18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Superliga odds

På denne side giver vi dig alle de bedste odds til den danske Superliga, ligesom vi supplerer disse med analyser og spilforslag til samtlige kampe. Få dine Superliga odds her, og se løbende Superliga spiltips fra den tidligere landsholdsspiller Per Pedersen og vores mange andre dygtige eksperter.


Superliga odds og spiltips i 2021

Forud for hver runde kan du se Per Pedersens analyser + spiltips til samtlige kampe i Superligaen.


Aktive spilforslag til Superligaen

Klik dig direkte videre til Superliga-spilforslagene fra vores dygtige odds-eksperter.


Superliga tabel og kommende kampe

Herunder kan du se tabellerne og de kommende kampe for både mesterskabsspillet og nedrykningsspillet.

Hvem må en tur ned i 1. division?


Odds på Superligaen i 2021

Herunder finder du en række odds på Superligaen. Få et større udvalg HER*.


Hvem vinder Superligaen odds?

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er ikke tilgængelige.


Odds tips og optakt til Superligaen med Per Pedersen

Vores erfarne ekspert Per Pedersen vil løbende udkomme med spilforslag til kampene fra Superligaen. Du vil altid kunne finde disse via billedet herunder.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen Superliga


Superliga preview

Den tidligere liga- og landsholdsspiller, Per Pedersen, har afsagt sin dom over sæsonen 2020/2021. Du kan læse analysen her:

FC Midtjylland (1-2)
FCM spiller med musklerne, og udfordrer FCK på de helt store transfers. Senest bevist ved indkøbet af Sisto. Det bliver virkelig interessant at se, om de igen kan løbe med mesterskabet og dermed for alvor vise, hvem der er i førersædet i Danmark. Kaba er stadig ikke slået igennem, måske hjemvendte Brumado kan erstatte ham? Endnu engang ligner det en to-kamp med FCK om mesterskabet – FCM slutter 1-2.

FC København (1-2)
Årsregnskabet i Parken Sport & Entertainment så forfærdeligt ud, men Ståle er blevet lovet samme budget – ingen tvivl om, at den københavnske selvforståelse ikke igen vil tillade, at de slutter efter FC Midtjylland. Fischer skal i gang igen efter en svær sæson sidste år, og københavnerne skal være koncentrerede hver weekend. Man kan undre sig over, at de taber til Horsens, og et par måneder efter er ved at besejre Manchester United… Hovederne skal være skruet rigtigt på fra start til slut, for FCM sætter ikke mange point til – FCK slutter 1 eller 2.

Brøndby (3-4)
Brøndby fik ikke den placering, de stræbte efter sidste sæson. Den skal i hus i år. Det ligner en kamp med AGF om bronzen igen. Brøndby har bevaret hovedparten af truppen og fået Corlu tilbage fra Lyngby og Børkeeiet retur fra sit skadesmareridt, så der er flere strenge at spille på. Vestegnens drenge slutter 3-4.

AGF (3-4)
Forrygende AGF-sæson sidste år gav bronze. Sølvet var i spil, men så godt gik det dog ikke. ? GF har bygget på; PC har hentet et par dygtige spillere, og det ser ud til, at Aarhus skal til at vænne sig til at have et Top 4-hold. Det ligner igen en kamp med Brøndby om bronzen – AGF slutter 3-4.

OB (5-8)
Mine fynske favoritter spillede en meget sløj sæson sidste år. Jeg ved godt, at de sluttede pænt, men det var jo på grund af, at de mødte alle de andre hold, der heller ikke havde præsteret overbevisende… Fynboernes mest spændende spillere er de unge (Fenger, Hyllegaard og Frøkjær) samt Sabbi. Og måske kan Lieder komme sig efter skader og gøre noget godt? Ingen tvivl om, at OB sætter Top 6 som mål igen. Jeg håber, men er langt fra sikker på, at de gør det denne gang. De slutter mellem 5 og 8.

FC Nordsjælland (6-9)
Farum-knægtene gjorde det flot og kom i Top 6 i sidste sæson, men så var det også game over, og de blev skilt ad i slutspillet. Uanset at de ikke henter meget ind i vinduet her, så er der altid 1-2-3 unge gutter, der overrasker positivt. Men det skal de også, når nu eks. Damsgaard er væk. FC Nordsjælland skal nok spille god fodbold, og kommer ikke i fare, men jeg tvivler på, at de kan komme i Top 6 igen. De slutter 6-9.

AaB (6-9)
Strategien i Aalborg med at satse på egne, unge spillere er sat i gang, og derfor skal vi ikke forvente en stor sæson fra nordjyderne. Måske om et par år, men ikke i denne sæson… To af profilerne er nappet af AGF, og specielt tabet af Patrick Olsen kommer til at gøre nas. AaB er alligevel optimister og melder offensivt ud med en målsætning langt fremme. Men nej – AaB slutter 6-9.

Sønderjyske (7-10)
Sønderjyderne har hentet Dal Hende, men også mistet nogle profiler, så gennem mine briller ligner det status quo, sammenlignet med truppen sidste år. De underpræsterede i den grad i sidste sæson, hvor jeg også så dem som et hold i spil til Top 6. Det gør jeg ikke i år. De rykker ikke ned, men jeg forventer, at de placerer sig et sted mellem 7 og 10.

Randers (7-10)
Det har været en stille sommer hos kronjyderne, der sidste sæson gjorde det bedre end forventet. Jeg har kæmpe fidus til Thomasberg, der får mere ud af sit mandskab, end man skulle tro var muligt, men selv hans evner kan ikke skaffe dem i Top 6 i 20/21-sæsonen. Stabiliteten – og et stille transfervindue – kan måske vendes til noget positivt, men jeg tror det ikke. Randers slutter 7-10.

Lyngby (10-12)
Lyngby spillede et forfærdeligt forår, og var heldige med at redde endnu en sæson i Superligaen. Holdet har mistet Corlu, der var utroligt vigtig i sidste sæson, så det kan blive endnu en svær sæson. Dog har københavnerne hentet et par rutinerede, og gode, spillere i henholdsvis AaB og Sønderjyske. Hjemmebanen var god for dem sidste år, og det er nok også her, de skal hente deres point denne sæson. Jeg tror ikke, at starten bliver så flot som sidste år; det bliver en svær sæson – de slutter 10-12.

Horsens (10-12)
Horsens har overpræsteret de sidste sæsoner – stor kredit til Bo Henriksen. Men han er væk nu. Og selv om jeg ser Jonas Dal som en fin afløser, så er truppen altså ikke ret god. Faktisk dårligere end sidste sæson… Og klubben skal spare, så der er ikke udsigt til meget at gøre godt med… Unge Jeppe Kjær og Okosun er væk, av av av… Retfærdigvis skal det siges, at de har klaret sig flot i træningskampene. Men jeg er ikke optimist på De Gules vegne. Horsens går en svær sæson i møde – de ender 10-12.

Vejle Boldklub (11-12)
Vejle er tilbage i landets fineste række efter en overbevisende sæson i 1. division. Man kan læse sig frem til, at de er godt tilfredse med deres trup, så det er jo godt… For mig ser den dog tvivlsom ud; stadig med nogle uprøvede lykkeriddere, og selvom mange af spillerne var med, sidst klubben var i Superligaen, så viste de dengang, at de ikke var dygtige nok…. Målet bliver overlevelse for VB, den bliver svær – mit bud er placering 11-12.

De bedste bookmakere med odds på Superligaen

Vi giver dig tre bookmakere, som altid er fine at have ved hånden, når du skal oddse på Superligaen.

*Reklamelink

bet365
*
Betfair
*
Mr Green
*Historie: Sådan gik den seneste udgave af Superligaen

FC Midtjylland lammetævede alle konkurrenter i 2019/2020-sæsonen, hvor de toppede Superligaen med 82 point – 14 point mere end de nærmeste forfølgere fra FC København, som akkurat fik snuppet sølvet foran AGF, der ellers længe så ud til at kunne tage medaljer af dén karat. Århusianerne fik dog landet en sikker bronze foran Brøndby, som akkurat fastholdt deres 4. plads foran AaB. Vi måtte sige farvel til Silkeborg og Esbjerg, der tog de direkte nedrykningspladser, mens det også blev adios til Hobro, der tabte i playoffen.


Superligaen i TV

Vil du gerne se kampene fra Superligaen i TV? Det er MTG og Discovery Networks, der deler rettighederne, og det betyder, at du kan følge med på kanalerne TV3+ (ugens største kamp), Canal 9, TV3 Sport, TV3 MAX og Eurosport 2. I vores optakter oplyser vi altid, hvilke kanaler, der viser hvilke kampe.

MTG (altså TV3+, TV3 Sport og TV3 MAX) har kampvalg nr. 1, 3, 4 og 6 i hver eneste Superliga-runde. MTG har i øvrigt også sikret sig rettighederne til at vise alle kampe fra 1. division og udvalgte kampe fra DBU-pokalturneringen.

Du kan også live streame Superligaen i 2021. Det foregår hos Viaplay Sport*, som viser udvalgte kampe hver eneste runde.


Historik i Superligaen

Hvem har snuppet guldet i Danmark? Vi tager et kig på de 10 seneste vindere herunder.

2019/2020: FC Midtjylland

2018/2019: FC København

2017/2018: FC Midtjylland

2016/2017: FC København

2015/2016: FC København

2014/2015: FC Midtjylland

2013/2014: AaB

2012/2013: FC København

2011/2012: FC Nordsjælland

2010/2011: FC København

Vil du vide mere om Superligaens historik? Besøg da vores side: Superliga vindere