18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d.18.-19. Maj 2024

Et par bundbrag i Serie A, playoff-finale i England om oprykning, en spansk kamp uden det store på spil og så en sidste runde-kamp i Premier League, der formentlig stikker af hvad angår mål og hjørnespark.

Alamy

Bolton – Oxford d. 18/5 kl. 17:15

Første kampmål, spread 35-38
Køber 38 (dvs gevinst, hvis der ikke falder mål før 39. min)

Finale på Wembley, hvor vinderen får lov at tage turen op i Championship, mens taberen napper mindst en sæson mere i League One. Selvsagt enormt meget på spil her og det bør alt andet lige give en forsigtig start. Oxford er noget mere defensive end Bolton i deres 4-5-1-opstilling. Da de to hold mødtes i selve sæsonen endte det 0-0 i Oxford, men hele 5-0 til Bolton, da de havde hjemmebane, her var hjemmeholdet dog også uhyre effektive.

Spil på Bolton – Oxford*

Alavés – Getafe d. 18/5 kl. 21:00

Andet Alavés mål, spread 75,5-78,5
Sælger 75,5 (dvs gevinst, hvis Alavés scorer sit andet mål senest i det 75. min)

Det kan godt være Alavés blev sendt hjem fra Bernabeu med en sæk på 5-0, men de skabte altså lige godt 1,5 i xG og i deres seneste tre hjemmekampe har de scoret mindst to mål, inkl. mod Atl. Madrid. I skrivende stund ser det ud til de kan stille i stærkeste opstilling her i sæsonens sidste hjemmekamp. Alavés med en dags mere hvile/forberedelse i forhold til Getafe, som spillede Onsdag aften. Getafe der har tabt tre i træk nu uden at score.

Spil på Alavés – Getafe*

Sassuolo – Cagliari d. 19/5 kl. 12:30

Sidste kampmål, spread 64-67
Køber 67 (dvs gevinst, hvis der scores efter det 67. min)

Sassuolos kampe har rækkens næsthøjeste målsnit på 3,17 og de kan ikke rigtig bruge et point til noget her, hvor de skal passerer to hold for at undgå nedrykning i de to resterende runder, hvor de slutter af med Lazio ude. De har tre point op til Empoli og Frosinone, hvor de er dårligere indbyrdes end Frosinone og lige med Empoli (som pt har fire mål bedre målscore). Cagliaris kampe snitter 2,86 og de er kun et point over nedrykningsstregen. Tilbage i December mødtes de hos Cagliari, hvor der faldt to mål i overtiden. En kamp der næppe vil gå i stå mod slutningen.

Spil på Sassuolo – Cagliari*

Sheffield U – Tottenham d. 19/5 kl. 17:00

Mål x Hjørnespark, spread 45-50
Køber 50 (dvs gevinst, hvis mål ganget med hjørnespark overstiger 50)

Sidste runde i PL og det kan meget vel komme til at blive underholdende i Sheffield, når de siger farvel til det fineste engelske selskab i denne omgang. Tottenham kan ikke ende højere end 5. pladsen og Europa League, men de kan miste den placering, hvis de taber og Chelsea vinder over Bournemouth. Der er længe været mange mål i Sheffields kampe, dog undtaget den sidste ude mod Everton, som så også har rækkens laveste målsnit og trods alt en xG på næsten 2,5 i den. Tottenham har også spillet mange underholdende og målrige kampe. Sheffields kampe har rækkens tredje højeste målsnit med 3,68 og Tottenhams følger lige efter. Tottenhams kampe har flest hjørnespark af alle.

Spil på Sheffield U – Tottenham*

Udinese – Empoli d. 19/5 kl. 19:00

Første kampmål, spread 38-41
Køber 41 (dvs gevinst, hvis der ikke scores før det 42. min)

Endnu et afgørende bundbrag i kampen om at undgå nedrykning i den italienske Serie A. Empoli er kun lige under stregen, fordi de er dårligere indbyrdes mod Frosinone, som de er a point med. To hold lige over dem har et point mere, hvoraf det ene er Udinese. Udinese er favorit og lever i forhold til tabellen selvsagt bedst med uafgjort. For Empoli kommer deet nok først og fremmest om at holde 0-0. Udinese er bedst når de ikke har bolden og kan spille direkte når modstanderen mister bolden. Det får de ikke lov at praktisere her, ihf ikke som udgangspunkt, hvor over 60% af Sheffields også har været over 9,5 hjørne.

Spil på Udinese – Empoli*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar