18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d. 8. – 10. December 2023

Interessante opgør allerede fredag aften, hvilket jeg vil forsøge at udnytte, og de tre kampe til lørdag, hvor kampprogrammet spiller ind i forhold til hvilken vej der kigges.

IMAGO / NurPhoto

Hoffenheim – Bochum d. 8/12 kl. 20:30

Andet Bochum mål, spread 77,5-80,5
Sælger 77,5 (dvs gevinst hvis Bochum scorer sit andet mål senest i det 77. min)

Holdene cirka lige meget ramt på fraværsfronten med lidt skader og en karantæne hver. Hoffenheim har haft det svært på det seneste med 2 point i deres sidste 4 kampe, mens Bochum er begyndt at få vind i sejlene og står uden nederlag i deres seneste 5 kampe; 9 point og klart bedste mandskab i 4 af dem. Hoffenheim har en meget høj expected goal against, f.eks. højere end de to laveste placerede hold i rækken, selvom de befinder sig helt oppe på 6. pladsen. Bochum kun på 14 mål, men xG over 20 og senest scorede de 3 gange og scoret mindst 2 mål i de sidste 5 kampe.

De sidste 4 gange Bochum har mødt Hoffenheim har de scoret mindst i dem alle, senest sågar 5, dog på hjemmebane.

Spil på Hoffenheim – Bochum*

Getafe – Valencia d. 8/12 kl. 21:00

Kort point, spread 65-69
Køber 69 (dvs gevinst hvis der kommer mindst 70 point)

Gult giver 10 point og rødt giver 25 point. Een spiller kan max få 35 point.

Historikken er vanvittig med de her to hold, det vildeste i Spanien. Mange gange to cifrede antal kort, så den her kan godt blive interessant. Holdene kan bare ikke lide hinanden og fansne heller ikke. I de seneste 6 indbyrdes opgør har der f.eks. været rødt til begge hold i hele 3 af dem, dog ingen røde i seneste opgør.

Sidste aftenens dommer, Cuadra, dømte Getafe – Valencia blev det til 11 (gule) kort, for godt halvanden år siden.

Spil på Getafe – Valencia*

Frankfurt – Bayern München d. 9/12 kl. 15:30

Første Bayern mål, spread 33-36
Sælger 33 (dvs gevinst, hvis Bayern scorer senest i det 32. min)

Første kamp for Bayern i December pga den udsatte kamp mod Union og at de ikke længere er med i pokal-turneringen, de har ganske vist en CL-kamp 3 dage senere, men der har de sikret sig 1. pladsen og de er to´er i Bundesligaen, så CL-kampen må siges at være meget sekundær. Bayerns seneste kamp var 0-0 mod FCK, hvor de ikke så gode ud, derfor lugter det af et meget sultent Bayern-hold her og det kan meget vel gå hårdt udover et slagent Frankfurt-mandskab, der kommer med 4 nederlag i træk, hvor det seneste var under 3 døgn tidligere, i pokalen, hvor de tabte 2-0 ude til 3. Bundesliga-holdet Saarbrücken, holdet der runde forinden slog Bayern ud…

Spil på Frankfurt – Bayern München*

Atalanta- AC Milan d. 9/12 kl. 18:00

Første kampmål, spread 36-39
Køber 39 (dvs gevinst, hvis første mål scores tidligst i det 40. min)

Nummer 8 tager imod nummer 3 i den italienske Serie A.

Atalanta kommer fra et meget skuffende og fortjent 3-0-nederlag til Torino i Mandags.

Atalanta er uden deres topscorer Scamacca (5 mål i 10 Serie A-kampe denne sæson). Milan har en meget vigtig CL-kamp 4 dage senere i Newcastle, hvor de skal vinde, hvis de også vil spille europæisk i den sidste halvdel af 23/24-sæsonen. Milan har også en del skader; angriberen Leao med 3 mål og 3 assists er dog kun tvivlsom.

En tæt kamp, der næppe starter voldsomt ud.

Spil på Atalanta – AC Milan*

PSG – Nantes d. 9/12 kl. 21:00

Første Nantes mål, spread 64-67
Sælger 64 (dvs gevinst hvis Nantes scorer senest i det 63. min)

Flere ting taler for at Nantes godt kunne komme på måltavlen her, dels er PSG uden deres 3 bedste målmænd, 1. keeper Donnarumma så rødt senest og afsoner derfor karantæne her. 22-årige Arnau Tenas fik debut ved den lejlighed, da han blev skiftet ind efter 12 min. Tidligere har kun stået i den 3. bedste spanske række for Barcelonas andethold.

PSG har 4 døgn senere en uhyre vigtig sidste gruppekamp i Dortmund, hvor de sandsynligvis skal have 3 point for at sikre sig videreavancement, hvor de i ligaen er sikker 1´er. Nantes har selvtillid efter de senest slog rækkens nr. 2, Nice, med 1-0.

Spil på PSG- Nantes*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar