18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d.7.-9. Juni 2024

Tre venskabslandskampe hvor halvdelen af de involverede parter pudser formen af inden det går løs for dem ved EM-slutrunden i Tyskland og så er der to playoff-kampe fra Segunda, hvor een oprykker skal findes ud af de fire hold.

Alamy

Albanien – Azerbajdsjan d. 7/6 kl. 19:00

Albanien mål, spread 1,30-1,45
Sælger 1,30 (dvs gevinst, hvis Albanien max scorer et mål)

Denne kamp ligger blot otte dage før Albanien får deres debut ved en slutrunde. Om de vinder her vil være meget sekundært. De scorede 12 mål i EM-kval´en i otte kampe, men deres expected goals var langt lavere, så man kan argumentere for, at de var heldige og effektive. I Marts spillede de to venskabskampe, hvor det det blev til 0 scorede mål for deres vedkommende mod Sverige pog Chile.

Kampen spilles på neutral grund i Ungarn, så selvom Albanien står først har de altså ikke hjemmebanefordel. De spillede fire dage forinden, hvor de vandt 3-0 over Liechtenstein, som må betegnes nogle klasser dårligere end Azerbajdsjan, der i deres EM-kvalgruppe fik syv point. Siden sommeren 2021 har Azerbajdsjan spillet 10 venskabskampe og kun een gang er der blev scoret mere end et mål mod dem (det var Qatar der scorede to)

Spil på Albanien – Azerbajdsjan*

Oviedo – Eibar d. 8/6 kl. 18:30

Kort point, spread 63-67
Sælger 63 (dvs gevinst ved max 62 booking points)

Gult kort giver 10 point og rødt giver 25 point.

Det virker som en noget høj kort-linje bl.a. fordi det kun er første playoff-kamp, så intet bliver afgjort her. Derudover har de to hold tilsammen snittet 48 booking points sæsonen igennem (42 kampe). De mødtes så sent som for knapt en uge siden, hvor kampen blev 4-3 og der var fire gule kort. Det skal så med, at de rvar hele syv da de mødtes tidligere i sæsonen. Hvis det havde været returopgøret, så havde jeg ikke taget den til ovenstående linje.

Spil på Oviedo – Eibar*

Spanien – Nordirland d. 8/6 kl. 21:30

Første kampmål, spread 27-30
Køber 30 (dvs gevinst, hvis første mål scores efter 30 min)

Sidste test for Spanien inden EM. Kampen spilles på ferieøen Mallorca med løbebane omkring og max 26.000 tilskuere, så ingen vild hjemmebane de får sig der. Spanien mødte tre dage forinden et noget dårligere Andorra-hold på hjemmebane, hvor de kun scorede een gang de første 52 min (1-0-scoringen faldt i det 24 min). Nordirland der sluttede EM-kvalen af med at slå Danmark 2-0 på hjemmebane og i venskabskampene i Marts spillede 1-1 ude mod Rumænien og vandt 1-0 ude over Skotland, der også skal med til EM. Spanien vil skifte meget ud her i forhold til seneste kamp og undervejs. Nordirland bliver nok aldrig noget stort offensivt hold, men sætter deres lid til en solid defensiv.

Spil på Spanien – Nordirland*

Slovakiet – Wales d. 9/6 kl. 20:45

Slovakiet for at vinde kampen, spread 43,3-48,9
Køber 48,9 (dvs gevinst hvis Slovakiet vinder kampen)

Wales der missede EM med et mulehår og tre dage før denne kamp ikke kun slå Gibraltar på neutral grund i det sydlige Portugal. Slovakiet med hjemmebanefordel og sidste kamp for dem inden EM. SLovakiet vandt let på neutral bane fire dage før denne kamp, da de mødte San Marino i Østrig. Wales virker ikke til at være motiveret, måske sidder den store skuffelse over dette missede EM stadig lidt i dem og Slovakiet på hjemmebane bør ihf være klar her, selvom resultatet ikke er vigtigt på den måde.

Spil på Slovakiet – Wales*

Sporting Gijon – Espanyol d. 9/6 kl. 21:00

Første kampmål, spread 39-42
Køber 42 (dvs gevinst, hvis første mål scores efter det 42. min)

Første playoff-kamp, hvor den samlede vinder får fornøjelsen af Oviedo eller Eibar i de to afgørende finaler om oprykning.

Denne her kamp bør starte forsigtigt mellem to meget lige hold. To hold hvis kampe snittede hhv 2,24 og 2,36 i sæsonen. De mødtes senest i starten af Maj hvor det endte som det startede, 0-0. Næsten halvdelen af Espanyols udekampe har stået 0-0 ved pausen i denne sæson. Espanyol vil næppe være ked af sådan et resultat igen for så at kunne afgøre det til egen fordel hjemme i Barcelona.

Spil på Sporting Gijon – Espanyol*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar