18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d. 19. – 20. august 2023

Stefan Lind lægger blandt andet vejen forbi kvindernes VM-finale, Barcelonas opgave i La Liga og en omgang Superliga på Fyn, når han stiller med sine spread betting tips til weekenden.

Bashkim Kadrii og OB må gerne bringe måltotalen op mod AGF. Foto: IMAGO / Kent Rasmussen

Bashkim Kadrii og OB må gerne bringe måltotalen op mod AGF. Foto: IMAGO / Kent Rasmussen

Sverige K – Australien K d. 19. august kl. 10:00

1. kampmål, spread 34-37
Sælger 34 (dvs. anbefalingen er, at første mål scores senest i det 33. minut)

Kampen om bronze ved kvindernes VM i fodbold, hvor værtsnationen, Australien, er det ene land/hold.

I snit har der været 2,67 mål i Sverige hidtil 6 kampe ved denne turnering. 2 af deres 3 knock-out kampe har haft 3 mål og hvad angår snittet er det, det samme for Australien, dog kun semifinalen der gik over 2,5 mål (1-3 mod England).

Nu drejer det sig så om en bronzekamp, hvor der bør blive spillet mere frit end i knockout-kampene. For 4 år siden vandt Sverige netop bronze via en 2-1 sejr og alle målene blev scoret inden for den første halve time.

Spil på Sverige K – Australien K*

OBS: Vær opmærksom på at tab på spread væddemål kan overgå indsatsen.

Philadelphia Union – Monterrey d. 20. august kl. 00:00

Totale mål, spread 3,10-3,30
Køber 3,30 (dvs. anbefalingen er, at der scores mindst 4 mål)

Kampen om bronze i den amerikanske/mexicanske Leagues Cup.

De har spillet hver 6 kampe, hvor de har haft hhv 20 og 18 mål. Så snitter hhv3,33 og 3 i de foregående knockout-kampe, hvor det var vind eller forsvind. Nu har vi så igen fat i en bronzekamp og det bør blive endnu mere livligt, da der er mindre på spil.

De to hold har ikke tidligere mødt hinanden. Kampen bør kunne stikke af målmæssigt og jeg synes spreadet er flot. I øvrigt stort set samme som finalen, hvilket jeg ikke forstår, selvom det er Messis Miami, der er det ene hold.

Spil på Philadelphia Union – Monterrey*

Spanien K – England K d. 20. august kl. 12:00

1. Kampmål, spread 40-43
Køber 43 (dvs. anbefalingen er, at første mål scores efter det 43. minut)

Finalen ved kvindernes VM og det ligner på forhånd en stillingskrig med få chancer. Stor respekt holdene imellem. Sidste år mødtes de to gange, senest ved EM i kvarfinalen, hvor de røg ud i forlænget spilletid. 1-1 efter ordinær, hvor første mål faldt efter 54. min. England gik i øvrigt videre og vandt senere den EM-turnering. I finalen mødte de Tyskland og her blev det ligeledes 1-1 efter ordinær; første mål efter 62 min.Tidligere på året mødtes de ved Arnold Clark Cup, hvor det blev 0-0.

I landenes i alt 6 knockout kampe, ville der have været gevinst på 4 af dem med ovenstående spread.

Spil på Spanien K – England K*

Barcelona – Cadiz d. 20. august kl. 19:30

Totale mål, spread 3,00-3,20
Sælger 3,00 (dvs. anbefalingen er, at der scores maks. 2 mål – pengene retur i tilfælde af 3)

Barcelonas kampe snittede i sidste sæson 2,37 mål, mens tallet var 2,18 for Cadiz. Cadiz uden deres to mest scorende spillere fra sidste sæson; den ene solgt og den anden i karantæne. Barcelona har Raphina i karantæne og Ansu Fati er på vej væk.

Mindre godt for spillet, at Barcelonas bedste defensive spiller, Araujo er blevet skadet.

Første kamp for Barcelona på deres midlertidige hjemmebane de næste par sæsoner, nemlig det gamle Olympiske stadion med løbebane.

Spil på Barcelona – Cadiz*

OB – AGF d. 20. august kl. 20:00

Totale mål, spread 2,60-2,80
Køber 2,80 (dvs. anbefalingen er, at der scores mindst 3 mål i kampen)

Flot spread, da de to hold har spillet ganske åbne kampe hidtil i sæsonen og generelt ser bedre ud offensivt end defensivt indtil videre.

OB der har scoret i hver af deres første 4 kampe, men tabt de to seneste, så nu skal der jagtes 3 point hjemme i Odense. AGF uheldige med 2-2 senest hjemme mod Silkeborg, så de har også noget revanchelyst.

Spil på OB – AGF*

Få op til 1.000 kroner i odds bonus
Bonus gælder kun for nye Danske spillere • Min. +18 år • Min. indbetaling 100 DKK. Max bonus: 4 x 250 DKK • 1x omsætningskrav • Eksempel: Indsæt og placer et 1000 DKK. væddemål og modtag 4 x 250 DKK. i gratis væddemål på sammenhængende dage (omsætning 1x 1000 DKK. = 1000 DKK.) • Gælder for 90 dage • Min. odds 1.50. • Generelle bonusvilkår gælder. Alle regler og vilkår

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar