18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d. 4.-5. Maj 2024

Sidste runde i Championship tidlig Lørdag eftermiddag. hvor der spread-tips på to af dem og senere samme dag kan Real Madrid blive spanske mestre, også her spreadbettes der på to af kampene.

Spread betting.

Birmingham – Norwich d. 4/5 kl. 13:30

Første kampmål, spread 33-36
Køber 36 (dvs gevinst, hvis første mål scores efter det 36. min)

Sidste spillerunde i Championship og sagen er den, at Birmingham højest sandsynligt skal bruge en sejr for at overleve. Uafgjort er kun nok, hvis Plymouth taber med 5+. Sagen er også den, at Norwich sikrer sig playoff med uafgjort og højest sandsynligt stadig får den trods et smalt nederlag. Alt andet lige bør begge hold se tiden an og være ok tilfredse med 0-0 et godt stykke ad vejen.

I det omvendte opgør faldt første mål i det 55. min.

Spil på Birmingham – Norwich*

Plymouth – Hull d. 4/5 kl. 13:30

Sidste kampmål, spread 67-70
Køber 70 (dvs gevinst, hvis sidste mål scores efter det 70. min)

En kamp der hænger rigtig meget sammen med ovenstående, fordi Plymouth er lige over Birmingham på den rigtige side af nedrykningsstregen; et point foran og 4 mål bedre målscore. Hull er lige udenfor playoff og tre point efter Norwich. Det gør ingen forskel for Plymouth om de taber eller spiller uafgjort, medmindre de taber med fem eller mere og Birmingham spiller uafgjort, for i det tilfælde rykker de ned. Hvis Birmingham vinder, så skal de også vinde eller rykker de ned. Hull har to point op til WBA og tre point op til Norwich, som er de to hold Hull kan hente og som begge er på playoff. Det betyder, at Hull SKAL vinde for at have en chance for playoff. Alt ialt bør mindst et hold skulle jagte mod slut og muligvis begge!

Spil på Plymouth – Hull*

Real Madrid – Cadiz d. 4/5 kl. 16:15

R.M. førende minutter, spread 40-43
Sæger 40 (dvs gevinst, hvis Real Madrid fører under 40 min i kampen)

Real Madrid virker overvurderet i dette matchup. En af grundene er naturligvis, at kampen ligger lille mellem de to Bayern-kampe i CL. Her er alt som bekendt åben forud for returen fire dage efter Cadiz-kampen. En anden ting er, at Real Madrid er meget tæt på mesterskabet; 11 point foran og bedre end Barcelona indbyrdes. Real Madrid kommer til at rotere i stor stil til dette opgør, hvilket de også gjorde i seneste liga-opgør ude mod Real Sociedad, hvor de var decideret svage, men alligevel vandt 1-0. Cadiz har fem point op til redning, så motivationen fejler ihf intet for sydspanierne.

Spil på Real Madrid – Cadiz*

Girona – FC Barcelona d. 4/5 kl. 13:30

Antal mål i tredje potens, spread 73-85
Køber 85 (dvs gevinst, hvis der scores mindst 5 mål)

Girona er 3´er – de er to point efter Barcelona i tabellen og har ikke rigtig noget at tabe, da top4 er ekstremt tæt på at være sikret = CL i næste sæson. De er syv point foran Atletico Madrid, så bronzen mister de næppe heller. Girona kommer ikke til at fedte noget her. De kommer på banen for at forsøge at vinde kampen og Barcelona naturligvis det samme. Der har været et hav af mål i Barcas seneste fem kampe, foruden Cadiz ude, som lå lige mellem de to PSG-kampe, hvor der også blev sparet en del spillere og Lewandowski havde karantæne. Ellers har det været mindst fem mål i fire af de sidste fem kampe. Det omvendte opgør mod Girona endte 2-4.

Gironas kampe mod top4-holdene: 4 mål, 4 mål, 7 mål, 6 mål og 3 mål.

Kampen med 3 mål var hjemme mod Real Madrid i efteråret, hvor xG var ca. 5!

Spil på Girona – FC Barcelona*

Verona – Fiorentina d. 5/5 kl. 15:00

Fiorentina for at vinde kampen, spread 38,9-43,7
Sælger 38,9 (dvs gevinst hvis Fioretina IKKE vinder kampen)

Det er nu ikke fordi Fiorentina ikke bør være motiverede her, da de er lige udenfor de europæiske pladser og de kan stadig nå CL om end det er urealistisk med ni point op. Fiorentina har haft en lang sæson, hvor de fortsat er med i Conference League, hvor de har spillet første semifinaleopgør under tre døgn forinden og skal spille returopgør i Belgien godt tre døgn efter Verona-kampen. Derudover er det ikke mere end halvanden uge siden, at de røg ud af Coppa Italia i runden inden finalen.

Verona har trods alt mere at spille for i Serie A, da de er to point over nedrykning. De har hentet flere point på hjemmebane i 16 kampe end Fiorentina har i 16 udekampe.

Spil på Verona – Fiorentina*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar