18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d. 22. – 23. December 2023

De sidste kampe op til Jul, men det til trods et ganske flot program Fredag og Lørdag. Weekenden tyvstartes med placeringskampene ved VM for klubhold, dernæst er der italiensk, en udsat spansk kamp og slutteligt et topbrag fra den engelske Premier League.

Spread betting.

Urawa Red Diamonds – Al Ahly d. 22/12 kl. 15:30

Al Ahly TGM, spread 87-95
Køber 95 (dvs gevinst, hvis Al Ahlys samlede målminutter overstiger 95)

Halv hjemmebane for egyptiske Al Ahly, da denne kamp også spilles i Saudi Arabien. De spillede lige op med brasilianske Fluminense, der dog vandt 2-0 mod slut. Urawa var prisgivet mod stærke Man City i den anden semifinale, hvor de tabte 3-0. Al Ahly  bør være det bedre hold af de to i denne bronzekamp, som historisk set har masser af mål i sig, da den ikke vægtes højt, så tøjlerne bliver sluppet og der bliver spillet derudaf. Det forventer jeg igen i denne kamp, især i 2. halvleg, hvilket vil være godt for dette spil.

Sidste år var Al Ahly også med ved denne turnering og her spillede de også om bronze, da de tabte semifinalen med 4-1 til Real Madrid. Her tabte de bronzekampen med 2-4 til brasilianske Flamengo. Året forinden blev de 3´er med en 4-0 sejr over Al-Hilal.

Spil på Urawa Red Diamonds – Al Ahly*

Manchester City – Fluminense d. 22/12 kl. 19:00

Andet Man City mål, spread 64-67
Sælger 64 (dvs gevinst, hvis Man City scorer sit andet mål i senest det 63. min)

Finalen i VM for klubhold og her er det engelske Man City forståeligt nok klare favoritter. En favoritværdighed jeg i den grad forventer de lever op til. Man City har ikke deltaget i turneringen før, så stort for dem, selvom turneringen generelt ikke vurderes højt trods dens navn. Fluminense havde store problemer med Al Ahly i semifinalen og virker ikke som et hold der vil kunne byde Man City op til dans. City trak lidt i håndbremsen i semifinalen og vandt alligevel 3-0. Her tror jeg ikke de sparer på noget, det skulle da lige være til sidst, hvis det er afgjort til deres fordel, som så ikke vil have betydning for ovenstående spilforslag.

Spil på Manchester City – Fluminense*

Monza – Fiorentina d. 22/12 kl. 20:45

Fiorentina for at vinde kampen, spread 37-41,7
Sælger 37 (dvs gevinst, hvis Fiorentina IKKE vinder kampen)

Monza skulle måske ikke have haft point mod AC Milan senest, men de var bedre end 3-0-resultatet umiddelbart fortæller. Fiorentina var i mellemtiden meget heldige med en 1-0-sejr hjemme over næst sidstepladsen Verona. Monza solide hjemme, hvor de indtil videre kun har tabt én gang ud af 8.

Fiorentina har været det mest heldige/overpræsterende hold i Serie A denne sæson, så selvom de har 6 point flere end Monze, så har de to hold på de underlæggende parametre præsteret helt lige og på den baggrund er det svært at se hvorfor Fiorentina så skal være favoritter på udebane.

Spil på Monza – Fiorentina*

Atletico Madrid – Sevilla d. 23/12 kl. 16:15

AtM -2 Handicap, spread 6,1-7,6
Sælger 6,1 (dvs gevinst, hvis Sevilla max taber med 1 mål)

Atletico har langt fra imponeret i de seneste par kampe og Sevilla har fået fornyet energi med trænerskiftet og en 3-0 udesejr senest. Kampen vurderer jeg mere lige end odds angiver. Atletico har været ret suveræne hjemme med 8-1-0, men her bemærkes det, at de heller ikke har været uheldige med de flotte resultater og i øvrigt har vundet 5 af de 8 kampe med et overskydende mål, mens de 3 sidste er vundet med 2 mål. Sevilla virker mere stabile nu og hvis de skulle tabe, så bliver det formentlig ikke stort mod et lidt slidt Atletico-mandskab, der under 3 døgn forinden spillede med en mand i undertal i over en halvleg.

Spil på Atletico Madrid – Sevilla*

Liverpool – Arsenal d. 23/12 kl. 18:30

Kampen ender uafgjort, spread 23,8-28,6
Køber 28,6 (dvs gevinst, hvis kampen ender uafgjort)

Braget mellem nr. 1 og nr.2. To hold der i forvejen har spillet et par uafgjorte hver mod nogle af de andre storhold. Da de mødtes senest tilbage i April endte det 2-2 på Anfield.

Liverpool svage favoritter pga hjemmebanefordelen, de er omvendt også lidt mere svækket i forhold til fraværende spillere grundet skader end Arsenal er.

Bevares 3 point vil da i den grad lune i forhold til mesterskabschancerne, men omvendt også en ærgerlig kamp at tabe.

Spil på Liverpool – Arsenal*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar