18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d. 27. – 28. april 2024

Vi tager endnu engang på weekend-rundfart rundt omkring i de europæiske ligaer. Især spændende i de lavere engelske rækker, hvor de er nået frem til hhv sidste og næstsidste runde. Derudover lures der på alternativ prioritering og naturligvis motivationsforskelle.

Alamy

Stevenage – Cheltenham d. 27/4 kl. 13:30

Cheltenham Mini præstation, spread 17-20
Køber 20 (dvs gevinst, hvis Cheltenham får mindst 20 point – forklaring følger)

15 point for sejr. 10 point for mål scoret. 5 point for rent mål. -15 point for rødt kort.

Sidste runde i League One, hvor sagen er meget klar for Cheltenham: de skal vinde ellers rykker de ned. De kan så stadig risikere at rykke ned selvom de vinder, men der skal være gode muligheder for overlevelse, hvis de vinder. Stevenage er lidt over midten og har ikke mere at spille for. Cheltenham med to sejre i deres seneste tre kampe, bl.a. mod 4. pladsen Peterborough, som stadig havde den direkte oprykning at spille for. Under de givne omstændigheder, herunder især den klare motivationsforskel, så skal Cheltenham være favoritter, hvilket jeg også forventer de ender med at være kort før kampstart.

Spil på Stevenage – Cheltenham*

Huddersfield – Birmingham d. 27/4 kl. 16:00

Første kampmål, spread 36-39
Køber 39 (dvs gevinst, hvis første mål scores tidligst i det 40. min)

Næstsidste runde i Championship, hvor det er svært ikke at se den her kamp starte forsigtigt og spørgsmålet er om der overhovedet skal jagtes i kampen. De to hold ligger lige under nedrykningsstregen og derfor kan et evt nederlag betyder nedrykning allerede inden sidste runde. Hvis der skal satses, så bliver det i så fald mod slutningen. Huddersfield to seneste har stået 0-0 ved pausen, mens de seneste fire af seks kampe for Birmingham har. Birmingham havde også bundopgør i sidste weekend ude mod allerede nedrykkede Rotherham, her endte det hele 0-0.

Spil på Huddersfield – Birmingham*

Alavés – Celta Vigo d. 27/4 kl. 18:30

Antal mål i tredje potens, spread 28-32
Sælger 28 (dvs gevinst ved max 3 mål)

Alavés er 10 point over nedrykningsstregen, mens Celta er seks point over selvsamme streg. Begge hold vil formentlig være fint tilfredse med et point her.

Alavés er et af ligaens tørreste hold. I deres seneste ni kampe er der blot blev scoret sammenlagt 13 gange. Ovenikøbet er Celtas suveræne topscorer Jørgen Strand Larsen ude med karantæne. I det omvendte opgør i Vigo tidligere på sæsonen endte det 1-1. En gentagelse vil næppe være en overraskelse.

Spil på Alavés – Celta Vigo*

PSG – Le Havre d. 27/4 kl. 21:00

PSG Mål, spread 2,25-2,45
Sælger 2,25 (gevinst, hvis PSG max scorer 2 mål)

Tredje opgør for PSG på en uge og fire dage før CL-semifinale. Bl.a. Mbappe og Dembele, PSGs to vigtigste offensive kort, spillede fuld tid 3 døgn før den her kamp, så derfor er jeg meget sikker på de får en pause her, hvilket er rigtig godt for der her spil. PSG er samtidig meget tæt på det franske mesterskab, hvor de fører med 10 point med fire runder tilbage. Le Havre ligger og slås for ikke at rykke ned. De er pt 3. sidst, men det er bemærkelsesværdigt hvor få mål de har lukket ind: alle fra 9.-18. pladsen har lukket flere mål ind end dem og de har lukket lige så få ind som Monaco på 2. pladsen.

Spil på PSG – Le Havre*

Tottenham – Arsenal d. 28/4 kl. 15:00

Kort point, spread 60-64
Køber 64 (dvs gevinst, hvis der kommer mindst 65 kort point)

10 point for gult og 25 for direkte rødt. En spiller kan max få 35 kort point (gult og rødt).

Hadeopgør mellem de to London-klubber, hvor der samtidig er rigtig meget på spil for de to hold, hvor Arsenal fortsat jagter guld og Tottenham jagter 4. pladsen/CL-adgang i den kommende sæson. Tottenham kommer til kampen med et 4-0 nederlag i seneste kamp til Newcastle, mens Arsenal vandt hele 5-0 over Chelsea i midtugen. Det omvendte opgør tilbage i September endte 2-2 og havde 7 gule kort, men ingen røde. Arsenal er overall det hold i PL der har modtaget næstfærrest kort i denne sæson, men den her kamp er et specielt tilfælde.

Spil på Tottenham – Arsenal*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar