18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spreadbetting til midtugen 3.-7. Juli 2024

Afgørende kampe i gruppespillet ved Copa America, som spilles om natten dansk tid. En smuttur nordpå, hvor der bliver spillet i Eliteserien i Norge og så tager vi Fredag med, hvor den står på fede kvartfinaler Fredag aften ved EM.

Spreadbetting og analyse til Euro 24 og Copa America

Alamy

Brasilien – Colombia d. 3/7 kl. 03:00

Kort point, spread 51-55
Sælger 51 (dvs gevinst, hvis der max er 50 kort point)

Sidste gruppekamp i Gruppe D ved dette års Copa America. Colombia er videre og Brasilien er 99% videre, så der er er næsten kun at fordele 1. og 2. pladsen mellem sig. 1. pladsen får Panama i kvartfinalen, mens 2. pladsen får Uruguay og der må Uruguay siges at være en noget stærkere modstander. Hvis Colombia ikke taber mod Brasilien, så får de Panama. Uruguay har modtaget tre gule kort i de to første gruppekampe, mens Brasilien har modtaget fire. Det betyder også, at holdene har syv spillere i karantænefare.

Colombia og Brasilien mødtes senest for godt et halvt år siden i VM-kval´en, ved den lejlighed var der kun tre gule kort. Svært at se hvorfor den her skulle blive kort-rig, når situationen er som beskrevet.

Spil på Brasilien – Colombia*

Costa Rica – Paraguay d. 3/7 kl. 03:00

Andet kampmål, spread 63-66
Sælger 63 (dvs gevinst, hvis andet mål scores før det 63. min)

Costa Rica har stadig en teoretisk mulighed for at gå videre, men det kræver dels en storsejr her og så skal Brasilien tabe til Colombia. Costa Rica skal hente mindst seks mål i målscore på Brasilien og altså tre point. Paraguay har udspillet deres rolle efter 2-1-nederlag til Colombia og seneste 4-1-nederlag til Brasilien. Costa Rica har spilmeget defensivt mod overmagterne fra Colombia og Brasilien, men nu er de nødt til at spille offensivt, jagte mål og den beskedne mulighed de har for videreavancement. Paraguay har været involverede i målrige kampe og formået at score i de to andre kampe også. De har muligheden for at slutte godt af og få et lille plaster på såret.

Spil på Costa Rica – Paraguay*

Sandefjord – Tromsø d. 3/7 kl. 19:00

Første Tromsø mål, spread 50-53
Køber 53 (dvs gevinst, hvis Tromsø ikke scorer eller tidligst i det 54. min)

Dette er et bundbrag – et point skiller de to hold i bunden. Tromsø har endnu ikke scoret på udebane i 1. halvleg i fire forsøg og i alt har de kun scoret en enkelt gang på udebane. Sandefjord er sidst, men har ikke lukket så mange mål ind, deres placering taget i betragtning. På hjemmebane er det otte i fem kampe. Tromsø spiller deres hjemmekampe på kunstgræs. Den her kamp spilles på naturgræs. Da de to hold mødtes i sidste sæson blev det 0-0 hos Sandefjord og 1-0 i Tromsø på mål i det 85. min.

Spil på Sandefjord – Tromsø*

Spanien – Tyskland d. 5/7 kl. 18:00

Totale mål, spread 2,5-2,7
Sælger 2,5 (dvs gevinst, hvis der max scores 2 mål)

I skrivende stund de to mest scorende hold ved slutrunden, men nu bliver det noget helt andet. Begge hold havde på papiret overkommelige modstandere i 1/8-finalerne, hvor Spanien nemt overvandt Georgiens 0-1-scoring og endte med at vinde 4-1. Tyskland havde lidt problemer med Danmark, men vandt 2-0. Det kommer til at være to hold med stor respekt for hinanden og formentlig også en del stillingskrig. Spanien har kun lukket eet mål ind i fire kampe ved denne slutrunde, mens Tyskland har lukket to mål ind, hvor det ene var et meget uheldigt selvmål mod Skotland. Målsnittet pr. kamp er i skrivende stund gået ned i 2,24 og det bliver næppe hævet nu, hvor vi er kommet til de mere jævnbyrdige knockout-kampe.

Spil på Spanien – Tyskland*

Portugal – Frankrig d. 5/7 kl. 21:00

Cristiano Ronaldo målminutter, 17-20
Sælger 17 (dvs gevinst, hvis Cristianos samlede målminutter skal være under 17)

Det er ikke fordi den gode Cristiano ikke har fået afsluttet ved dette EM; 18 gange i fire kampe er det blevet til, hvor Portugal også har været store favoritter i alle kampene. Nu er de underdogs og Frankrigs defensiv holder et helt andet niveau end Tyrkiets, Tjekkkiets, Georgiens og Sloveniens. I kampe, hvor Cristiano ikke formåede at score i. Det er tydeligt for de fleste, at han ikke besidder samme skarphed som tidligere og spørgsmålet er om han stadig får lov at tage alle de direkte frispark og et evt straffe, som han brændte i den forlængede spilletid mod Slovenien. Det sidste forventer jeg han gør.

Spil på Portugal – Frankrig*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar