18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d.25.-26. Maj 2024

Hele tre sidste runde-kampe i tre forskellige ligaer, herunder Serie A, La Liga og Superligaen. Det vil næsten altid give ekstra spændende spots. Derudover er der to kampe fra den næstbedste spanske række, hvor næstsidste runde spilles i den tætte Segunda Division.

(Foto: saolab / Alamy Stock Photo)

Osasuna – Villarreal d. 25/5 kl. 14:00

Totale målminutter, spread 155-165
Køber 165 (dvs gevinst, hvis samlede målminutter overstiger 165)

Sidste runde i Spanien og ikke noget at spille for, for de to hold i midten af tabellen. Osasuna skal sige farvel til deres meget populære træner Arrasate, der stopper efter seks sæsoner i spidsen for Pamplona-holdet. Villarreals kampe har rækkens højeste målsnit (3,46) og jeg ser ingen grund til det ikke skulle fortsætte her. Det kan være deres topscorer Sørloth skal ud at jagte mål, alt efter hvor træfsikker hans nærmeste konkurrent til topscorertitlen, Dovbyk, har været Fredag aften. Villarreal kommer lige fra en 4-4 kamp hjemme mod Real Madrid og Osasuna kommer lige fra en 4-1-sejr ude over Atl. Madrid.

Det omvendte opgør i sæsonen endte 3-1.

Spil på Osasuna – Villarreal*

Viborg – OB d. 25/5 kl. 15:00

Sidste kampmål, spread 66-69
Køber 69 (dvs gevinst, hvis der scores efter det 69. min)

Sikkert er det på forhånd i denne sidste runde-kamp i Superligaen, at ingen af dem kan bruge uafgjort til noget, så medmindre vi har en stor føring efter en times tid, så vil der være godt gang i den mod slutningen og især hvis den står uafgjort vil det være ren end-to-end. OB skal vinde og håbe på Lyngby taber, eller redder de sig ikke. Viborg skal vinde og Randers ikke vinde, for at de grønblusede tager den Conference-givende 7. plads. Da de to hold mødtes senest, for under halvanden måned siden, blev det 1-3 i Odense med mål i overtiden.

Spil på Viborg – OB*

AC Milan – Salernitana d. 25/5 kl. 20:45

Sal´tana Mål, spread 0,7-0,9
Køber 0,9 (dvs gevinst, hvis Salernitana scorer)

Også sidste runde i den italienske Serie A, hvor vi skal ud på en kamp, hvor der ikke er noget på spil og det bør være til det svage holds fordel. Salernitana er røget ud af Serie A med et brag og her siger de farvel for denne gang og flot afskedskamp mod AC Milan. Salernitana kommer til at spille uden pres og for at nyde det sidste der er tilbage. Det bør være vigtigere at komme på måltavlen end at holde Milan fra scoringer. Salernitana har desuden scoret i deres seneste tre kampe, inkl. mod hold som Juventus og Atalanta. Milan har lukket samlet fem mål ind i deres sidste tre kampe mod midterhold eller det der er værre. Det omvendte opgør mellem dem endte 2-2.

Spil på AC Milan – Salernitana*

Valladolid – Villarreal II d. 26/5 kl. 18:30

Vld -1 Handicap, spread 13,4-14,9
Køber 14,9 (dvs gevinst, hvis Valladolid vinder med mindst 2 mål)

Valladolig ligger på den ene af de to oprykningspladser, men er kun eet point over playoff-pladserne, så vigtigt med tre point her mod rækkens dårligst placerede hold, som dog i teorien stadig kan nå at redde sig; de har fem point op til den rigtige side af stregen, men virker mildt skrevet urealistisk med blot seks point at spille om. Sikkert er det, at de skal gå efter sejren for et point kan de selvsagt ikke bruge til noget og Valladolid vil også gå benhårdt efter de tre point. Villarreals andethold kan falde sammen – de er det hold der har lukket flest mål ind i af de i alt 22 hold i divisionen. Valladolid har overordnet ikke været specielt gode, men defensivt denne sæson, men de sidste to måneder har det set rigtig godt ud med blot eet mål lukket ind i de seneste otte kampe!

Spil på Valladolid – Villarreal II*

Santander – Zaragoza d. 26/5 kl. 18:30

Kampen ender uafgjort, spread 24,6-30,5
Køber 30,5 (dvs gevinst, hvis kampen ender uafgjort)

Santander ligger på en af de fire playoff-pladser, hvor der skal spilles om den tredje oprykningsplads. De kan i teorien stadig rykke direkte op, men det er højst utænkeligt, da de skal passere tre hold og er dårligere indbyrdes end Valladolid der er 2´er og som de har fem point op til og så er der Leganes på 1. pladsen, som de har seks point op til. Dem er de helt lige med indbyrdes, men har 16 mål dårligere målscore. Santander er fem point foran de hold der ligger lige under playoff-pladserne og derfor giver X ok mening for dem, da de godt kan begynde at forberede sig på på playoff-kampene. Zaragoza er tre point over nedrykning og har spillet 35% af deres kampe uafgjorte i denne sæson. De har endda tre hold under sig, som ligger over nedrykning.

Spil på Santander – Zaragoza*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar