18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d.29/6 til 30/6 2024

Nu bliver bliver det for alvor spændende og nervepirrende, da vi er nået frem til vind-forsvind-kampene ved EM-slutrunden i Tyskland og heldigvis har vi stadig Danmark med. En enkelt afgørende kamp fra Copa America har også sneget sig med.

Alamy

Schweiz – Italien d. 29/6 kl. 18:00

Antal mål i tredje potens, spread 23-27
Sælger 23 (dvs gevinst ved max to mål)

Første kamp i knockout-fasen, i en kamp der formodentlig bliver tæt og målfattig. Der var ganske vist et snit på 2,66 mål i Schweiz´ gruppekamp, men nu er det noget helt andet, hvor der spilles med langt mindre risiko. I Italiens gruppekampe var der et snit på 2 mål pr. kamp. Der synes på forhånd langt op til tre mål i den her kamp, hvor der ikke vil blive satset mod slutningen ved stillingen 1-1 f.eks.

Spil på Schweiz – Italien*

Tyskland – Danmark d. 29/6 kl. 21:00

Mål x Hjørnespark, spread 23-26
Køber 26 (dvs gevinst hvis ovenstående ganget med hinanden giver over 26)

Tyskland fik 25 hjørnespark i gruppespillet. Danmark fik 21. Selvsagt fordelt på tre kampe hver. Danmark er ikke blevet presset voldsomt bagtil endnu, det bliver de her på udebane mod et tysk hold der blev det mest scorende i gruppespillet. Tyskland har problemer i defensiven, hvor stærke og sikre Bah i midterforsvaret er ude med karantæne. Hans makker Rüdiger er tvivlsom. Det taler både for, at Danmark skal have bedre muligheder for hjørnespark og evt mål.

Spil på Tyskland – Danmark*

Canada – Chile d. 30/6 kl. 02:00

Første kampmål, spread 38-41
Køber 41 (dvs gevinst, hvis der tidligst scores i det 42. min)

Sidste gruppekamp i Gruppe A, hvor dette er en direkte kamp om hvem der får lov at følge Argentina med i kvartfinalerne. Canada spiller sig videre med uafgjort, medmindre Peru slår Argentina. Chile skal vinde, hvis de skal have en chance for at gå videre. Chile skal vinde mindst lige så stort som Peru evt gør mod Argentina. Hvis Peru ikke vinder, så går Chile videre med sejr uanset størrelse. Chile er svage favoritter, men har ikke meget at skyde med, hvilket også er kommet til udtryk i de to første kampe, hvor de ikke har scoret. Canada skal, som udgangspunkt ingenting så længe den står 0-0. I de to holds tilsammen fire kampe ved denne slutrunde er der endnu ikke blevet scoret i 1. halvleg.

Spil på Canada – Chile*

England – Slovakiet d. 30/6 kl. 18:00

England hjørnespark, spread 5,7-6,2
Sælger 5,7 (dvs gevinst, hvis England max får 5 hjørnespark)

England har indtil videre i alt fået ni hjørnespark i de tre gruppespilskampe. Slovakiet har højest fået fem i mod sig i en kamp og det var i første kamp mod Belgien, hvor Slovakiet førte fra det syvende minut og frem til slutfløjtet. I en kamp hvor Belgien var store favoritter, ligesom England. Belgien er bare et markant større hjørnesparkshold end England og så er England næppe bagud i +83 minutter.

Spil på England – Slovakiet*

Spanien – Georgien d. 30/6 kl. 21:00

Georgien Mål, spread 0,5-0,6
Sælger 0,5 (dvs gevinst, hvis Georgien ikke scorer)

Spanien har holdt clean sheets i de tre foregående kampe ved denne slutrunde, i øvrigt som det eneste hold. Georgien har gjort det flot, især set i lyset af, at de var vurderet til at ryge ud med et brag inden turneringen. De var heldige med at møde Portugal i sidste runde, da Cristiano & Co. allerede var gået videre. De har kun fået tre dages hvile mellem den kamp og denne 1/8-finalekamp. Hvor Spanien to dage inden Georgiens sidste gruppekamp kunne spare stort set hele holdet.

Spil på Spanien – Georgien*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar