18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Superliga odds

På denne side giver vi dig alle de bedste odds til den danske Superliga, ligesom vi supplerer disse med analyser og spilforslag til samtlige kampe. Få dine Superliga odds her, og se løbende Superliga spiltips fra den tidligere landsholdsspiller Per Pedersen og vores mange andre dygtige eksperter.

Superliga odds og tips i 2023

Forud for hver runde kan du se Per Pedersens analyser + spiltips til samtlige kampe i Superligaen. Per Pedersen er tidligere landsholdsspiller, og har spillet i klubber som OB, Lyngby, Blackburn og Gladbach.

Optaker til samtlige Superligakampe

Du finder også analyser af de danske kampe i vores optakter (se de nyeste herunder). Optakterne er skrevet af vores passionerede Superliga-skribenter, der har fulgt ligaen i mange år.

Odds på Superligaen i 2023

Herunder finder du en række odds på Superligaen. Få et større udvalg HER*.

Hvem vinder Superligaen odds?

Vinder Bundesligaen Bookmaker Odds
FC København SpreadEx
1,25
FC Nordsjælland SpreadEx
3,50
Viborg FF SpreadEx
34,00
AGF SpreadEx
67,00
Randers FC SpreadEx
301,00
Brøndby IF SpreadEx
301,00
Links i denne tabel er reklamelinks. Odds kan ændre sig. Senest opdateret 22. mar. 08:32.

Hvem bliver Superliga topscorer?

Det har vi dedikeret en side til at svare på: Superliga topscorer

Aktive spilforslag til Superligaen

Vi har en masse Superliga eksperttippere tilknyttet SpilXperten.com. Når der er aktive tips på Superligaen, vil de blive vist nedenfor. Når du selv leder efter gode Superliga tips, anbefaler vi dig altid at tjekke skader, seneste form og andre faktorer, der kunne have indflydelse på oddset. Du kan f.eks. læse vores Superliga optakter, som vi udgiver til hver eneste Superligakamp. Heri vil du også finde hvad vores skribenter mener er det bedste Superliga tip til den givne kamp.

Du kan se mange flere fodbold spiltips til andre ligaer i ekspertpanelet.

Superliga Podcast med Benjamin Leander og Jeppe Rud Skak

Du kan også blive klædt på til alle runder med vores nye Superliga-podcastserie.

Superliga tabel og kommende kampe

Herunder kan du se tabellen for sæsonen 2022/2023.

Superliga strukturen fungerer som på normal vis. De seks øverste hold træder ind i Mesterskabsslutspillet efter grundspillet, hvor de møder hinanden to gange hjemme og ude. De seks lavest rangerende hold efter slutspillet, vil ligeledes møde hinanden i et Nedrykningsslutspil, hvor de også møder hinanden to gange ude og hjemme.

Odds tips og optakt til Superligaen med Per Pedersen

Vores erfarne ekspert Per Pedersen vil løbende udkomme med spilforslag til kampene fra Superligaen. Du vil altid kunne finde disse via billedet herunder.

De bedste bookmakere med odds på Superligaen

Vi giver dig tre bookmakere, som altid er fine at have ved hånden, når du skal oddse på Superligaen.

*Reklamelink

bet365
*
Mr Green
*

Historie: Sådan gik den seneste udgave af Superligaen

De forsvarende mestre fra Brøndby IF solgte ud af profilerne, og det kom de sig ikke helt over, så det blev en sæson i andet geled for de blågule. Det gav rum i toppen til Superligaens to største klubber, FC København og FC Midtjylland.

De havde begge føringer undervejs i sæsonen, som de smed væk, men FC København viste sig mest stabile til slut, og guldet blev primært kørt i hus på en stærk defensiv og en stærk Grabara i målet, der lukkede af, mens Pep Biel forløste sit offensive potentiale og var en stor profil sæsonen igennem. 

Silkeborg og Viborg er de to stærkeste oprykkere længe set, og de endte som nummer tre og syv, og begge mandskaber sikrede sig europæisk bold i sæsonen 22/23. Meget imponerende. Knap så imponerende var hverken Vejle eller Sønderjyske, der må en tur i 1. division efter en elendig sæson.

Superligaens rekorder

Superligaen har givet os mange fede oplevelser, ikke bare i den forgangne sæson – men også år tilbage. Vi har lavet en side dedikeret til Superliga rekorder, så du kan dykke ned i arkiverne og begejstres over nogle af de vildeste præstationer i den bedste danske række.

Superligaen i TV

Vil du gerne se kampene fra Superligaen i TV? Det er Nordic Entertainment Group og Discovery Networks, der deler rettighederne, og det betyder, at du kan følge med på kanalerne TV3+ (ugens største kamp), Canal 9, TV3 Sport, TV3 MAX og Eurosport 2. I vores optakter oplyser vi altid, hvilke kanaler, der viser hvilke kampe.

Nordic Entertainment Group (altså TV3+, TV3 Sport og TV3 MAX) har kampvalg nr. 1, 3, 4 og 6 i hver eneste Superliga-runde. Nordic Entertainment Group har i øvrigt også sikret sig rettighederne til at vise alle kampe fra 1. division og udvalgte kampe fra DBU-pokalturneringen.

Du kan også live streame Superligaen i 2023. Det foregår hos Viaplay Sport, som viser udvalgte kampe hver eneste runde.

Historik i Superligaen

Hvem har snuppet guldet i Danmark? Vi tager et kig på de 10 seneste Superliga vindere herunder:

2021/2022: FC København

2020/2021: Brøndby IF

2019/2020: FC Midtjylland

2018/2019: FC København

2017/2018: FC Midtjylland

2016/2017: FC København

2015/2016: FC København

2014/2015: FC Midtjylland

2013/2014: AaB

2012/2013: FC København

Hvem er favorit til at vinde Superliga i denne sæson?

FC København er den største favorit til vinde Superligaen i 2022/2023, mens FC Midtjylland følger tæt efter.

Hvem har vundet flest danske pokaler FCK eller Brøndby?

FC København har vundet 22 danske pokaler i alt, mens Brøndby har vundet 18 danske pokaler.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.