18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d. 30. – 31. december 2023

Årets sidste weekend og samtidig årets sidste dage, hvor der hovedsageligt jagtes mål, kigges mod en storfavorit og et såkaldt logisk X. Hovedsageligt i Premier League med en enkelt afstikker til Italiens Serie A.

Spread betting.

Luton – Chelsea d. 30/12 kl. 13:30

Tredje Chelsea mål, spread 81,5-83
Sælger 81,5 (dvs gevinst, hvis Chelse ascorer 3. mål senest i det 81. min)

Chelsea kan for første gang i denne sæson stille i stærkeste opstilling hvad angår offensiven. I forhold til seneste kamp, så vender de to offensive spillere Palmer og Sterling retur fra karantæne. Luton har “kun” lukket 34 mål ind i 18 kampe, men iflg xGA skulle de have lukket hele 45,5 ind – højest af alle i ligaen. Chelsea har lidt skuffende kun scoret 31 mål i 19 kampe, men xG siger lige godt 40, hvilket er 3. mest i ligaen. Da de mødtes i starten af sæson vandt Chelsea 3-0. Luton med 2 sejre i træk, dog også været temmelig heldige.

Spil på Luton – Chelsea*

Crystal Palace – Brentford d. 30/12 kl. 16:00

Kampen ender uafgjort, spread 27,7-32,3
Køber 32,3 (dvs gevinst hvis kampen ender uafgjort)

Det er normalt ikke på dette tidspunkt af sæsonen der kigges mod logiske x´er, her er dog en lille undtagelse.

Holdene er henholdsvis 3 og 4 point over nedrykningsstregen og de er begge i krise. Crystal Palace har ikke vundet i 8 PL-kampe i træk… Mens Brentford har tabt deres seneste 4 kampe.

En lidt sjov statistik hvad angår deres indbyrdes opgør, hvor de har mødt hinanden 5 gange i Premier League fra 2021. Alle 5 kampe er endt uafgjort, enten 0-0 eller 1-1.

Spil på Crystal Palace – Brentford*

Manchester City – Sheffield United d. 30/12 kl. 16:00

Manchester City vinder til nul, spread 54,5-62
Køber 62 (dvs gevinst hvis Man City vinder til 0)

Det var ikke så overbevisende af Man City, da de i første kamp efter VM-triumfen slog Everton 3-1 på udebane og ikke mange clean sheets Manchester City indtil videre har holdt sig i denne sæson, men her skal være alletiders mulighed.

Sheffield United er rækkens mindst scorende, også målt på xG.

Man City er pressede i ligaen i forhold til at genvinde mesterskabet, hvor flere byder sig til og 2 hold er foran dem, 3, hvis vi tæller Aston Villa med, som er 2 point foran, men med en kamp mere og Tottenham er blot et point efter Man City.

Sheffield er svækket, da de har to mand i karantæne: Ahmedhodzic i forsvaret og angriberen Gustavo Hamer, der står noteret for 2 mål og 2 assists i PL denne sæson.

Spil på Manchester City – Sheffield United*

Verona – Salernitana d. 30/12 kl. 18:00

Totale mål, spread 2,4-2,6
Køber 2,6 (dvs gevinst, hvis der scores mindst 3 mål)

Verona har ikke scoret meget i denne sæson, men vandt 2-0 senest og bør komme til masser af målchancer mod ligaens svageste defensiv, der ikke bare står tilbage, så formentlig en ret åben kamp, hvor begge vil gå efter sejren.

Salernitana har været uden deres 1. keeper, legendariske Ochoa, som har været ude siden midt November og højst sandsynligt stadig er det her. Alle Salernitanas kampe er gået over siden han blev skadet, hvor de har lukket 14 mål ind i 6 kampe, men også selv scoret i 5 af dem.

Spil på Verona – Salernitana*

Tottenham – Bournemouth d. 31/12 kl. 15:00

Sidste kampmål, spread 69-72
Køber 72 (dvs gevinst, hvis der scores efter det 72. min)

11 ud af Tottenhams 18 kampe har klaret spreadet og de har stadig til gode at spille 0-0 i denne sæson, hvilket næppe bliver her.

14 ud af Bournemouths 18 kampe har klaret spreadet. De har spillet en enkelt 0-0 i denne sæson, men til gengæld ingen kampe med 1 mål i.

Tottenhams kampe snitter 3,39 mål, mens Bournemouths kampe snitter 3,28.

To hold med selvtillid og godt med mål de seneste mange kampe. Bournemouth med 4 sejre i træk og Tottenham med 3 sejre i træk inden de, lidt senere i aften (læs: Torsdag) møder Brighton.

Spil på Tottenham – Bournemouth*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar