18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til EM og Copa America d.21. – 23. juni 2024

Masser af mere EM på programmet og så en enkelt afstikker til Copa America der har åbningskamp natten til fredag. To anden runde-kampe og to tredje og sidste-runde kampe ved EM, hvilket betyder der virkelig skal kigges puljestillinger.

Romelu Lukaku i aktion for Belgien ved EM 2024

Romelu Lukaku i aktion for Belgien ved EM 2024. Foto: BSR Agency/Alamy Live News

Polen – Østrig d. 21/6 kl. 18:00

Første Polen mål, spread 55-58
Sælger 55, dvs gevinst hvis Polen scorer før det 55. min)

Jeg synes Polen gjorde det okay mod Holland, hvor de kom tidligt foran i forbindelse med et hjørnespark. Nu har de Lewandowski retur efter han sad ude med skade i første opgør og eftersom begge hold tabte i første runde, så har de hårdt brug for tre point, da de to andre hold i puljen er Holland og Frankrig. Ved en evt pointdeler er de to hold tvunget til at skulle vinde i sidste runde, hvis de vil videre. Østrig havde bolden marginalt mest mod Frankrig og det passer Polen fint, at de kan spille afventende igen.

Spil på Polen – Østrig*

Belgien – Rumænien d. 22/6 kl. 21:00

Første Belgien mål, spread 39-42
Køber 42 (dvs gevinst, hvis Belgien scorer efter det 42. min)

To hold der kom vidt forskellig fra start, hvor Belgien tabte, ganske vist uheldigt, 1-0 til Slovakiet, mens Rumænien vandt med hele 3-0 over Ukraine i en flot, disciplineret indsats. Rumænien vil selvsagt være yderst tilfredse med et point her, da de så vil være videre med meget, meget stor sandsynlighed. De har deres force i den kompakte defensiv og i kval´en lukkede de blot fem mål ind i 10 kampe. Belgien har en imponerende offensiv, men de må formentlig væbne sig med tålmodighed her.

Spil på Belgien – Rumænien*

Mexico – Jamaica d. 23/6 kl. 03:00

Totale mål, spread 2,3-2,5
Køber 2,5 (dvs gevinst, hvis der mindst scores 3 mål)

Første kamp for de to hold ved Copa America. De to andre hold i puljen er Venezuela og Ecuador. Mexico med mange spillere fra den hjemlige liga, men dog også en håndfuld fra Europa herunder Santiago Gimenez, der bombede 23 mål i 30 kampe for Feyenoord i den forgangne sæson. Mexico kommer til kampen med 2-3-nederlag til Brasilien og 0-4 til Uruguay i de seneste testkampe. Kampen spilles i Texas. Jamaica med bl.a. to angribere fra Premier League. De to hold mødtes to gange i 2023, hvor der blev scoret hhv tre og fire mål – begge betydende kampe.

Spil på Mexico – Jamaica*

Schweiz – Tyskland d. 23/6 kl. 21:00

Kampen ender uafgjort, spread 22,5-26,4
Køber 26,4 (dvs gevinst, hvis kampen ender uafgjort)

Sidsye kamp i Gruppe A, hvor Tyskland er videre, men kan stadig miste deres nuværende 1. plads, den beholder de dog med uafgjort. Schweiz er så godt som videre, men uafgjort vil sikre dem 100%. Tyskland var knapt så overbevisende i anden kamp, hvilket også gjorde sig gældende for Schweiz. Her kan begge hold få en rolig kamp uden for mange kort og for stor risiko for skader, da begge kan tage den med ro og dele i porten. Tyskerne selvfølgelig på hjemmebane og går næppe på banen for at spille på X, men når nu X er rigeligt, så virker spreadet tillokkende.

Spil på Schweiz – Tyskland*

Skotland – Ungarn d. 23/6 kl. 21:00

Tredje Skotland mål, spread 86-87
Sælger 86 (dvs gevinst, hvis Skotland scorer 3. mål inden det 86. min)

Ungarn kan i teroien stadig gå videre, men det ser unægtelig svært ud med 0 point og -4 i målscore. Skotland fik virkelig spillet sig op i anden kamp mod Schweiz, hvor de var bedst, trods status som underdog. Ingen af holdene kan bruge X til noget som helst, hvilket naturligvis gør X-risikoen ret lille. Skotland går højst sandsynligt videre, hvis de vinder, men målscoreren kan spille ind, hvis de kun vinder med et mål, så vil deres målscore være -3 med fire point. Ungarn skal under alle omstændigheder satse tungt, da de max kan nå tre point og deres målscore er så dårlig, som den er, så der er lagt op til en målrig affærre, hvor jeg har størst tiltro til Skotland i en kamp der pt vurderes stort set helt lige.

Spil på Skotland – Ungarn*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar