18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d. 25. og 26. November 2023

Altid interessant efter en landskampspause, da der kan være sket meget på to uger. Skader, trænerskifte mv. Ud af de 10 involverede hold, har 2 af dem fået ny træner siden deres seneste ligakamp. Det har ofte en positiv effekt, når et hold har underpræsteret under den tidligere træner.

IMAGO / Matthias Koch

Union Berlin – Augsburg d. 25/11 kl. 15:30

Union Berlin for at vinde kampen, spread 45,4-50
Køber 50 (dvs gevinst, hvis Union Berlin vinder kampen)

Vi starter i det tyske lørdag eftermiddag, hvor sidste sæsons positive overraskelse Union Berlin i denne sæson har været det modsatte; Sidst i Bundesligaen og sidst i deres CL-gruppe og samlet 7 point i 15 kampe. Det betød farvel til den tidligere succestræner Urs Fischer efter 4-0-nederlaget til Leverkusen umiddelbart før landskampspausen. Midlertidig løsning er klubbens u19-træner Marco Grote, der medbringer sin kvindelige assistent – den første i Bundesligaens historie. Union har ikke vundet siden 28. August, mens Augsburg er ubesejret i deres seneste 4 kampe. Jeg satser på at et par ugers pause og ny træner har gjort Berlinerne godt.

Spil på Union Berlin – Augsburg*

Randers – OB d. 26/11 kl. 16:00

Kampen ender uafgjort, spread 23,8-28,6
Køber 28,6 (dvs gevinst, hvis kampen ender uafgjort)

To hold i krise. Randers uden sejr i deres seneste 6 kampe, hvoraf halvdelen er endt uafgjort. OB uden sejr i deres seneste 5 kampe, hvoraf to af dem er endt uafgjort. OB fik ny midlertidig træner for to kampe siden, i Søren Krogh, men det har ikke hjulpet. Heldige med 2-2 ude mod Lyngby og pivringe i 0-2-blamagen hjemme mod Hvidovre. I landskampspausen har de været på træningslejr i Alicante. Randers ligger 4. sidst og OB 3. sidst. De 3 seneste indbyrdes opgør er blevet uafgjorte. En sejr vil naturligvis lune for begge, men omvendt vil et nederlag gøre meget ondt.

Spil på Randers – OB*

Villarreal – Osasuna d. 26/11 kl. 14:00

Første Villarreal mål, spread 48-51
Sælger 48 (dvs gevinst, hvis Villarreal scorer før det 48. min)

Europa League-deltagerne fra Villarreal har fået ny træner efter en meget ustabil sæsonstart. En gammel kending i Marcelino vender retur. Han var en stor succes i de 3,5 år han var der fra start 2013 til sommeren 2016. Først oprykning og derefter 6. Plads, 6. Plads og til sidst 4. Plads. Villarreal bedre end Osasuna, hvilket de dog ikke har vist indtil nu i denne sæson, men det bør der være fine muligheder for her, hvor oddsne angiver at Osasuna pt skal være et marginalt bedre hold. Osasuna der er 0-1-2 i deres seneste 3 kampe, hvoraf 2 af dem har været på hjemmebane, så heller ikke et superkørende mandskab de får besøg af.

Spil på Villarreal – Osauna*

Heidenheim – Bochum d. 26/11 kl. 15:30

Heidenheim for at vinde kampen, spread 41,6-45,5
Sælger 41,6 (dvs gevinst, hvis Heidenheim IKKE vinder kampen)

Et af de mest overpræsterende/heldige hold i ligaen i Heidenheim mod et af de mest underpræsterende/uheldige hold i ligaen i Bochum. Allerede der, er det lidt interessant. Heidenheim klart dårligst placeret i ligaen iflg Table of Justice/på expected points.

Begge hold lige over stregen og Bochum på vej i den rigtige retning med 1-2-0 i deres seneste 3 kampe, mens Heidenheim har tabt 5 af deres seneste 6 kampe, den ene de ikke har tabt, den vandt de heldigt 2-0 hjemme over Stuttgart. At Heidenheim er relativt klare favoritter her, det forstår jeg ikke.

Spil på Heidenheim – Bochum*

Cadiz – Real Madrid d. 26/11 kl. 18:30

Antal mål i tredje potens, spread 47-55
Sælger 47 (dvs gevinst hvis der scores max 3 mål)

Cadiz det mest defensive hold i rækken (klart mindst boldbesiddende hold) og deres kampe har ligaens 3. Laveste målsnit med 2,25. Reals kampes målsnit er heller ikke voldsomt med 2,85.

Siden sæson 2020/2021, hvor Cadiz var oprykkere, har de mødtes 6 gange. Højst 3 mål. 1,83 mål i snit.

Vinicius Jr. er ude for Real Madrid, Bellingham og Valverde er begge tvivlsomme. En masse andre er også ude, så Real får det næppe let hos Cadiz, men først og fremmest ligner det ikke mange mål.

Spil på Cadiz – Real Madrid*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar