18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d. 6. – 7. april 2024

Stor spilweekend, hvor Championship er repræsenteret med to kampe ud af fem i denne artikel. Den næstbedste engelske række, hvor de fleste hold nu kun mangler seks kampe. Derudover et forhåbentligt målrigt opgør i en Superligakamp, et motivationsspot i Serie A og et stort fransk hold, der nedprioriterer.

(Foto: Gonzales Photo / Alamy Live News)

Stoke – West Bromwich d. 6/4 kl. 16:00

HL/FT: 1-1 Uafgjort, spread 8-11
Køber 11 (gevinst, hvis kampen står 1-1 ved HT eller FT)

Med 6 runder tilbage er Stoke 5 point over nedrykningsstregen. De kommer lige fra et 1-1 resultat mod Huddersfield, der er ligger lige under stregen. En uafgjort mere vil give fin mening for Stoke i kampen om at undgå nedrykning.

West Bromwich er femmer og dermed på en af de fire playoff-pladser. De når ikke en af de to direkte oprykningspladser og har otte point ned til nærmeste forfølger uden for playoff. På den led giver uafgjort også mening for dem. De har spillet deres to seneste kampe uafgjort.

Da de to hold mødtes tilbage i December blev kampen 1-1, hvilket den også stod ved pausen.

Spil på Stoke – West Bromwich*

Rotherham – Plymouth d. 6/4 kl. 16:00

Andet Plymouth mål, spread 74-77
Køber 77 (dvs gevinst, hvis Plymouth ikke scorer to mål eller tidligst i det 78. min)

Det kan godt være Rotherham er håbløst sidst, ja faktisk kan de ikke nå at redde sig, men det har de nok affundet sig med for længe siden. De er ikke stoppet med at spille af den grund og senest vandt de. Der er enorm forskel på dem hjemme og ude: 19 point hjemme – fire point ude. De seneste fire hjemmekampe har de max lukket et mål ind og på intet tidspunkt i sæsonen har de lukket mere end to mål ind på hjemmebane.

Vild stat: Ipswich på førstepladsen har lukket seks mål flere ind på hjemmebane end Rotherham har.

Plymouth ligger lige over nedrykningsstregen og er formmæssigt rækkens dårligst kørende hold. I deres seneste 6 kampe har de max scoret et mål.

Spil på Rotherham – Plymouth*

Paris SG – Clermont d. 6/4 kl. 21:00

PSG -3 Handicap, spread 7,3-8,8
Sælger 7,3 (dvs gevinst, hvis PSG max vinder med 2)

Førstepladsen mod sidstepladsen, men jeg synes allligevel PSG er blevet gjort til for store favoritter. Mesterskabet er næsten hjemme og de har stadig to andre turneringer at koncentrere sig om; 3 dage forinden spillede de semifinale i Coupe de France, hvor de slog Rennes 1-0. Her stillede de i stærkeste opstilling og på Onsdag står den på CL mod Barcelona, så jeg har en stærk forventning om at PSG sparer tungt til denne kamp mod Clermont og næppe bruger flere kræfter en højest nødvendigt. Clermont løber en i store nederlag, men på det seneste har de spillemæssigt gjort det bedre end resultaterne viser og de fik tidligere på sæsonen 0-0 mod PSG på hjemmebane.

Spil på Paris SG – Clermont*

FC Nordsjælland – FC København d. 7/4 kl. 16:00

Totale målminutter, spread 139-149
Køber 149 (dvs gevinst, hvis samlede antal målminutter overstiger 149)

Ingen kan bruge uafgjort til noget – et godt udgangspunkt for mange mål/mange antal målminutter.

Især FCNs kampe har været målrige i denne forårssæson. Siden 2021 har de mødtes seks gange på kunstgræsset i Farum og i ingen af de kampe har der været under fire mål i.

Spil på FC Nordsjælland – FC København*

Verona – Genoa d. 7/4 kl. 18:00

Genoa Mål, spread 0,95-1,15
Sælger 0,95 (gevinst ved 0 Genoa mål – minimalt tab ved et Genoa mål)

Der må være motivationsforskel her, når Verona, 2 point over nedrykning, tager i mod Genoa, der er 10 point fra nedrykning. Genoa er uden vicetopscorer og deres 3. mest scorende spiller. Genoa har scoret 12 mål på udebane i 15 kampe. De har 3. lavest xG i Serie A.

Verona har holdt seks clean sheets i denne sæson, hvor to af dem er kommet inden for de seneste fire kampe.

Genoa bør være fint tilfredse så længe den står 0-0, da et point vil være glimrende for dem.

Spil på Verona – Genoa*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar