18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d. 3. – 4. Februar 2024

Lad mig præsentere weekendens spread-menu: Bundesliga til forret, La Liga til hovedret og et topbrag fra Serie A til dessert – velbekomme.

IMAGO / Lackovic

Bayern München – Borussia Mönchengladbach d. 3/2 kl. 15:30

Bayerns 3. mål, spread 69,5-72,5
Køber 72,5 (dvs gevinst, hvis Bayern ikke scorer 3 mål eller scorer det 3. tidligst i det 73. min)

Bayern viser langt fra skræmmende form i 2024 eller i sæson 23/24 generelt. Desuden har de pådraget sig en del nye skader, hvilket bl.a. gælder Coman, Kimmich og Laimer. Det er snart 3 år siden Bayern sidst scorede mindst 3 mål mod BMG. Generelt har BMG et rigtig godt ta´ på Bayern, hvor Bayern kun har vundet 1 ud af deres 6 indbyrdes opgør! BMGs sidste kamp var ude mod Bundesligaens førerhold, Leverkusen. Ved den lejlighed klarede BMG 0-0. Det skal så med, at det ud fra kampen var et meget heldigt resultat for BMG. Under alle omstændigheder, så virker der på nuværende tidspunkt langt op til 3 Bayern scoringer under de nuværende omstændigheder.

Spil på Bayern München – Borussia Mönchengladbach*

Darmstadt – Bayer Leverkusen d. 3/2 kl. 15:30

Totale målminutter, spread 163-178
Køber 178 (dvs gevinst hvis samlet antal målminutter overstiger 178)

Normalt mange mål i de to holds kampe. Deres kampe snitter 3,5 mål. Begge hold kommer dog begge lige fra to målfattige kampe; Darmstadt tabte 1-0 ude til Union Berlin i bundkampen, men xG for kampen var over 4,5! Leverkusen måtte nøjes med de udsædvanlige cifre 0-0 hjemme mod BMG, men også her var xG´en høj: over 3,5, hvor Leverkusen naturligvis stod for langt størstedelen. Da de to hold mødtes i efteråret hos Leverkusen endte det 5-1 og den samlede xG var på over 4.

Spil på Darmstadt – Bayer Leverkusen*

Granada – Las Palmas d. 3/2 kl. 16:15

Las Palmas mål, spread 0,95-1,15
Sælger 0,95 (dvs gevinst, hvis Las Palmas ikke scorer og minimalt tab ved 1 mål)

Las Palmas har sammen med et par andre hold scoret 6. færrest mål, selvom de ligger 9´er i tabellen. Oveni det, så har de næstfærrest scorede mål målt på xG.

Granada er pressede i bunden og selvom de har tabt 3 kampe i træk uden selv at have scoret, så ser det ikke så skidt ud. Defensiven er i bedring og spillemæssigt går det også den rigtige vej. Læg dertil, at Granada har hentet en håndfuld nye spillere i dette transfervindue. Jeg satser på Granada henter sæsonens andet clean sheet her…

Spil på Granada – Las Palmas*

Alavés – Barcelona d. 3/2 kl. 18:30

Andet Barcelona mål, spread 72-75
Køber 75 (dvs gevinst, hvis Barcelona ikke scorer deres andet mål eller senest i det 76. min)

I den forfatning Barcelona er i anno start 2024, så har de det svært mod stort set alle hold. Skadeslisten er også lige blevet længere, hvor angriberne Joao Felix og Ferran Torres nu også er på. Lewandowski er langt fra den målmaskine han har været og træner Xavi smutter senest til sommer.

Alavés derimod har kun tabt een kamp ud af 6 i 2024 og det var en Copa-kamp ude mod Athletic Bilbao, hvor de ikke stillede i stærkeste opstilling. I de to seneste kampe har de holdt clean sheet.

Spil på Alavés – Barcelona*

Inter – Juventus d. 4/2 kl. 20:45

Kampen ender uafgjort, spread 25-29,5
Køber 29,5 (dvs gevinst, hvis kampen ender uafgjort)

Topbrag i Serie A, hvor de her to hold er stukket mere eller mindre af fra forfølgerne. Inter fører med et point, men har oveni det også en kamp i hånden. Inter er pæne favoritter på hjemmebane i denne kamp med lige godt 50% for sejr, men spørgsmålet er om ikke begge lever ret godt med en pointdeler. Inter beholder førstepladsen og kan selv afgøre det, mens Juventus som underdog stadig vil have snor i Inter, hvilket de ikke vil have med et nederlag. Det omvendte opgør endte 1-1. Siden 21/22-sæson har de mødtes 9 gang, hvoraf 5 af dem er endte uafgjort.

Spil på Inter – Juventus*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar