18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d. 20. – 21. januar 2024

Weekendens Spread-menu: Mest spansk, en tur til Premier League, hvor danskerklubben Brentford skal have vendt skuden og en enkelt afstikker østpå, hvor der spilles Asian Cup.

IMAGO / NurPhoto

Brentford – Nottingham Forest d. 20/1 kl. 18:30

Totale mål, spread 2,70-2,90
Sælger 2,70 (dvs gevinst ved max 2 mål i kampen)

Begge holds kampe snitter 3 mål, så på den led giver under ikke så meget mening, men en lidt speciel kamp i og med de to hold ligger side om side med et point mellem sig og hhv 3 og 4 point ned til nedrykning. Da de mødtes i efteråret endte det 1-1 og et lignende resultat her vil ikke være voldsomt overraskende.

Brentford favoritter bl.a. pga hjemmebanen, men 5 nederlag i træk i PL og uden deres to mest scorende spillere i denne sæson. Nottinghams 9´er, Awoniyi, er fortsat ude. Han har scoret 4 mål i 10 kampe. Mens Elanga med 4 mål og 6 assists er tvivlsom. Med tanke på de farlige offensive spillere der er ude, kampens betydning og at ingen af holdene næppe vil være så kede af et uafgjort resultat gør, at jeg går på underen her.

Spil på Brentford – Nottingham Forest*

Villarreal – Mallorca d. 20/1 kl. 16:15

Totale målminutter, spread 121-131
Køber 131 (dvs gevinst hvis det samlede antal målminutter overstiger 131)

Villarreals kampe har ligaens næsthøjeste i snit i form af 3,40 mål pr. kamp, mens Mallorcas er blandt de laveste med 2,10. Villarreal er hårdt ramt af skader, især i defensiven. Derhjemme spiller de derudaf og deres kampes snit er naturligt nok højere hjemme end ude. Selvom de ligger side om side 4 point over stregen så kommer Villarreal ikke til at forsøge at fedte en uafgjort hjem. Mallorca har haft Cop del Rey i midtugen og da de gik videre, så har de også Copa i den kommende midtuge. Mallorca også hårdt ramt i forsvaret mht fravær. Derudover snitter deres kampe markant højere ude end hjemme; 2,50 mål ude og 1,70 hjemme. Mallorcas xG og xGA ligger endda højere på begge end hvad de har scoret og hvad der er blevet scoret i mod dem.

Spil på Villarreal – Mallorca*

Bahrain – Malaysia d. 20/1 kl. 15:30

Totale målminutter, spread 138-148
køber 148 (dvs gevinst hvis det samlede antal målminutter overstiger 148)

Asian Cup Gruppe B, hvor vi er nået til anden runde. De to hold tabte begge deres første kamp med hhv 1-3 og 0-4, hvilket betyder at begge skal satse ret hårdt, da kun 3 point tæller og meget gerne en større sejr for at gøre sig forhåbninger om at gå videre på en af de fire 3. pladser. Den her kamp kan næsten ikke gå i stå på noget tidspunkt; fører et af holdene med 1 skal de stadig jagte og det samme med 2, fordi de har så sløj en målscore og fordi begge har svære kampe i 3. runde mod Sydkorea og Jordan. Alternativt skal sidste kampmål, køb 68 også være rigtig fint.

Begge holds første kampe havde hver især en samlede xG på +3.

Spil på Bahrain – Malaysia*

Celta Vigo – Real Sociedad d. 20/1 kl. 21:00

Sociedad til at vinde kampen, spread 38-42,2
Sælger 38 (dvs gevinst, hvis Sociedad ikke vinder kampen)

At Sociedad skal være favoritter her er jeg uenig i. De her kamp betyder langt mere for Celta end for Sociedad. Begge har lige spillet Copa, hvor de begge gik videre, her sparede Celta en del, mens Sociedad stillede stærkt op. Begge spiller Copa igen i den kommende midtuge og det er højst sandsynligt en kamp, som Sociedad vil prioritere højt og det modsatte gør sig gældende for Celta. Celta er to point over stregen og deres største mål for sæsonen er overlevelse. For Sociedad virker 4. pladsen for urealistisk og derfor virker det som om de satser på Copa´en og Champions League, som de bekendt stadig er med i. Sociedad har kun vundet een kamp i ligaen siden start December, mens Celta blot har tabt een ligakamp siden midten af November! Da de mødtes i det omvendte opgør blev det 1-1. Generelt har Celta underpræsteret meget.

Spil på Celta Vigo – Real Sociedad*

Betis – Barcelona d. 21/1 kl. 18:30

Andet Betis mål, spread 80-81,5
Sælger 80 (dvs gevinst, hvis Betis scorer sit andet mål før det 80. min)

Den forfatning det her Barcelona hold er i, det er virkelig slemt og på udebane mod Betis, der kan det sagtens gå endnu mere galt. Betis er hårdt ramt på fravær, men Barcelona er hårdt ramt på så meget andet og pt har de det svært mod et hold fra den 3. bedste række. Flere af de bærende kræfter er efter sigende utilfreds med træner Xavi og der har lige været holdt krisemøde, hvor præsident Laporta talte. Betis har kun ligaen at koncentrere sig om og vandt senest efter en 6 kampe uden sejr. Barcelona kan risikere at falde sammen og derfor kan jeg godt lide det her bet, hvor vi har lille risiko men mulighed for flot gevinst. Barcas 1. keeper Ter Stegen er endnu ikke klar til at stå i målet.

Spil på Betis – Barcelona*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar