18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d. 10. september 2023

Igen i weekenden står den på landskampe og det er ikke på voldsomme adresser, men forhåbentlig kan gevinsterne være det. En enkelt MLS-kamp har også sneget sig med. Artiklen udgives i samarbejde med SpreadEx*.

Spread betting.

Ukraine – England d. 9/9 kl. 18:00

Antal mål i tredje potens, spread 44-51
Sælger 44
(dvs gevinst hvis max 3 mål i kampen)

Kampen spilles ikke i Ukraine af åbenlyse årsager. I stedet spiles den på neutral grund i Polen. England er suveræn 1´er med 12 point i 4 kampe og derfor vil X ikke være dumt for dem. Ukraine kæmper med Italien om at slutte 2´er og følge med England med til EM. Ukraine vil heller ikke være kede af et X, så derfor forventer jeg en ret lukket kamp og det omvendte opgør i England endte 2-0, hvor kampen var ret chancefattig. England med en del skader, men bred trup.  

Spil på Ukraine – England*

Andorra – Hviderusland d. 9/9 kl. 18:00

Totale mål, spread 2,05-2,25
Køber 2,25 (dvs gevinst ved mindst 3 mål)

Bunden af Gruppe I. Nok ingen af holdene der gør sig de store forhåbninger om det kommende EM, men hvis de gør, så tæller kun sejr her. Hviderusland med en målscore på 4-10 i deres første 4 kampe og 3 point, mens Androrra har målscore på 3-7 efter deres første 4 kampe og et enkelt point. Alle Hvideruslands kampe er gået over linjen, mens 2 af Andorras er og de to sidste med to mål i hver. Vejret bliver ikke voldsomt, da der loves godt 20 grader, når kampen spilles, som i øvrigt er på kunstgræs.  

Spil på Andorra – Hviderusland*

Estland – Sverige d. 9/9 kl. 18:00

Første kampmål, spread 33-36
Køber 36 (dvs gevinst, hvis første målscores tidligst i det 37. min)

4. pladsen mod 3. Pladsen i gruppe F, hvor de halter efter Belgien og Østrig. Sverige skal have 3 point i en kamp som denne, hvis de vil være seriøse kandidater til at være med ved EM. Estland er ok hjemme og ikke bare et hold som Sverige nødvendigvis kører over. Senest tabte Estland 0-3 hjemme mod Belgien, men Belgien skabte ikke så meget som cifrene viser og Belgien scorede første mål i 37. Min. Jeg forventer en start hvor det for Estland gælder om ikke at komme bagud mod et tålmodigt svensk mandskab.  

Spil på Estland – Sverige*

Inter Miami – Kansas City d. 10/9 kl. 01:30

Første kampmål, spread 32-35
Køber 35 (dvs gevinst hvis første mål scores efter det 35. min)

Kansas er kommet godt i gang i MLS efter sommerpausen, men de ligger stadig pt 4. Sidst i den vestlige række og de to kampe de har vundet efter pausen har været hjemmekampe.  

Inter Miami er fortsat flyvende, men her venter en anderledes prøve, da Messi ikke er med grundet VM-kval-kampe for Argentina. Miamis angriber Martinez fra Venezuela er heller ikke med for Miami af samme årsag. Han har scoret 10 gange for Miami i 2023. Begge hold er i en situation, hvor der skal point på kontoen i forhold til at gå videre til play off-delen i MLS. Seneste Miami-hjemmekamp endte 0-0 – med Messi på banen i hele kampen.  

Spil på Inter Miami – Kansas City*

Finland – Danmark d. 10/9 kl. 18:00

Kampen ender uafgjort, spread 22,7-27,1
Køber 27,1 (dvs gevinst, hvis kampen ender uafgjort)

Siden de to lande mødtes tilbage i foråret i Parken, hvor danskerne fortjent vandt 3-1, så har Finland spillet 4 kampe i EM-kvalen og vundet alle 4 uden mål imod sig. Det har efterladt dem på 1. Pladsen halvvejs inde i kval´en. DK på en 2. Plads, a point med Slovenien, men DK med bedre målscore – indbyrdes tæller først, men her står den lige, da de kun har spillet i Slovenien og den endte 1-1. DK stadig være under Finland i tilfælde af X, men bedre indbyrdes, hvis de skulle ende a point og de har Slovenien og Kasakhstan hjemme, så X vil ikke være så dumt for nogen af holdene.  

Spil på Finland – Danmark*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

Få op til 1.000 kroner i odds bonus
Tilbuddet er kun for nye spillere. Kun din første indbetaling bestemmer værdien af ​​dine gratis væddemål. For eksempel, en indbetaling på 1.000 kr. vil resultere i et gratis væddemål på 500 kr. til sportsbook samt et gratis væddemål på 500 kr. til spreadbetting, som du modtager når dit første indskud er gennemspillet 1 gang til minimum odds 1,50. Gennemspilskravet skal opnås inden for 60 dage efter aktivering af bonussen. Spread bettting tab kan være større end din indsats. 18+| Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar