ud nu.


FC Nordsjælland – 8

Kamaldeen ryger jo nok helt sikkert – en kæmpe svækkelse! Victor Jensen retur til Ajax er heller ikke godt… En spiller retur fra leje i Esbjerg – det trækker ikke op. Ellers intet på ”ind-kontoen” endnu… FC Nordsjælland bruger sjældent mange penge i transfervinduet, men klarer sig oftest godt alligevel. De MÅ jo komme bare lidt ud af busken, for ellers kommer det ikke til at gå i år. I denne sæson kommer de ikke med i slutspillet.


Vejle – 9

Og igen her – ny træner… På spillersiden har Vejle hentet Drammeh, Custovic samt Onugkha – det vi andre vil kalde lottokuponer, har de jo haft held med i Nørreskoven, så måske er det godt? Manjrekar James fra FCM er også kommet ind – det vil jeg betegne som en forstærkning! Ramadani, Bengtsson, Ekitike med flere er til gengæld væk, så lige nu ser VB ud til til at have en trup på niveau med sidste sæson.


Sønderjyske – 10

Sønderjyske er endnu en klub med ny træner… Generelt er der uro i klubben; ingen kan finde ud af, hvad de nye ejere vil, og folk ryger ind og ud – både på ledelsesgangen og blandt trænerne. På spillersiden har vinduet heller ikke været imponerende indtil nu. Lidt ind og ud, men ingen folk, der for alvor kan styrke holdet. Og resultaterne i træningskampene – den rene ynk! Det kan ligne en sæson, der ender i det rene ingenting. Pilen peger den forkerte vej.


Viborg – 11

Oprykkerne får det selvfølgelig svært – det kan ikke være anderledes. Men Viborg kommer med en masse fysik og oprykkergejst, så de skal såmænd nok få drillet nogen af de større og få samlet nogle point. Over en hel sæson har jeg dog svært ved at se dem klare strabadserne, og de bliver en del af nedrykningskampen. Brandhof er skiftet til AGF, og de har hentet tre udefra, men det ændrer ikke ved den forventede, dystre, forudsigelse.


Silkeborg – 12

En sejr på 5-0 i træningskampen mod Vejle giver selvfølgelig optimisme. Meeen… Silkeborg har hentet lidt forskelligt ind, hvoraf Nicolai Larsen umiddelbart er den største forstærkning. Den rutinerede målmand skal dælme stå en god sæson, hvis SIF skal overleve. Hagelskjær og Mattson er væk – de bliver svære at erstatte. Dejligt at Silkeborg er retur; de har en fed spillestil og et dejligt stadion. Men facit bliver altså, at de ikke klarer den.


De bedste bookmakere med odds på Superligaen

Vi giver dig tre bookmakere, som altid er fine at have ved hånden, når du skal oddse på Superligaen.

*Reklamelink

bet365
*
Marathonbet
*
Mr Green
*Historie: Sådan gik den seneste udgave af Superligaen

Mange havde regnet med at det udelukkende var giganterne; FC Midtjylland og FC København, der skulle kæmpe om mesterskabet i sæsonen 2020/2021. FC Midtjylland var dog hårdt mærkede af deres indsats i Champions League gruppespillet, mens FC København i løbet af sæsonen sagde farvel til koryfæet, Ståle Solbakken. Jess Thorup samlede resterne op i Hovedstadens klub, men skulle bruge lang tid på at få holdet til at præstere defensivt.

I stedet var det sovende kæmper fra Vestegnen, Brøndby IF, der kom buldrende bagfra med Niels Frederiksen i spidsen. Michael Uhre dukkede op som trolden af en æske, og var Superligaens farligste mand. Godt assisteret af Jesper Lindstrøm, var de to offensive herre med til at køre et længe ventet mesterskab hjem til Brøndby.


Superligaen i TV

Vil du gerne se kampene fra Superligaen i TV? Det er Nordic Entertainment Group og Discovery Networks, der deler rettighederne, og det betyder, at du kan følge med på kanalerne TV3+ (ugens største kamp), Canal 9, TV3 Sport, TV3 MAX og Eurosport 2. I vores optakter oplyser vi altid, hvilke kanaler, der viser hvilke kampe.

Nordic Entertainment Group (altså TV3+, TV3 Sport og TV3 MAX) har kampvalg nr. 1, 3, 4 og 6 i hver eneste Superliga-runde. Nordic Entertainment Group har i øvrigt også sikret sig rettighederne til at vise alle kampe fra 1. division og udvalgte kampe fra DBU-pokalturneringen.

Du kan også live streame Superligaen i 2022. Det foregår hos Viaplay Sport*, som viser udvalgte kampe hver eneste runde.


Historik i Superligaen

Hvem har snuppet guldet i Danmark? Vi tager et kig på de 10 seneste vindere herunder.

2020/2021: Brøndby IF

2019/2020: FC Midtjylland

2018/2019: FC København

2017/2018: FC Midtjylland

2016/2017: FC København

2015/2016: FC København

2014/2015: FC Midtjylland

2013/2014: AaB

2012/2013: FC København

2011/2012: FC Nordsjælland

Vil du vide mere om Superligaens historik? Besøg da vores side: Superliga vindere


:one: Hvem er favorit til at vinde Superliga i denne sæson?

FC København er den største favorit til vinde Superligaen i 2021/2022, mens FC Midtjylland følger tæt efter.


:two: Hvem har vundet flest danske pokaler FCK eller Brøndby?

FC København har vundet 21 danske pokaler i alt, mens Brøndby har vundet 18 danske pokaler.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.