18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d.16.-17. Marts 2024

5 kampe fordelt på 3 af de store europæiske ligaer. Et par hold med ny træner, nogle hold i krise, et par kampe hvor x´et virker logisk, selvom det ikke er direkte det der bliver spillet på, så hjælper det med værdien. Et stærkt, defensivt hold får sig endnu et clean sheet.

IMAGO / PanoramiC

Udinese – Torino d. 16/3 kl. 15:00

Antal mål i tredje potens, spread 23-27
Sælger 23 (dvs gevinst, hvis der kommer højst 2 mål)

Det ligner på forhånd en tæt og målfattig kamp mellem nr. 13, Udinese mod nr.11, Torino, der har hhv 3 og 14 point ned til nedrykning. Torinos kampe har Serie A´s laveste målsnit med 1,9, mens Udineses ditto har 2,5 i snit, dog med de seneste 6 af 7 kampe under 2,5 mål. Det omvendte opgør i sæsonen endte 1-1. Torino har deres vicetopscorer Sanabria tvivlsom og Ilic på midtbanen er ude med skade (2 mål og 2 assists) i denne sæson.

Spil på Udinese – Torino*

Lens – Nice d. 16/3 kl. 21:00

Lens Point, spread 1,64-1,84
Køber 1,84 (dvs gevinst, hvis Lens vinder)

En direkte duel mellem to hold, der inden denne 26. runde ligger på de yderste europæiske pladser og lige udenfor de rigtig sjove pladser i top4. Lens er 2 point foran Nice, men lige nu virker der markant større forskel på de to hold. Lens med to sejre i træk, hvorimod Nice kun har hentet 1 point i deres seneste 5 kampe og for 3 døgn siden spillede Coupe de France-kvartfinale ude mod PSG, hvor de også tabte. Nice også en smule hårdere ramt på fraværsfronten.

Spil på Lens – Nice*

Frosinone – Lazio d. 16/3 kl. 20:45

Frosinone præstation, spread 29-33
Køber 33 (dvs gevinst, hvis Frosinone får over 33 point)

Jeg er helt med på at Frosinones ene point i deres seneste 6 kampe kan virke afskrækkende, mens de har slet ikke været så dårlige endda og de har mere på spil end Lazio på 9. pladsen. Bemærkelsesværdigt, at de har fået flere point på hjemmebane end Lazio har fået på udebane i 14 kampe hver indtil videre i denne sæson. Lazio med 3 nederlag i træk i Serie A og i sidste uge røg de også ud af Champions League. De har stadig Coppa Italia, hvor de er nået til semifinalerne. Lazios træner Sarri sagde op i midtugen og en del spillere er efter sigende godt utilfredse. Svært ikke at gå mod Lazio med de omstændigheder in mente.

Spil på Frosinone – Lazio*

Athletic Bilbao – Alavés d. 16/3 kl. 21:00

Alavés mål, spread 0,55-0,75
Sælger 0,55 (dvs gevinst, hvis Alavés ikke scorer)

Alavés er La Ligas 3. mindst scorende hold med 26 mål i 28 kampe. De har nedrykningsstregen på behørig afstand med 10 point.

De to hold har allerede mødt hinaden 2 gange tidligere i denne sæson; 1 liga og 1 Copa. I begge opgør vandt Athletic 2-0.

Athletic har sammen med Real Madrid haft flest clean sheets; 14 ud af 28 kampe! Alavés har samtidig kun scoret i halvdelen af deres udekampe.

Spil på Athletic Bilbao – Alavés*

Sevilla – Celta Vigo d. 17/3 kl. 14:00

Sevilla for at vinde kampen, spread 45,2-50,3
Sælger 45,2 (dvs gevinst, hvis Sevilla ikke vinder kampen)

Celta Vigo lige over nedrykningsstregen og Sevilla 4 point bedre. X´et i sig selv skal være ret plausibelt, men Celta med ny træner og bedre på expected points end Sevilla virker også lidt undervurderet her, så halvgarderingen skal være flot. Sevilla spillede senest uafgjort med sidstepladsen Almeria der endnu ikke har vundet i denne sæson, omend de var meget tæt på mod netop Sevilla. For første gang i sæsonen faldt Celta sammen, da de i seneste runde tabte med 4-0 ude til Real Madrid og det kostede altså Rafa Benitez jobbet.

Spil på Sevilla – Celta Vigo*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar