18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d. 7 – 8. oktober 2023

Sidste runde i de store europæiske ligaer i denne omgang inden den igen står på landskampe. Denne gang kigges der bl.a. mod vores nordiske nabolande, hvor sæsonen så småt går på hæld, derudover den bedste spanske række og Premier League, hvor to af holdene har spillet europæisk og er i krise. Artiklen udgives i samarbejde med SpreadEx*.

Bryan Mbuemo bliver tacklet

Foto: IMAGO / UK Sports Pics Ltd

Göteborg – Sirius d. 7/10 kl. 17:30

Kampen ender uafgjort, spread 23,8 – 28,6
Køber 28,6 (dvs gevinst hvis kampen ender uafgjort)

Vi er nået til den femte sidste runde i den bedste svenske række; Allsvenskan. Hjemmeholdet er inden runden 3 point over nedrykningsplayoff pladsen og 7 point over den direkte nedrykning. Sirius har 1 point færre end Göteborg. Sirius har 5 hold under sig, hvoraf de to nederste rykker ned og 3. sidstepladsen altså skal ud i nedrykningsplayoff. Selvom det er en kamp medllem to hold fra den dårlige ende af tabellen, så er det to hold i kanon form: Göteborg har ikke tabt i 7 Allsvenskan-kampe (5-2-0) i træk og Sirius har vundet deres seneste 3 kampe.

Göteborg har hele 9 af 25 ligakampe uafgjorte, mens Sirius godt nok kun har 5 af 25, men 4 af dem i 12 udekampe. Både ud fra tabellen, men også ud fra at begge hold fortsætter deres ubesejrede stime giver X god mening.

Spil på Göteborg – Sirius*

Mallorca – Valencia d. 7/10 kl. 18:30

Første Mallorca mål, spread 55 – 58
Sælger 55 (dvs gevinst, hvis Mallorca scorer før det 55. min)

Lad det være skrevet med det samme, Mallorca har i deres første 3 hjemmekamp skabt skuffende lidt foran modstanderens mål. En del af forklaringen er dog, at de har mødt kvalitetsmodstand i Athletic Bilbao, Villarreal og senest Barcelona. Der var dog væsentlig fremskridt at spore i kampen mod Barca, hvor de skabte pænt over 1 i xG og scorede to gange og i seneste udekamp skabte de næsten 1,5 i xG ude mod Rayo, hvor de igen scorede to gange.

Mallorca bør have fine muligheder for at få sæsonens første hjemmesejr her mod et noget decimeret Valencia-mandskab: de må formentlig undvære hele 3 af deres normale startere i forsvaret.

Mod Barcelona scorede Mallorca allerede i det 7. min.

Spil på Mallorca – Valencia*

Manchester United – Brentford d. 7/10. kl. 16:00

Første Brentford mål, spread 56,5 – 59,5
Sælger 56,5 (dvs gevinst, hvis Brentford scorer senest i det 56. min)

Et Manchester United hold i krise og med kun to clean sheets denne sæson. Brenford kun vundet een PL-kamp indtil videre i denne sæson, men de har skabt godt med chancer og overordnet været ret uheldige med kun 7 point i 7 kampe.

Man Utd desuden stadig ramt af en del skader i forsvaret: Lisandro, Wan-Bissaka, og Luke Shaw, mens Reguilon er tvivlsom.

Man Utd med over 11 xG imod sig i de første 7 kampe.

Spil på Manchester United – Brentford*

Villarreal – Las Palmas d. 7/10 kl. 14:00

Begge hold scorer, spread 47,6 – 55,6
Køber 55,6 (dvs gevinst hvis begge hold scorer)

Las Palmas har endnu ikke scoret på udebane og de har da heller ikke skabt voldsomt meget, men stadig været meget uheldige i forhold til slet ikke at været kommet på måltavlen. De møder her et Villarreal-hold i krise, der spiller EL sent Torsdag aften. Villarreals kampe der har et snit på små 3 mål og på hjemmebane hele 4 i snit. Las Palmas det næstmest boldbesiddende hold i ligaen, har haft svært ved at skabe chancer, men her vil Villarreal altså også diktere og det kan gøre at holdene kommer til at spille mere direkte end hvis de møder hold, der har det fint med at stå dybt og forsvare.

Spil på Villarreal – Las Palmas*

Tromsø – Aalesund d. 8/10 kl. 17:00

Første Aalesund mål, spread 63,5 – 66,5
Køber 66,5 (dvs gevinst, hvis Aalesund ikke scorer før det 67. min)

Tromsø er 3´er i Eliteserien og stadig i spil til mesterskabet med 7 af 30 runder tilbage. De har lukket færrest mål ind af de 16 hold i ligaen og de møder Aalesund der er håbløst sidst. På udebane har de 11 nederlag i 11 kampe…! Og en målscore på 6-34. Der er små 1000 km fra Aalesund til Tromsø og vejret lover ikke godt i den nordligste del af Norge regn/sne på dagen og i dagene op til kampen, mens temperaturen vil være lige over frysepunktet, når kampen spilles.

Tromsø bør derfor have gode muligheder for deres 10. clean sheet i 24 ligakampe denne sæson.

Spil på Tromsø – Aalesund *

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

Få op til 1.000 kroner i odds bonus
Tilbuddet er kun for nye spillere. Kun din første indbetaling bestemmer værdien af ​​dine gratis væddemål. For eksempel, en indbetaling på 1.000 kr. vil resultere i et gratis væddemål på 500 kr. til sportsbook samt et gratis væddemål på 500 kr. til spreadbetting, som du modtager når dit første indskud er gennemspillet 1 gang til minimum odds 1,50. Gennemspilskravet skal opnås inden for 60 dage efter aktivering af bonussen. Spread bettting tab kan være større end din indsats. 18+| Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar