18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d.19. – 21. April 2024

Sæsonafslutningerne nærmer sig og derved også motivationsforskelle. Nogle skal satse fordi kun tre point tæller, andre kan nøjes med et point for at nå sæsonens mål. La Liga, Serie A, Premier League og Championship er på programmet.

Alamy

Athletic Bilbao – Granada d. 19/4 kl. 21:00

Atheltic Bilbao Mål, spread 2,25-2,45
Sælger 2,25 (dvs gevinst, hvis Athletic max scorer to mål)

Athletic Bilbao nåede sæsonens store mål for to uger siden, da de vandt Copa del Rey, hvilket var første gang siden 1984. I sidste weekend leverede de en sløj indsats hjemme mod Villarreal, hvor det kun blev til 1-1. En kamp hvor deres samlede xG var på under 1, trods en mand i overtal i hele 2. halvleg. Granada har max lukket et mål ind de seneste fire kampe. Der er markant fremgang under træner Sandoval, som tog over for tre kampe siden. Athletic kan stadig nå CL, som de er fire point fra. Granada er næææsten rykket ned, men sidste weekend var de klart bedste hold, da de hjemme slog Alavés med 2-0.

Spil på Athletic Bilbao – Granada*

Burnley – Sheffield U d. 20/4 kl. 16:00

Sidste kampmål, spread 66-69
Køber 69 (dvs gevinst, hvis der scores efter det 69. min)

Stort bundopgør i PL med 5-6 kampe tilbage, hvor de to hold har hhv seks og 10 point op til redning. Uafgjort kan ingen bruge til noget her. I langt størstedelen af Sheffields kampe er der blevet scoret efter det 69. min. Jeg har svært ved at se den her kamp gå i stå på noget tidspunkt, hvor der især mod slutningen bør komme knald på. Som jeg har været inde på før, så bliver da som oftest lagt lang tid til i PL-kampene, da de før sæsonen lavede reglerne om i forhold til hvad der tæller med, når der skal lægges tid til.

Spil på Burnley – Sheffield U*

Stoke – Plymouth d. 20/4 kl. 16:00

Første kampmål, spread 35-38
Køber 38 (dvs gevinst, hvis der ikke scores før det 39. min)

Holdene er hhv tre og fire point over nedrykning med tre runder tilbage. En kamp der derfor er vigtig først og fremmest ikke at tabe og derfor bør vi også få en forsigtig start, hvor det mest handler om ikke at lave fejl. Siden Dewsnip tog over i Plymouth for tre kampe siden har de set markant stærkere ud bagtil og spiller noget mere defensivt end før. Pointmæssigt går det også bedre, da de ikke har tabt under ham og blot lukket et mål ind. Med tanke på dette lidt specielle matchup så tæt på slutningen af sæsonen, så bør risikoen for et tidligt mål være relativt lille.

Spil på Stoke – Plymouth*

Watford – Hull d. 20/4 kl. 16:00

Hull for at vinde kampen, spread 36,7-42,3
Køber 42,3 (dvs gevinst, hvis Hull vinder kampen)

Watford har i midten af tabellen intet at spille for. De har da heller ikke vundet nogen af deres seneste fem kampe. Hull har seks point op til playoff med fire kampe tilbage for dem, mens holdene lige over på playoff-pladserne kun har tre kampe tilbage. En sejr er næsten et must her, også fordi de har en noget dålrigere målscore end holdene liver over sig. Hull er 2-1-0 i de seneste tre kampe og de bør satse temmelig hårdt på endnu tre point i en situation, hvor de har meget at vinde og intet at tabe.

Spil på Watford – Hull*

Verona – Udinese d. 20/4 kl. 20:45

Første kampmål, spread 38-41
Køber 41 (dvs gevinst, hvis der ikke scores før det 42. min)

De to hold ligger side om side med 28 point hver, hvilket er et mere end Frosinone, der ligger på den øverste af de tre nedrykningspladser. Empoli har også 28 point, så det er virkelig tæt i kampen om at undgå nedrykning i Serie A. Det skal med, at der har været en del mål i de to holds seneste kampe og at det omvendte opgør endte hele 3-3. Nu er vi dog endnu tættere på sæsonafslutning og en kamp mellem to direkte rivaler, hvor det er så vigtigt ikke at tabe. Udinese er Serie A´s mest defensive hold.

Spil på Verona – Udinese*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar