18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d. 27. August 2023

Dansk, engelsk, svensk, spansk og sågar amerikansk “soccer”. Weekendens spread-bets er en blandet landhandel. Artiklen udgives i samarbejde med SpreadEx*.

Spread betting Premier League Tottenham

Foto: IMAGO / Sebastian Frej

Bournemouth – Tottenham d.26/8 kl. 13:30

Begge hold scorer, spread 61,5-66,7.
Køber 66,7 (dvs gevinst hvis begge hold scorer)

Bournemouth har i de to første runder ”kun” scoret to gange, men dels har det været mod kvalificerede modstandere: West Ham (hjemme) og Liverpool (ude) og dels har de skabt mere end de har scoret; 2,90 i xG, hvilket godt nok er pænt. Så der bør være fine muligheder for at komme på måltavlen igen Lørdag eftermiddag hjemme mod Tottenham. Tottenham har scoret 4 gange ligeligt fordelt på to kampe mod Brentford (ude) og senest Man Utd (hjemme), senest holdt de Man Utd fra at score, selvom De Røde Djævle skabte næsten 2,5 i xG. Brentskabte knapt 2 i xG og scorede to mod Spurs i første runde. Sidste sæson blev begge de to holds indbyrdes kampe 2-3.

Spil på Bournemouth – Tottenham*

FCK – Silkeborg d.26/8 kl. 16:00

SIF Mini præstation, spread 11-14
Køber 14 (dvs Silkeborg skal optjene mindst 15 point for vi får gevinst)

Sejr = 15 point. Uafgjort = 5 point. SIF-mål = 10 point. SIF-clean sheet = 5 point. Rødtkort = -15 point.

For FCK ligger ovenstående kamp midt mellem de to sidste CL-kampe inden Champions League-gruppespillet, så forvent, ligesom mod Hvidovre, stor udskiftning i FCKs start-11´er. Ja FCK har vundet deres to seneste Superliga-kampe; 2-1 hjemme mod OB, hvor de var slemt på hælene og først vandt til allersidst og senest ude mod Hvidovre, hvor 2-0-sejren slet ikke var så overbevisende som cifrene antyder. Nu skal de så møde et Silkeborg-hold, der har stort potentiale og som er inde i en god periode.

Silkeborg fik blot eet rødt kort sidste sæson og indtil videre ingen i denne sæson. Silkeborg mål og evt point virker ikke så langt væk under de givne omstændigheder.

Spil på FCK – Silkeborg*

Cadiz – Almeria d.26/8 kl. 19:00

Kampen ender uafgjort, spread 26,6-29,5
Køber 29,5 (dvs kun gevinst, hvis kampen ender uafgjort).

To hold der forventes at skulle kæmpe om at undgå nedrykning i slutningen af sæsonen. Cadiz med 3 point for de første to kampe via en 1-0-sejr i første runde hjemme mod et andet svagt hold; Alaves. Almeria med 0 point efter deres to første kampe. 0-2 hjemme mod Rayo (forventet midterhold) og senest 1-2 mod Real Madrid.

Begge indbyrdes kampe sidste sæson endte 1-1. Vigtigt for Almeria ikke at tabe for 3. gang i træk og Cadiz lever fint med 4 point for 3 kampe.

Spil på Cadiz – Almeria*

Värnamo – Halmstad d.27/8 kl. 15:00

Kampen ender uafgjort, spread 23,8-28,6
Køber 28,6 (dvs kun gevinst hvis kampen ender uafgjort).

To tredjedele af Allsvenskan er færdigspillet, dvs de i weekenden påbegynder 21. runde af 30. Selvom det er (for) tidligt ligefrem at spekulere i deciderede motivationskrydser, så er det alligevel den vej jeg har kigget her. De to hold ligger side om side med 25 point hver og de har 6 point ned til nedrykning.

De to hold mødtes så sent som i 15. runde og her blev det 2-2.

Omvendt har de to hold spillet meget få uafgjorte kampe i denne sæson; henholdsvis 1 og 4. Värnamo favoritter bl.a. pga hjemmebanen, men dels har de været noget bedre ude end hjemme hidtil i denne sæson og dels er der blot plads til 5.000 tilskuere på hjemmebanen med løbebane omkring.

Spil på Värnamo – Halmstad*

New York Red Bulls – Inter Miami d.27/8 kl. 01:30

Første Miami mål, spread 50,5-53,5
Sælger 50,5 (dvs spiller på Inter Miami scorer senest i det 50. min)

Debut for Messi, Busquets og Alba i MLS. Messis hidtil 8 kampe for Miami har alle været Cup-kampe. I de 7 af dem har de scoret i 1. halvleg. I seneste kamp scorede de først i det 68. min, hvilket var ude mod Cincinnati, der fører den østlige MLS suverænt, hvor Miami pt ligger sidst. New York Red Bulls ligger blot 4 pladser bedre end Miami eller 11 point foran, men NYRB har også spillet to kampe mere og med de tilgange Miami har fået i sommerpausen, så er de klart et af de bedste, hvis ikke det bedste, i rækken. Holdet bobler af selvtillid efter Leagues Cup-titlen ugen forinden.

Spil på New York Red Bulls – Inter Miami*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

Få op til 1.000 kroner i odds bonus
Bonus gælder kun for nye Danske spillere • Min. +18 år • Min. indbetaling 100 DKK. Max bonus: 4 x 250 DKK • 1x omsætningskrav • Eksempel: Indsæt og placer et 1000 DKK. væddemål og modtag 4 x 250 DKK. i gratis væddemål på sammenhængende dage (omsætning 1x 1000 DKK. = 1000 DKK.) • Gælder for 90 dage • Min. odds 1.50. • Generelle bonusvilkår gælder. Alle regler og vilkår

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar