18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d. 27. – 29. Oktober 2023

En god omgang blandet landhandel, men det starter dog med to velkendte spanske kampe, hvor der lurer mål og en artig overraskelse, inden vi runder Danmark, England og Frankrig. Artiklen udgives i samarbejde med SpreadEx*.

IMAGO / Gonzales Photo

Girona – Celta Vigo d. 27/10 kl. 21:00

Girona for at vinde kampen, spread 52,3-57,2
Sælger 52,3 (dvs gevinst, hvis Girona IKKE vinder)

Girona har gjort det godt, uden tvivl, men de har også været meget heldige og set over en hel sæson, så slutter de ihf ikke i top4 er min påstand. De møder et Celta-hold, der er langt bedre og som har spillet langt bedre end tabellen viser. Målt på ren kvalitet er de på højde med Girona. Selvom Celta må undvære keeper Villar grundet karantæne, så kan jeg sagtens se Celta tage point fra Girona, der formentlig snart render ind i noget stolpe ud. Girona vandt ingen af de to indbyrdes kampe sidste sæson.

Spil på Girona – Celta Vigo*

Almeria – Las Palmas d. 28/10 kl. 14:00

Begge hold scorer, spread 52,3-60
Køber 60 (dvs gevinst hvis begge hold scorer)

Ligaens største over-hold mod ligaens største under-hold. Almerias kampe med et målsnit på voldsomme 4,2, mens LPs ditto er nede på blot 1,50. Der er kommet noget mere gang i LPs kampe i forhold til de første 5-6 kampe. Almeria har stadig deres første sejr til gode og her får de ikke meget bedre muligheder og selvom de ikke har vundet endnu, så lægger det ikke til dem at forsøge at fedte et point hjem. Samtidig med jeg heller ikke ser LP være tilfredse med 1 point her. LP vil være mest på bolden, men Almeria stiller sig ikke bare ned, så det bør blive en åben slagudveksling med gode muligheder for pænt med mål.

Spil på Almeria – Las Palmas*

FCK – Hvidovre d. 28/10 kl. 17:00

Totale målminutter, 167-182
Sælger 167 (dvs gevinst hvis samlet antal målminutter ender under 167)

Rækkens bedste hold tager imod rækkens dårligste, men det betyder ikke nødvendigvis målfest. Kampen ligger for FCK 4 dage efter kampen i Manchester og 3 dage før pokalkamp mod FCM. Ergo et FCK-hold, der ikke vil være 100% her og som åbenlyst også kommer til at rotere. Hvidovre vil stå dybt og forsøge at gøre det svært for FCK/holde 0-0 så vidt muligt. De har i forvejen en målscore på blot 3-7 på udebane i 6 kampe. 1- eller 2-0 virker som gode bud på slutresultatet. FCKs tilgang bør blive: ”3 point og videre.”

Spil på FCK – Hvidovre*

Lens – Nantes d. 28/10 kl. 21:00

Lens for at vinde kampen, spread 58,8-63,7
Køber 63,7 (dvs gevinst, hvis Lens vinder kampen)

Lens har underpræsteret noget og Nantes har overpræsteret en del.

Lens er alt for gode til at ligge i bunden af den franske række og det har de også vist i mange af deres seneste kampe, hvor heldet bare ikke har været med dem. Selvom 8 placeringer skiller dem efter de første 9 runder, så har Lens iflg table of justice gjort det markant bedre end Nantes.

Lens i stærkeste opstilling. De to tidligere gange i år de to hold har mødtes har Lens været helt overlegne spillemæssigt.

Spil på Hold A – Hold B*

Brighton – Fulham d. 29/10 kl. 15:00

Begge hold scorer, spread 55,5-63,7
Køber 63,7 (dvs gevinst hvis begge hold scorer)

Brighton der har Europa League sent Torsdag aften hjemme mod Ajax og endnu et Brighton-hold der har til gode at holde clean sheet i denne sæson, alle kampe inkl. De har også selv scoret i alle, undtagen i udekampen i EFL-Cuppen ude mod Chelsea.

Jeg medgiver Fulham ikke er det mest sprudlende eller dødbringende offensiv, men de har trods alt scoret i 5 ud af deres 9 PL-kampe denne sæson og her bør de have rigtig fine muligheder for at score igen. Senest tabte de 2-0 ude til førerholdet Tottenham, men de skabte en del ved den lejlighed.

Spil på Brighton – Fulham*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

Få op til 1.000 kroner i odds bonus
Bonus gælder kun for nye Danske spillere • Min. +18 år • Min. indbetaling 100 DKK. Max bonus: 4 x 250 DKK • 1x omsætningskrav • Eksempel: Indsæt og placer et 1000 DKK. væddemål og modtag 4 x 250 DKK. i gratis væddemål på sammenhængende dage (omsætning 1x 1000 DKK. = 1000 DKK.) • Gælder for 90 dage • Min. odds 1.50. • Generelle bonusvilkår gælder. Alle regler og vilkår

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar