18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d. 26. – 28. januar 2024

Vi tyvstarter Fredag aften i det spanske, ellers står weekenden på tysk Bundesliga, afrikansk landsholdsbold, mere La Liga og slutteligt i den fine franske hovedstad, hvor der er topopgør.

IMAGO / Picture Point LE

Almeria – Alavés d. 26/1 kl. 21:00

Første Alavés mål, spread 55,5-58,5
Køber 58,5 (dvs gevinst, hvis Alavés´ første mål scores efter det 58. min)

Almeria er sidst og har endnu ikke vundet, men som de har spillet i de sidste to kampe mod ligaens bedste hold i Real Madrid og Girona, så kan sæsonens første sejr være lige om hjørnet. Deres defensiv har også set langt bedre ud, især på hjemmebane, hvor de har holdt buret rent i de sidste 3 kampe. Girona, Betis og Mallorca har alle rejst hjem uden mål fra Almeria de sidste små to måneder. Alavés er samtidig et af de mindst scorende hold i rækken med 19 mål i 21 kampe, heraf de 8 på udebane i 11 kampe. I det omvendte opgør tilbage i November vandt Alavés 1-0 på hjemmebane, hvor målet blev scoret i det 79. min.

Ok muligheder for endnu et Almeria-clean sheet og hvis de ikke formår det bør der være fine chancer for Alavés ikke scorer tidligt.

Spil på Almeria – Alavés*

Stuttgart – Leipzig d. 27/1 kl. 15:30

Første kampmål, spread 30-33
Køber 33 (dvs gevinst hvis første mål scores efter det 33. min)

Topopgør fra Bundesligaen, hvor nr. 3 tager i mod nr. 4, hvor kun et point skiller dem efter 18 runder. Sølv eller guld bliver det ikke til, men vigtigt for begge at ende i top4, så den står på CL i næste sæson.

Stuttgart er uden deres suveræne topscorer Guirassay, mens også Silas og Karazor er væk fra midtbanen, de 3 spillere har tilsammen stået for 20 mål og 4 assists i denne sæson i Bundesligaen. Stuttgart har kun scoret 1 gang i 2 kampe siden førstnævnte blev skadet i starten af året.

Leipzig er også ramt i offensiven, eftersom Xavi Simons sidder over med karantæne. Han er noteret for 5 mål og 7 assists.

På papiret en meget lige kamp. De to holds kampe snitter over 3 mål, men med så målfarlige/kreative spillere ude, satser vi en lidt forsigtig start.

Spil på Stuttgart – Leipzig*

Barcelona – Villarreal d. 27/1 kl. 18:30

Første Villarreal mål, spread 58-61
Sælger 58 (dvs gevinst, hvis Villarreal scorer før det 58. min)

Den Barcelona-defensiv sejler rundt og det er hamrende sjældent de holder buret rent. Villarreal ligger i den nedre halvdel, men er det 7. mest scorende hold i rækken. Deres xG er endda endnu højere. Villarreal har mange fravær til denne kamp, men det er hovedsageligt i forsvaret og så et par stykker på midtbanen. Andenmålmand Reina er i karantæne.

Barcelona har tilmed været i kamp i midtugen inkl forlænget spilletid, hvor de til sidst endte med at ryge ud til Athletic Bilbao i kvartfinalen i Copa del Rey. Venstre back Balde udgik skadet og er næppe klar her.

Barca har ved mange lejligheder i denne sæson lukket meget tidlige mål ind – senest i midtugen, hvor de kom bagud i 1. minut.

Spil på Barcelona – Villarreal*

Nigeria – Cameroun d. 27/1 kl. 21:00

Første kampmål, spread 42-45
Køber 45 (dvs gevinst, hvis første mål falder i 2. halvleg)

Anden 1/8-finale ved dette års African Cup of Nations og det plejer at være en målfattig affære, især i 1. halvleg. Ved samme turnering for 2 år siden stod 5 af de 8 kampe 0-0 ved pausen og i alt blev der blot scoret 4 mål i de 8 første halvlege.

Det skal med at kun to af holdenes 6 gruppekampe stod 0-0 ved pausen, men nu er det så også et helt andet scenarie. Begge hold må før turneringen have følt sig rimelig sikker på at blive blandt de 16 bedste efter 3 kampe ud af de 24 hold. At de så holdt meget hårdt for Cameroun er en anden sag.

To af kampene ved 1/8-finalerne for 2 år siden endte 0-0 i ordinær og heller ikke et resultat man vil flade ned af stolen af, hvis det endte sådan i denne kamp.

Spil på Nigeria – Cameroun*

Paris SG – Brest d. 28/1 kl. 20:45

Første kampmål, spread 30-33
Sælger 30 (dvs gevinst, hvis der scores før det 30. minut)

Brest er uden deres delte topscorer Doumbia, men de har alligevel formået at score 4 mål på 2 kampe uden ham i deres to seneste, den ene dog en Cup-kamp mod et segunda-hold.

PSG har første- og andenkeeper tvivlsomme.

Der har for vane at være godt gang i kampene, når PSG møder nogle af de nærmeste konkurrenter. I det omvendte opgør endte det 2-3, hvor PSG scorede 2 gange inden den første halve time.

Da PSG mødte Nice (2. pladsen) endte det 2-3 med første mål efter 21 min. Et Nice-hold, hvis kampe, ellers har rækkens klart laveste målsnit med 1,67… Og da PSG mødte Monaco på hjemmebane blev det 5-2, hvor første mål blev scoret efter 18 min.

Spil på Paris SG – Brest*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar