18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread Betting til weekenden d. 6. – 7. januar 2024

Der står i den grad spansk Copa del Rey på programmet i denne udgave af Spread Betting. Alle fem anbefalinger er fundet derfra, hvor de er nået frem til 1/16-finalerne der skal afgøres over den ene kamp.

Mikel Merino, Real Sociedad, La Liga 2024

(Foto: IMAGO / AFLOSPORT)

Espanyol – Getafe d. 6/1 kl. 17:00

Espanyol for at vinde kampen, spread 32,2-38,1
Køber 38,1 (dvs gevinst, hvis Espanyol vinder kampen)

Selvom der er en rækkes forskel mellem de to hold, så er jeg af den overbevisning, at Espanyol skal være svage favoritter her. De går mere op i Copa del Rey end Getafe, der udover en semifinaleplads tilbage i 2018/2019-sæsonen plejer at sige tidligt farvel til denne turnering. Espanyol har ikke spillet en kamp siden før Jul, da Segunda Division holder længere Julepause end Primera Division og Espanyol har først kamp igen en uge efter denne, så de har fuld fokus på at bringe sig videre i Cup´en. Der bør komme mange tilskuere og støtte den mindre Barcelona-klub, når det igen her dufter lidt af noget større end Segunda.

Spil på Espanyol – Getafe*

Castellón – Osasuna d. 7/1 kl. 16:00

Første CDC mål, spread 55-58
Sælger 55 (dvs gevinst, hvis CDC scorer før det 55. min)

Castellón spiller godt nok til dagligt kun i den 3. bedste række, men de er delt 1´er og på hjemmebane har de vundet alle deres 9 kampe. De har en dansker i truppen, nemlig Sebastian Grønning, der tidligere har været i flere forskellige jyske Superliga-klubber. Han er dog kun back up i angrebet. Castellón er det mest scorende hold i rækken og da de i seneste runde mødte Oviedo fra den næstbedste række, så vandt de 2-1 på hjemmebane. Osasuna har under 3 døgn forinden spillet liga-kamp mod Almeria og 4 døgn efter kampen i Castellón skal de spille Super Cup i Saudi Arabien mod Barcelona, så det vil være meget overraskende, hvis de ikke nedprioriterer denne kamp.

Spil på Castellón – Osasuna*

Ferrol – Sevilla d. 7/1 kl. 16:00

Totale mål, spread 2,25-2,45
Sælger 2,25 (dvs gevinst, hvis der scores max 2 mål)

Tophold i den næstbedste række mod et Sevilla-hold der stadig har det svært. Sevilla bør satse ret hårdt på Copa-succes, da de er ude af det europæiske selskab og næppe når noget i ligaen, men det bliver ingen nem opgave hos Ferrol, der har hjemme helt oppe i det nordvestlige Spanien. Ferrol har endnu ikke tabt på hjemmebane denne sæson og ligesom alle de andre hold fra den næstbedste række, så har de ikke spillet siden lige før Jul. Selvom Ferrols kampe har et målsnit på 2,48, så er hele 2/3 af dem endt under 2,5 og Sevilla er ret defensive under Sanchez Flores, så jeg forventer en tæt og målfattig kamp, der godt kunne gå ud i forlænget spilletid.

Spil på Ferrol – Sevilla*

Malaga – Real Sociedad d. 7/1 kl. 21:00

Totale målminutter, spread 122-132
Sælger 122 (dvs gevinst hvis samlet antal målminutter er under 122)

Malagas kampe i den 3. bedste række snitter 2,28 mål. De bør komme ud med respekt for Champions League-deltagerne fra Real Sociedad, men også selvtillid, da de ikke har tabt en fodboldkamp siden September.

Real Sociedads seneste 4 kampe har blot haft 2 mål samlet. I de to foregående Copa-runder, der har de vundet to gange 1-0 mod hhv et hold fra den 4. bedste række og 6. bedste række. Ligesom med kampen lige ovenover så forventer jeg det bliver tæt og målfattigt. Langt fra utænkeligt, at Sociedad sparer topscorer Oyarzabal f.eks. der heller ikke har spillet de to foregående Copa-kampe.

Spil på Malaga – Real Sociedad*

Tenerife – Las Palmas d. 7/1 kl. 22:00

Las Palmas for at vinde kampen, spread 35,7-41,7
Sælger 35,7 (dvs gevinst, hvis Las Palmas IKKE vinder kampen)

Jeg kan ikke se hvorfor Las Palmas skal være favoritter her i dette lokalopgør mellem de to største hold fra De Kanariske Øer. Den her kamp bør betyde mere for hjemmeholdet end for udeholdet. Lillebror mod Storebror om man vil, sådan har styrkeforholdet dog ikke altid været. Tenerife har fuld fokus på denne kamp og Las Palmas har 3 døgn forinden en stor kamp hjemme mod selveste Barcelona. LPs store fokus/mål er ikke at rykke ned fra den bedste række og selvom de har 10 point ned, så kan de stadig komme i problemer. Sidste de mødtes var tilbage i foråret, her vandt Tenerife hele 4-1. Jeg garderer med x´et også, da der forventes få mål og kan gå lidt i stå mod slut ved en evt uafgjort-stilling.

Spil på Tenerife – Las Palmas*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar