18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d. 16. – 17. December 2023

Nogle hold har måske europæiske tømmermænd, det er ihf tanken blandt et par af spillene. Derudover er der et par giftige bundbrag i Spanien, i næstsidste runde inden jule/nytårspausen.

IMAGO / Sportimage

Celta Vigo – Granada d. 16/12 kl. 14:00

Sidste kampmål, spread 65-68
Køber 68 (dvs gevinst hvis der scores efter det 68. min)

Bundkamp mellem tredjesidst og næstsidst og måske en kamp der godt kan starte lidt forsigtigt, men som bør åbne sig op som kampen skrider frem. Celta skal og vil gå hårdt efter 3 point i en kamp som denne. 

Mens Granada generelt er et holdt der spiller godt derud af, dels fordi de har deres force i offensiven. Det er normalt kun ude mod de bedste mandskaber de trækker i håndbremsen og spiller mere forsigtigt. Celta får ikke meget bedre muligheder for at tage deres første hjemmesejr i denne sæson end her. Desuden har der været scoret en del mål i slutningen af de to holds kampe generelt i denne sæson.

Spil på Celta Vigo – Granada*

Newcastle – Fulham d. 16/12 kl. 16:00

Første Fulham mål, spread 56,5-59,5
Sælger 56,5 (dvs gevinst, hvis Fulham scorer i senest det 56. min)

Newcastle med hele 3 nederlag i streg og senest et hårdt slag, da de i midtugen røg helt ud af det europæiske, da de hjemme tabte med 1-2 til AC Milan. Derudover har de en del skader og Trippier i karantæne.

Fulham derimod er sprudlende og kommer med 10-0 og to sejre i deres senest to kampe (West Ham og Nottingham Forrest) og kampen inden da tabte de med 4-3 ude til Liverpool.

Svært at se Fulham ikke have gode muligheder for at komme relativt tidligt på tavlen mod et meget slagent Newcastle-hold.

Spil på Newcastle – Fulham*

Valencia – Barcelona d. 16/12 kl. 21:00

Val dobbelt resultat, spread 13-16
Køber 16 (gevinst hvis Valencia får over 16 point, 10 point ved X HT og 10 point ved X FT, 25 point ved føring HT og ved sejr)

Barca i krise og Lewandowski i krise. Valencia der plejer at overlade initiativet til Barcelona og selv stå dybt, selvom de er på hjemmebane. Barcelona har brug for en sejr for stadig at holde nogenlunde tag i den absolutte top, men de må nok væbne sig med tålmodighed her.

Barcelona i deres nuværende forfatning virker overvurderet i det her matchup, hvor Valencia har det godt med underdog-rollen.

Valencia blot med 1 point i deres seneste 4 kampe, men har gjort det bedre end som så.

Sidste sæson vandt Barca to gange 1-0.

Spil på Valencia – Barcelona*

Milan – Monza d. 17/12 kl. 12:30

Andet Milan mål, spread 69-72
Køber 72 (dvs gevinst hvis andet Milan mål ikke scores eller tidligst i det 73. min)

Milan med succes i midtugen, da de vandt i Newcastle, det var dog kun nok til EL, men naturligt en kamp der har taget en del kræfter og fokus fra dem. 

Monza er stabile og taber sjældent stort. De har fået point i 5 af deres seneste 6 kampe; nederlaget var på et mål til Juventus. Milan der kun har scoret 11 mål

i 7 hjemmekampe, hvilket xG også ligger på. Derfor bør der under de givne omstændigheder være et stykke op til 2 Milan-mål.

Spil på Milan – Monza*

Almeria – Mallorca d. 17/12 kl. 14:00

Mallorca for at vinde kampen, spread 32,2-36,4
Sælger 32,2 (dvs gevinst hvis Mallorca ikke vinder kampen)

En kamp der vurderes stort set helt lige, men hjemmeholdet pisket til sejr og udeholdet formentlig ok tilfreds med et point og selvom Almeria endnu ikke har vundet, så har de hele 10 expected points på hjemmebane i 8 kampe. Mens Mallorca er et klassisk stærkt hjemmehold, men langt svagere når de skal til fastlandet. 9 af 14 point har de i denne sæson hentet på hjemmebane. Almerias pil peger i den rigtige retning og hvis de skal have en sejr i ligaen i år, så skal det være her – 3 dage senere lukker de året af ude mod Barcelona. Mallorca ude den faste forsvarsspiller Valjent og sidste sæsons suveræne topscorer Muriqi er tvivlsom.

Spil på Almeria – Mallorca*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar