18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Stuttgart – Barcelona: Odds og optakt den 31. juli 2021

Foto: Bildbyrån

En ny sæson står for døren, og der er kun to uger til det går løs i La Liga og Bundesligaen. Lørdag aften skal der kilometer i benene, og interne relationer skal plejes, når Stuttgart og Barcelona banker sammen i Tyskland. Hvem af de to hold er længst i forberedelserne, og kan Barcelona klare sig uden Messi? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Stuttgart – Barcelona. Der er kampstart lørdag d. 31. juli 2021 kl. 18:00.

GÅ TIL


Stuttgart – Barcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Mercedes-Benz Arena, Stuttgart
Vejret: 22°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

VfB Stuttgart
Barcelona
Odds are subject to change. Last updated 31. juli 2021 17:59.

Optakt til Stuttgart – Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

Stuttgart var i sidste sæson tilbage i den bedste tyske række, efter lige at have været en tur nede og runde 2.Bundesliga, og de fik virkelig bevist at de hører til i det fineste tyske selskab. Stuttgart spillede en ganske fin sæson, de gik frisk til den med masser af tempo og underholdning, og det rakte tilmed til en placering i den øverste halvdel af rækken, kun 5 point fra europæisk deltagelse. Stærkt comeback til Bundesligaen! I denne sæson gælder det om at få stabiliseret sig som en fast bestanddel af Bundesligaen, og truppen er nærmest intakt, på nær en af sidste sæsons store profiler, Nicolás González, som er skiftet til Fiorentina. Hvis de kan holde dampen ligeså højt oppe som i sidste sæson, så skal de nok klare skærene i Bundesligaen igen i denne sæson. Danske Nikolas Nartey er vendt tilbage til Stuttgart efter et lejeophold i Sandhausen, og måske han kan tilkæmpe sig en plads på holdet i løbet af sæsonen.

Det var en anelse lunkent det vi så fra Barcelona i sidste sæson, selvom resultaterne og præstationerne i La Liga i 2021 så virkelig gode ud på et tidspunkt, så gik luften af ballonen da det spidsede til i kampen om mesterskabet. En 3.plads i ligaen, og et exit fra Champions League allerede i 1/8-delsfinalen, den sæson ryger vist lynhurtigt i den catalanske glemmebog. Det var tydeligt, at der manglede både klasse og bredde i truppen, og det er de ved at rode bod på nu, på trods af en skræntende økonomi. Barcelona har opsnuset tre virkelig fine handler på free transfer, her er Eric Garcia kommet til fra City sammen med Kun Aguero, og Memphis Depay er hentet i Lyon. De tre spillere kommer helt sikkert til at højne niveauet hos den spanske storklub, og mon ikke, at de i år kommer til at bide skeer med de to Madrid-klubber igen? Selvom der kun er et par uger til sæsonstart, så har Koeman endnu ikke alle mand til rådighed, den står stadig på ferie hos nogle af de spillere, som var i aktion til EM og Copa America.

Stuttgart:

Barcelona:

  • Osmane Dembele (Kant, Fast) – Skadet

Stuttgart forventet startopstilling: Bredlow; Mavropanos, Anton, Kempf; Karazor, Didavi, Klement, Sosa; Forster, Kalajdzic, Massimo

Barcelona forventet startopstilling: Pena; Roberto, Pique, Umtiti; Dest, Puig, Gonzalez, Pjanic; Manaj, Depay, Mortimer


Odds på Stuttgart – Barcelona

Odds på kampen er ikke tilgængelige i skrivende stund, men vil komme tættere på kampstart.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Tæt affære med mål i

Normalvis bør der være stor kvalitetsforskel på Stuttgart og Barcelona, men vi er stadig et par uger fra sæsonstart, og hos Barcelona er flere bærende profiler stadig på velfortjent sommerferie. Derfor er der rig mulighed for Barcelona til at prøve nogle af deres unge talenter af, og selvom de helt sikkert er gode, så kan man ikke forvente en total Barca-dominans i opgøret her.

Ingen af de to mandskaber har mødt virkelig kvalificeret modstand i testkampene indtil videre, derfor er det lidt svært at spå om hvor de står her to uger før sæsonstart. Men en ting der har været gældende for mange testkampe henover sommeren, er at der har været virkelig godt gang i målscoringen, og det kunne meget vel være tilfældet i dette opgør også. Stuttgart er forventet at stille en rimelig stærkt startellever, mens Barca stadig må klare sig med en god håndfuld b-spillere. Det bliver formentlig mere jævnbyrdigt end man normalt kunne forvente, og jeg kunne godt forestille mig, at vi fik mål i begge ender her. OBS: Odds på kampen er ikke tilgængelige i skrivende stund, men vil komme tættere på kampstart.


Stuttgart – Barcelona: Statistik, topscorer og H2H

  • Stuttgart gjorde en virkelig fin figur i Bundesligaen i sidste sæson, oprykkerne endte helt oppe på 9.pladsen, i sikker distance til nedrykningsstregen.

  • Det var ualmindelig tæt i toppen af La Liga i sidste sæson, men Barca måtte give fortabt til allersidst, og nøjes med 3.pladsen bag de to Madrid-klubber, Real og Atletico.

  • Østrigske Sasa Kalajdzic var en stor åbenbaring i Bundesligaen i sidste sæson, den ranglede angriber scorede hele 16 mål i den bedste tyske række.

  • Lionel Messi blev ikke overraskende topscorer i La Liga i sidste sæson med hele 30 mål. Han nyder dog stadig sin ferie, efter en stor Copa America-triumf med Argentina. Til gengæld er Depay kommet til fra Lyon, og han er værd at holde et vågent øje med her.

  • De to klubber rendte senest ind i hinanden i Champions League i 2010, her blev Stuttgart knust med 4-0 på udebane, men fik hentet et enkelt point hjem efter en 1-1’er.


Expected Goals: Stuttgart vs. Barcelona– de seneste tre kampe

StuttgartResultatxGBarcelonaResultatxG
Stuttgart – Darmstadt 98(1-1)0,78 – 1,31Barcelona – Girona(3-1)3,41 – 1,74
Stuttgart – St. Gallen(3-0)1,69 – 0,78Barcelona – Gimnàstic Tarragona(4-0)2,31 – 0,22
Stuttgart – Arminia Bielefeld(0-2)0,63 – 1,46Eibar – Barcelona(0-1)1,69 – 0,56
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar