18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d. 2. – 3. marts 2024

En dejlig rundtur i de største europæiske liga i denne weekend, hvor især er meget på programmet lørdag. Danske islæt, storhold, tysk, fransk, engelsk og spansk er der blandt godterne.

Spread betting.

Sevilla – Real Sociedad d. 2/3 kl. 14:00

Sociedad for at vinde kampen, spread 29,1-33,5
Sælger 29,1 (dvs gevinst, hvis Sociedad IKKE vinder)

Sevilla er inde i en solid periode, selvom de tabte senest, så var det for det første kun 1-0, for det andet til Real Madrid på Bernabeu og for det tredje gjorde de igen en rigtig god figur. I de fire foregående kampe havde Sevilla vundet 2 og spillet 2 uafgjort. Det skal med Sevilla har et par faste spillere i karantæne.

For Real Sociedads vedkommende ligger kampen lige mellem Copa del Rey-semifinale (hvor de røg ud på straffespark) og 3 dage før returen i CL mod PSG, hvor de skal forsøge at vende 0-2 fra første opgør i Paris. I over 2,5 måneder har Sociedad i ligaen blot vundet 2 kampe. Ingen af dem var ovebevisende og begge var med 1 mål.

Spil på Sevilla – Real Sociedad*

Mainz – M´Gladbach d. 2/3 kl. 15:30

Andet Mainz mål, spread 70,5-73,5
Sælger 70,5 (gevinst, hvis Mainz scorer sit andet mål senest i det 70. min)

Bo Henriksen-effekten har i den grad været mærkbar og sådan set også målbar.

I hans første opgør i spidsen for Mainz vandt de med 1-0 over Augsburg, men Mainz var bedre end cifrene fortæller. Senest tabte de så, hvilket var ude mod topholdet Leverkusen, hvor Mainz igen gjorde en god kamp og tabte knebent med 2-1. Især offensivt har Mainz imponeret under Bo Henriksen i de første kampe.

BMG er blandt de 4 hold der ligger side om side over stregen med 25 point. En kamp som denne skal Mainz gå ret hårdt efter at vinde, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at blive oppe.

BMG har lukket 3. flest mål ind af alle hold i Bundesligaen. I det omvendte opgør scorede Mainz 2 gange på udebane.

Spil på Mainz – M´Gladbach*

Luton – Aston Villa d. 2/3 kl. 18:30

Begge hold scorer, spread 59,8-67
Køber 67 (dvs gevinst hvis begge hold scorer)

Det kan godt være Luton kun har fået eet point i hele Februar (5 kampe), men de har alligevel formået at score hele 9 mål samlet i de kampe, hvor bl.a. to af kampene har været mod Liverpool og Man City.

Nu møder de så Aston Villa på hjemmebane, hvor begge hold har scoret i deres seneste 4 kampe.

Overall hedder den for Aston Villas vedkommende 18 ud af 26 med begge hold scorer, hvor den for Lutons vedkommende hedder 19 ud af 26 kampe.

Det omvendte opgør endte 3-1.

Spil på Luton – Aston Villa*

Valencia – Real Madrid d. 2/3 kl. 21:00

Totale mål, spread 2,45-2,65
Sælger 2,45 (dvs gevinst ved max 2 mål)

Valencia cruiser mod en midterplacering, mens Real Madrid cruiser mod mesterskabet.

Begge holds kampe har i særdeleshed været målfattige og chancefattige på det seneste og det ændrer sig næppe, når de nu står overfor hinanden på Mestalla.

Valencia vil utvivlsomt gå til opgaven defensivt og overlade spillet til Real Madrid. Real Madrid der har CL-returopgør 4 dage senere. Angriberen Joselu (8 mål) er ude med skade, mens Bellingham (16 mål) værste fald får en lille rolle i denne kamp, da han fortsat er tvivlsom.

Spil på Valencia – Real Madrid*

Montpellier – Strasbourg d. 3/3 kl. 15:00

Kampen ender uafgjort, spread 24,7-29,6
Køber 29,6 (dvs gevinst, hvis kampen der uafgjort)

Montpellier lige over nedrykningsstregen, men a point med Lorient lige under den. Strasbourg 3 point længere oppe i tabellen. Strasbourg i større krise, da de har tabt deres 4 seneste kampe. Montpellier vandt trods alt sin seneste hjemmekamp. Montpellier med ekstreme 7 af 12 uafgjorte på hjemmebane.

De to holds omvendte opgør endte uafgjort, 2-2.

Strasbourg vil helt sikkert sælge den for 1 point, mens Montpellier næppe vil være helt utilfredse med 1 heller. Lorient møder et par timer senere Rennes på udebane, hvor de er stor underdogs (1,40 for hjemmesejr).

Spil på Montpellier – Strasbourg*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar