18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.00
4/10
FC Nordsjælland
FC Midtjylland
Tipped at 2.00
Higuain-avatar
20. maj.
19:00

Superliga odds

På denne side giver vi dig alle de bedste odds til den danske Superliga, ligesom vi supplerer disse med analyser og spilforslag til samtlige kampe. Få dine Superliga odds her, og se løbende Superliga spiltips fra den tidligere landsholdsspiller Per Pedersen og vores mange andre dygtige eksperter.

Superliga odds og tips i 2024

Forud for hver runde kan du se Per Pedersens analyser + spiltips til samtlige kampe i Superligaen. Per Pedersen er tidligere landsholdsspiller, og har spillet i klubber som OB, Lyngby, Blackburn og Gladbach.

Per Pedersens rundeoptakt til Superligaen 2024

Optaker til samtlige Superligakampe

Du finder også analyser af de danske kampe i vores optakter (se de nyeste herunder). Optakterne er skrevet af vores passionerede Superliga-skribenter, der har fulgt ligaen i mange år.

Odds på Superligaen i 2024

Herunder finder du en række odds på Superligaen. Få et større udvalg HER*.

Hvem vinder Superligaen odds?

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Vinder Udbyder Odds
Brøndby IF
Unibet
3.35
FC Midtjylland
Unibet
5.00
FC København
bet365
6.00
FC Nordsjælland
bet365
51.0
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 20. maj. 10:31.

Aktive spilforslag til Superligaen

Vi har en masse Superliga eksperttippere tilknyttet SpilXperten.com. Når der er aktive tips på Superligaen, vil de blive vist nedenfor. Når du selv leder efter gode Superliga tips, anbefaler vi dig altid at tjekke skader, seneste form og andre faktorer, der kunne have indflydelse på oddset. Du kan f.eks. læse vores Superliga optakter, som vi udgiver til hver eneste Superligakamp. Heri vil du også finde hvad vores skribenter mener er det bedste Superliga tip til den givne kamp.

Du kan se mange flere fodbold spiltips til andre ligaer i ekspertpanelet.

20. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
FC Nordsjælland vs FC Midtjylland Superligaen Mesterskabsspil

Superliga tabel og kommende kampe

Herunder kan du se tabellen for sæsonen 2023/2024.

Kampprogram

Superliga strukturen fungerer som på normal vis. De seks øverste hold træder ind i Mesterskabsslutspillet efter grundspillet, hvor de møder hinanden to gange hjemme og ude. De seks lavest rangerende hold efter slutspillet, vil ligeledes møde hinanden i et Nedrykningsslutspil, hvor de også møder hinanden to gange ude og hjemme.

Superligaen skader og karantæner

Hvem er skadet i den kommende Superliga-runde, og hvem sidder ude med karantæne? Tjek vores overblik med skader og karantæner i Superligaen.

Læs også: Hvor langt løber en fodboldspiller i Superligaen?

Odds tips og optakt til Superligaen med Per Pedersen

Vores erfarne ekspert Per Pedersen vil løbende udkomme med spilforslag til kampene fra Superligaen. Du vil altid kunne finde disse via billedet herunder.

Superliga preview

Den tidligere liga- og landsholdsspiller, Per Pedersen, har afsagt sin dom over sæsonen 2023/2024. Du kan læse analysen her.

Superliga transfers 2024

Vi er klar med et komplet overblik over alle Superliga transfers i 2024.

Superligaen i TV

Vil du gerne se kampene fra Superligaen i TV? Det er Nordic Entertainment Group og Discovery Networks, der deler rettighederne, og det betyder, at du kan følge med på kanalerne TV3+ (ugens største kamp), Canal 9 (typisk søndag eftermiddag), TV3 Sport (typisk fredag aften, lørdag eftermiddag og mandag aften), 6’eren (typisk tidlig søndag). I vores optakter oplyser vi altid, hvilke kanaler, der viser hvilke kampe.

Nordic Entertainment Group (altså TV3+, TV3 Sport og TV3 MAX) har kampvalg nr. 1, 3, 4 og 6 i hver eneste Superliga-runde. Nordic Entertainment Group har i øvrigt også sikret sig rettighederne til at vise alle kampe fra 1. division og udvalgte kampe fra DBU-pokalturneringen.

Du kan også live streame Superligaen i 2023. Det foregår hos Viaplay Sport og Discovery+, som viser udvalgte kampe hver eneste runde.

De bedste bookmakere med odds på Superligaen

Vi giver dig tre bookmakere, som altid er fine at have ved hånden, når du skal oddse på Superligaen.

*Reklamelink

bet365
*
Expekt
*
CampoBet
*

Historie: Sådan gik den seneste udgave af Superligaen

FC Nordsjælland overvintrede på 1.pladsen efter et fabelagtigt efterår, hvor de satte alle konkurrenter til vægs. Salget af Andreas Schjelderup, et skift på trænerposten, og gummiben forpurrede dog gulddrømmen. 

Der var næsten spænding om mesterskabet til allersidste spillerunde, og momentvis var det lige før, at også Viborg og AGF ville lege med i guldkampen. Det hele endte dog med et mesterskab til FCK og Neestrup, som virkelig fik rettet op på holdet efter han overtog fra Thorup i efteråret.

Der var eufori i Århus og skuffelse i Viborg, da bronzemedaljerne blev fordelt. AGF snuppede nemlig 3.pladsen på sidste spilledag med et vanvittigt comeback mod Brøndby, som sent vil blive glemt i Smilets By.

En af de største skuffelser kom fra FCM, som ikke nåede med i mesterskabsspillet. Til gengæld fik ulvene rettet så meget op på skuden til sidst, at de alligevel endte i Europa efter 1.plads i kvalifikationsspillet og playoff-sejr over Viborg. En stor del af FCM’s comeback skyldes Gustav Isaksen, som blev Superliga-topscorer med 18 kasser.

Fra en af de største skuffelser til den største. AaB rykkede ned i 1.division for første gang i Superligaens historie. En hæsblæsende bundkamp endte i en ordentlig mavepuster til aalborgenserne, som tager turen ned i Nordicbet Ligaen med Horsens.

Det positive aspekt i den fortælling, er at, Lyngby reddede skærene efter en formidabelt forår, hvor alle ellers havde dømt dem nede. 

Superligaens rekorder

Superligaen har givet os mange fede oplevelser, ikke bare i den forgangne sæson – men også år tilbage. Vi har lavet en side dedikeret til Superliga rekorder, så du kan dykke ned i arkiverne og begejstres over nogle af de vildeste præstationer i den bedste danske række.

Historik i Superligaen

Hvem har snuppet guldet i Danmark? Vi tager et kig på de 10 seneste Superliga vindere herunder:

2022/2023: FC København

2021/2022: FC København

2020/2021: Brøndby IF

2019/2020: FC Midtjylland

2018/2019: FC København

2017/2018: FC Midtjylland

2016/2017: FC København

2015/2016: FC København

2014/2015: FC Midtjylland

2013/2014: AaB

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Hvem er favorit til at vinde Superliga i 2023/2024?

FC København er den største favorit til vinde Superligaen i 2023/2024.

Hvem har vundet flest danske pokaler, FCK eller Brøndby?

FC København har vundet 23 danske pokaler i alt, mens Brøndby har vundet 18 danske pokaler.

Superliga tabel og kommende kampe

Herunder kan du se tabellen for sæsonen 2023/2024.

Kommende kampe

Superliga strukturen fungerer som på normal vis. De seks øverste hold træder ind i Mesterskabsslutspillet efter grundspillet, hvor de møder hinanden to gange hjemme og ude. De seks lavest rangerende hold efter slutspillet, vil ligeledes møde hinanden i et Nedrykningsslutspil, hvor de også møder hinanden to gange ude og hjemme.

Superligaen skader og karantæner

Hvem er skadet i den kommende Superliga-runde, og hvem sidder ude med karantæne? Tjek vores overblik med skader og karantæner i Superligaen.

Læs også: Hvor langt løber en fodboldspiller i Superligaen?