18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spreadbetting weekend d.5.-7. Juli 2024

Lutter knockout-kampe fra Copa America og EM. Alle fem kampe er kvartfinaler. Venezuela og Canada skiller sig lidt ud i forhold til de andre opgør der på papiret holder noget højere niveau, men uanset hvad så er kvartfinaler noget særligt og endnu mere særligt for de to nævnte lande.

Spreadbetting og analyse til Euro 24 og Copa America

Spread betting.

Portugal – Frankrig d. 5/7 kl. 21:00

Antal mål i tredje potens, spread 28-32
Sælger 28 (dvs gevinst, hvis der max scores tre mål)

Selvom Frankrig har et imponerende hold, herunder også angreb anført af stjernen Mbappe, så har det været meget målfattigt i Frankrigs hidtil fire kampe ved denne slutrunde, hvor der i alt er blevet scoret fire gange; målscore 3-1. Målet mod dem var et straffespark i en kamp, hvor de allerede var videre. Nu er det så en knockout-kamp, der på forhånd ventes ret lige, hvor Portugal står på den anden side med Cristiano Ronaldo der mere og mere virker som en belastning end som en gevinst for sit hold. Frankrig vandt 1-0 i 1/8-finalen mod Belgien på et sent afrettet indlæg og Portugal spillede 0-0 i deres 1/8-finale mod Slovenien. Meget svært at se fire scoringer her.

Spil på Portugal – Frankrig*

Venezuela – Canada d. 6/7 kl. 03:00

Første kampmål, spread 39-42
Køber 42 (dvs gevinst, hvis første mål scores tidligst i det 43. min)

En Copa America-kvartfinale mellem to hold der ikke er vant til at stå i sådan en situation. Begge hold har ikke lige pludselig udviklet sig enormt, de har mest været heldige. For Venezuelas vedkommende ser det flot ud at de vandt deres gruppe med maksimumpoint og en målscore på 6-1. Sandheden er dog, at de var dårligste hold i de to første kamp og var heldige med bl.a. tidligt rødt kort til Ecuador i den første kamp og de var klart dårligst mod Mexico, men vandt 1-0 på en straffesparksscoring inden de til sidst fortjent slog et svagt Jamaica-hold med 3-0, der allerede var røget ud. Canada har kun scoret et mål og der var de i overtal mod Peru. Begge hold er stærkere defensivt end offensivt og i en så stor kamp for dem, der vil det overraske mig meget, hvis ikke det starter forsigtigt og 0-0 som slutresultat er ikke utænkeligt, som jeg ser det.

Spil på Venezuela – Canada*

England – Schweiz d. 6/7 kl. 18:00

Hjørnespark, spread 8,7-9,2
Sælger 8,7 (dvs gevinst, ved højst 8 hjørnespark)

De to hold har tilsammen fået 38 hjørnespark, hvilket giver 9,5 pr. kamp tilsammen, så på den led kan det virke underligt at spille under 8,7 hjørnespark, men dels fik England hele ni af deres i alt 18 hjørnespark i 1/8-finalen, hvor de var bagud fra det 25. min og indtil det 95. min. Slovakiet var meget defensive i den kamp. Ellers er det generelt ikke et England-mandskab der går mange hjørnspark. I de to første kampe fik de tilsammen tre hjørnespark. Mod et meget defensivt Slovenien-hold i sidste gruppekamp fik England seks, i en kamp hvor Slovenien bare skulle uafgjort, hvilket de som bekendt gjorde. Bemærkelsesværdigt er det, at England i alt i ordinær tid kun har fået seks hjørnespark i mod sig på de fire kampe.

Spil på England – Schweiz*

Holland – Tyrkiet d. 6/7 kl. 21:00

Tyrkiet Kort point, spread 29-32
Køber 32 (dvs gevinst, hvis Tyrkiet får mindst 35 kort point)

Gult giver 10 og rødt giver 25.

Tyrkiet har fået enormt mange kort ved denne slutrunde, i seneste runde havde de to spillere i karantæne og det har de også denne gang. I alt har Tyrkiet fået hele 18 gule kort fordelt på fire kampe. Seneste fik de “kun” tre mod Østrig, men der lå de også til at gå videre hele kampen igennem. Lørdag aften ryger de højest sandsynligt ud, da Holland giver omkring odds 1,60 for sejr i ordinær tid. Selvom tyrkerne allerede har gjort det over forventning, så bliver det svært at holde frustrationerne tilbage, hvis de er på vej ud af turneringen. Tyrkerne vil gøre hvad der skal til for at gøre det svært for Holland inkl. “professionelle” frispark, hårdt spil og evt tidsudtræk. Hvor X-faktoren så er, at de formentlig tager frustrationskort mod slutningen, hvis de er på vej ud.

Spil på Holland – Tyrkiet*

Uruguay – Brasilien d. 7/7 kl. 03:00

Brasilien Mål, spread 1,1-1,25
Sælger Brasilien 1,1 (dvs gevinst hvis de max scorer 1 mål i ordirnær tid)

En kvartfinale mere fra Copa America, næsten en moralsk finale. Brasilien har ikke haft det let, hvorimod Uruguay har cruiset igennem deres gruppe med en målscore på 9-1. Målet der blev scoret mod dem var dybt inde i overtiden, hvor de førte 3-0. Uruguays defensiv er der de er stærkest med bl.a. Araujo fra Barcelona og Olivera fra Napoli i midterforsvaret og Valverde fra Real Madrid på den defensive midtbane. Brasiliens farlige offensive våben i Vinicius Jr er ude med karantæne. Derudover forventer jeg det bliver en intens kamp, hvor holdene fokuserer mere på ikke at komme bagud end selv at få scoret.

Spil på Uruguay – Brasilien*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar