18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til landskampe d. 17. – 18. november 2023

Igen til weekenden er der fundet en håndfuld afgørende EM-kval-kampe, hvor der i hver kamp er meget på spil for mindst det ene af de to involverede hold i den givne kamp. Det åbner igen op for flere spændende spil-varianter.

Mathias Jensen og Danmark spiller mod Slovenien i aften. Foto: IMAGO / Buzzi

Danmark – Slovenien d. 17/11 kl. 20:45

Kampen ender uafgjort, spread 21,7-25,7
Køber 25,7 (dvs gevinst hvis kampen ender uafgjort)

Det ligner en mere lige kamp end oddsne angiver og målfattig, især set i lyset af Danmark i lang tid ikke har imponeret og må undvære deres farligste offensive våben i Højlund pga skade. Det samme gælder for Eriksen.

Begge ligger side om side i toppen med hver 19 point og man kan argumentere for, at X´et ikke rykker alverden, da Kazakhstan med meget, meget stor sandsynlighed slår San Marino og så er de 2 point efter, inden sidste runde. En evt sejrherre i Danmark – Slovenien-kampen kval´er til EM inden sidste runde, men X-prisen virker klart godkendt.

Spil på Danmark – Slovenien*

Armenien – Wales d. 18/11 kl. 15:00

Første kampmål, spread 37-40
Køber 40 (dvs gevinst, hvis først mål scores efter det 40. min)

Voldsomt tæt i Gruppe D i kampen om den anden plads, der også giver adgang til EM næste år.

Wales med 10 point, Kroatien med 10 point og Armenien med 7 point – alle med 2 kampe tilbage.

Kroatien spiller ude mod Letland kl.18.00 og her vinder Kroatien højst sandsynligt (1,10-1,15 for sejr), men det er altså først efter Armenien – Wales er færdigspillet. Umiddelbart vil ingen af holdene kunne bruge X, da Kroatien, så vil stå med rigtig gode kort på hånden i forhold til at følge Tyrkiet med til EM fra denne gruppe, men det bør give en rolig start, da 0 point omvendt vil være helt katastrofalt. Derfor satser jeg på en ikke tidlig første scoring.

Spil på Armenien – Wales*

Holland – Irland d. 18/11 kl. 20:45

Ned -2 handicap, 10,5-12
Sælger 10,5 (dvs gevinst, hvis Irland max taber med 1 – indsatsen retur hvis de taber med præcis 2)

Holland skal ”bare” vinde her, så er de EM-klar. En smal sejr er alt rigeligt, og så mod et irsk landshold, der meget sjældent bliver kørt over/taber stort. Det skal med, at Irland ikke har noget at spille for. De mødtes for 2 måneder siden i en meget lige kamp chance- såvel som spillemæssigt, hvor Holland endte med at vinde 1-2.

En smal hollandsk sejr virker overvejende sandsynligt her, under alle omstændigheder synes jeg Holland er blevet gjort til for store favoritter. Det ville ligne Irland dårligt ikke at give den en skalle her, selvom deres EM-rolle er udspillet.

Spil på Holland – Irland*

Israel – Rumænien d. 18/11 kl. 20:45

Rumænien for at vinde kampen, 34,7-39,3
Køber 39,3 (dvs gevinst, hvis Rumænien vinder)

Israels 2 EM-kval-kampe i sidste måned blev udskudt pga (krigs)situationen. Det betyder, at de i denne omgang spiller 4 kampe på 10 dage… Dette bliver den 3. på 7 dage. Israel er 4 point efter Rumænien og Schweiz med to runder tilbage, hvilket naturligvis betyder, at de er pisket til sejr her. I øvrigt spilles kampen i Ungarn, så ingen hjemmebanefordel. Rumænien kan sådan set være tilfreds med X, da de så endegyldigt kval´er til EM, men dels vil Israel satse alt ved X og dels kan Rumænien bruge sejren i forhold til 1. Pladsen i gruppen. Israel har været svage i de to kampe de lige har spillet og må være mærket af det hårde program. Derudover heller ikke noget at sige til, hvis de er påvirket af utrygheden i hjemlandet.

Spil på Israel – Rumænien*

Schweiz – Kosovo d. 18/11 kl. 20:45

Sch -1 Handicap, spread 14-15,5
Sælger 14 (dvs gevinst, hvis Kosovo max taber med 1)

Schweiz-sejr = EM næste år, mens Kosovo i teorien stadig kan nå at kval´e, men det er virkelig usandsynligt. Under alle omstændigheder virker det voldsomt, at Schweiz er gjort til så store favoritter (-1,5 på asian-varianten). Schweiz der i deres seneste 6 kampe (EM-kval alle) og alle fra og med i sommers, har spillet 4 uafgjorte og vundet 2, og de 2 sejre har begge været mod Andorra… 3-0 hjemme og 1-2 ude, mens Kosovo en uge før denne, hjemme slog Israel fortjent, med 1-0.

Det omvendte opgør endte 2-2.

Spil på Schweiz – Kosovo*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

Få op til 1.000 kroner i odds bonus
Tilbuddet er kun for nye spillere. Kun din første indbetaling bestemmer værdien af ​​dine gratis væddemål. For eksempel, en indbetaling på 1.000 kr. vil resultere i et gratis væddemål på 500 kr. til sportsbook samt et gratis væddemål på 500 kr. til spreadbetting, som du modtager når dit første indskud er gennemspillet 1 gang til minimum odds 1,50. Gennemspilskravet skal opnås inden for 60 dage efter aktivering af bonussen. Spread bettting tab kan være større end din indsats. 18+| Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar