18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d.2.-3. December 2023

Sidste runde i Norge, et par danske og et par spanske kampe er på Spreadex-programmet denne weekend, hvor to af dem kan give store udsving på kontoen, mens de tre sidste er lidt mere standardbetting.

IMAGO / Phillippe Ruiz

Girona – Valencia d. 2/12 kl. 14:00

Girona TGM, spread 89-97
Sælger 89 (dvs gevinst hvis Gironas samlede målminutter ender under 89)

Girona har indtil videre været den helt store positive overraskelse i La Liga denne sæson. De ligger på en delt førsteplads med Real Madrid. De er voldsomme 5-1-0 i deres seneste 6 kampe, men har heller ikke været uheldige. Senest var de ikke så imponerende hjemme mod Athletic, hvor det blev 1-1, svært at se dem blive ved med at holde dampen oppe og Valencia er et svært hold at spille imod og de har gjort det bedre end deres øjeblikkelige midterplacering.

Girona har lige fået deres topscorer Artem Dovbyk skadet og han er derfor ikke med her, mens Valencia er i stærkeste opstilling.

Spil på Girona – Valencia*

Haugesund – Stabæk d. 3/12 kl. 17:00

Første kampmål, spread 33-36
Køber 36 (dvs gevinst, hvis første målscores efter det 36. min)

Sidste spillerunde i Norges bedste række, Eliteserien, og de to hold her ligger lige over stregen, hvilket betyder at som udgangspunkt vil begge være tilfredse i første omgang med 0-0. Derfor vil det også være mærkeligt, hvis der skulle komme et tidligt mål her. I forvejen er de to holds kampe i den lave ende af mål i snit. Normalt når det kommer til sidste runde i diverse ligaer, så bliver det ofte meget spekulativt og det er svært at se hvorfor det ikke også skulle blive her. Det kan sågar ende med at en pointdeling er fint for begge mandskaber og ihf højst sandsynligt for hjemmeholdet, som også er svag favorit.

Meget fin linje for første mål, synes jeg.

Spil på Haugesund – Stabæk*

Lyngby – Silkeborg d. 3/12 kl. 14:00

Lyngby for at vinde kampen, spread 27,7-32,3
Køber 32,3 (dvs gevinst, hvis Lyngby vinder kampen)

Silkeborg uden Superligaens og selvsagt også deres egen topscorer, Alexander Lind, der sidder over med karantæne.

Da de mødtes for 2 måneder siden vandt Silkeborg hele 5-0 hjemme på kunstgræsset, nu venter der helt andre forhold i Lyngby og meget har ændret sig siden.

Formmæssigt er de to hold meget lige. Lyngby kommer til kampen med 3-3 mod Brøndby senest, hvor Lyngby fik udlignet i det 95. min, mens Silkeborg kommer til kampen med 1-4 nederlag hjemme til FCM.

Spil på Lyngby – Silkeborg*

FCK – AGF d. 3/12 kl. 18:00

Totale mål, spread 2,5-2,7
Sælger 2,5 (dvs gevinst, hvis der scores max 2 mål)

AGF med rækkens laveste målsnit, hvor især udebanekampene er meget målfattige; under 2 mål i snit pr. kamp. FCK kommer lige fra en hård kamp i München. Da de mødtes senest blev det 1-1 i Aarhus via et par sene mål. FCKs vicetopscorer Diogo Goncalves sidder ude med karantæne. AGF vil komme defensivt ud til den her kamp og FCK vil ikke få det nemt. Banen er selvsagt heller ikke i super stand, så alt i alt ligner det en forholdsvis tæt og især målfattig affære.

Spil på FCK – AGF*

Sevilla – Villarreal d. 3/12 kl. 18:30

Sevilla for at vinde kampen, spread 43,4-47,7
Sælger 43,4 (dvs gevinst, hvis Sevilla IKKE vinder kampen)

3 point skiller dem i den nedre halvdel i ligaen; Villarreal 3 point foran, men også med en kamp mere. Begge hold med europæiske i midtugen op til, hvor Sevilla fik en dukkert med 2-3 hjemme mod PSV, hvor de ellers førte 2-0. Villarreal spillede ligeledes hjemme, men en dag senere, i Europa League mod Panathinaikos, hvor de roterede lidt og vandt 3-2, dermed er de videre i EL.

Siden den gamle succestræner, Marcelino, vendte retur fornyeligt, har det set noget bedre ud for Den Gule Ubåd og det satser jeg på fortsætter her mod et fortsat kriseramt Sevilla-mandskab, der ovenikøbet har to meget garvede spillere i karantæne til dette opgør: Sergio Ramos og Jesus Navas.

Spil på Sevilla – Villarreal*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar