18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread Betting til weekenden d. 2 – 3. september 2023

Tips til kampe fra de største nationale ligaer i Europa denne weekend, herunder lokalopgør fra Spanien og to storhold tørner sammen i Frankrig. Artiklen udgives i samarbejde med SpreadEx*.

Real Madrid Camavinga

Foto: IMAGO / goelbergoes

Real Madrid – Getafe d. 2/9 kl. 16:15

Antal mål i tredje potens, spread 41-48
sælger 41 (dvs gevinst ved max 3 mål)

Lokalopgør i Madrid. De seneste 7 indbyrdes kampe mellem de to hold har alle haft max 2 mål (i sidste sæson vandt Real begge kampe med 1-0).

Reals Vinicius blev skadet i seneste kamp og er ikke med her. Reals så i forvejen tynd ud og har været reddet af sommerindkøbet Bellingham, der har scoret hele 3 gange. Getafes klare topscorer fra sidste sæson er langtidsskadet. Getafe kommer til Bernabeu for at spille destruktivt. Der har været samlet 4 mål i deres første 3 kampe i ligaen, mens der for Real har været 7 i deres første 3 kampe. Getafe mødte Barca hjemme i første runde, hvor det blev 0-0.

Spil på Real Madrid – Getafe*

M´Gladbach – Bayern München d. 2/9 kl.18:30

Andet kampmål, spread 45,5-48,5
Sælger 45,5 (dvs gevinst hvis der bliver scoret 2 mål i senest det 45. min)

Gladbach har traditionelt et godt tag på Bayern, men det er dog ikke det spillet som sådan går på. To meget offensive hold, der virkelig har fået netmaskerne til at blafre i sæsonens første kampe. Bayern to første kampe har haft et målsnit på 4 mål, mens det for Gladbach har været hele 5,50. Bayerns store sommerindkøb, Kane, er kommet godt i gang, senest med 2 mål. De to hold mødtes senest tilbage i Februar, hvor Bayern gæstede Mönchengladbach, ved den lejlighed endte det 3-2 og den stod 1-1 efter 34 min.

Spil på M´Gladbach – Bayern München*

Girona – Las Palmas d. 3/9 kl. 14:00

Las Palmas 25:10, spread 6-7,5
Køber Las Palmas 7,5 (dvs gevinst hvis Las Palmas får point)

Jo jo, Girona er da startet flot pointmæssigt med 7 point for 3 kampe, men så overbevisende har de heller ikke været – senest vandt de flot 2-1 i Sevilla, men var også meget heldige. Oprykkerne fra Gran Canaria er blevet bedre og bedre for hver kamp og senest var de bedst hjemme mod Sociedad, men måtte nøjes med 1-1. De har endnu deres første sejr til gode. Kvalitetsmæssigt er der ikke så stor forskel på holdene som spreadet afspejler, derfor prøver jeg for anden uge i træk at gå på ø-holdet.

Spil på Girona – Las Palmas*

Frankfurt – FC Köln d. 3/9 kl. 15:30

Andet Frankfurt mål, spread 74-77

Køber 77 (dvs gevinst hvis Frankfurt scorer sit andet mål efter 77. min eller slet ikke)

Ikke det vilde spread her, men den er også svær at se skulle glippe. Frankfurts suveræne topscorer (og assistmager) fra sidste sæson og 1 mål i denne er lige blevet skadet for et par dage siden og oveni blev Lindstrøm solgt til Napoli, så en meget amputeret Frankfurt offensiv, der oveni det spiller returopgør her sent Torsdag aften hjemme mod Levski Sofia, hvor første kamp endte 1-1. Efter næsten en halvleg har Frankfurt ikke skabt meget foran Levskis mål og den står stadig 0-0.

Köln har ikke fået nogen god start, med to nederlag, men har også mødt solid modstand i Dortmund og Wolfsburg. Samlet har de lukket hæderlige 3 mål ind tilsammen i de kampe.

Spil på Frankfurt – FC Köln*

Lyon – Paris SG d. 3/9 kl. 20:45

Første kampmål, spread 29-32
Køber 32 (dvs gevinst, hvis første mål scores efter det 32. min.)

To hold der har skabt overordentlig lidt offensivt i deres første 3 kampe hver især. Det nye PSG har haft det svært i de første kampe under Luis Enrique, arbejdsforholdene har dog heller ikke været nemme, da der har været gang i svingdøren i Paris denne sommer og masser af uro internt i klubben. Det hjalp dog på PSGs offensive power, at Mbapppe var med fra start senest. Han rygtes kraftigt til Real Madrid her kort før transfervinduet lukker i – til sommer er han transferfri. Lyons bedste offensive kort; Lacazette er ude med karantæne, da han så rødt i forrige kamp. Begge indbyrdes opgør i sidste sæson endte 1-0, dog med et tidligt mål i den ene af dem.

Spil på Lyon – Paris SG *

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

Få op til 1.000 kroner i odds bonus
Bonus gælder kun for nye Danske spillere • Min. +18 år • Min. indbetaling 100 DKK. Max bonus: 4 x 250 DKK • 1x omsætningskrav • Eksempel: Indsæt og placer et 1000 DKK. væddemål og modtag 4 x 250 DKK. i gratis væddemål på sammenhængende dage (omsætning 1x 1000 DKK. = 1000 DKK.) • Gælder for 90 dage • Min. odds 1.50. • Generelle bonusvilkår gælder. Alle regler og vilkår

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar