18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d. 14. – 15. oktober 2023

Endnu flere landskampe på menuen og denne gang 100% EM-kvalkampe inkl. 2 kampe fra Danmarks pulje, hvilket også inkluderer de danske drenge der jagter revanche mod Kazakhstan. Det begynder efterhånden at spidse til i diverse grupper i forhold til at kval´e sig videre til EM. Artiklen udgives i samarbejde med SpreadEx*.

Foto: IMAGO / IPA Sport

Nordirland – San Marino lørdag d. 14. oktober kl. 15:00

Første San Marino mål, spread 80-81,5
Køber 81,5 (dvs gevinst hvis San Marino scorer tidligst i det 82. min)

Meget svært at se San Marino komme på måltavlen her; I 5 af deres 6 kampe i denne gruppe har de haft under 0,1 i xG og de har endnu ikke scoret. I det omvendte opgør, hvor de havde hjemmebane mod Nordirland havde de blot 0,03 i xG (3 afslutninger, hvor af det ene forsøg var inden for rammen). Det taler naturligvis lidt ned, at Nordirland intet har at spille for.

Imponerende er det, at Nordirland trods 5 nederlag i 6 kampe, blot har lukket 8 mål ind.

Spil på Nordirland – San Marino*

Danmark – Kazakhstan lørdag d. 14. oktober kl. 20:45

Totale mål, spread 3,1-3,3
Sælger 3,1 (dvs gevinst hvis der scores max 3 mål)

Selvom den blev 3-2 i det omvendte opgør, så har jeg svært ved at se mange mål her. Kasakhstan er ok hjemme på kunstgræsset, men nu skal de til København og spille på en mindre god græsplæne, hvor DK vil være 100% fokuserede, dels pga det omvendte opgør og at de skal have de tre point i forhold til at kvale til næste års slutrunde. Kazakhstan vil stå meget dybt og der har DK tidligere haft en del problemer mo den type modstandere. Selv med 3-2-kampen og en enkelt kamp mod San Marino, så har Kazakhstan blot en målscore på 9-5 i deres 6 kampe. Så svært at se Kazakhstan score samtidig med DK næppe går målamok.

Spil på Danmark – Kazakhstan*

Italien – Malta lørdag d. 14. oktober kl. 20:45

Antal mål i tredje potens, spread 84-98
Sælger 84 (dvs gevinst hvis der max scores 4 mål)

Kæmpe kamp for Malta, der geografisk ligger knapt 100km syd for den sydligste del af Italien.

De har mødtes 5 gange siden 2012 og alle de opgør har haft max 2 mål, inkl. den seneste tilbage i foråret, hvor Italien vandt 2-0.

Maltas samlede målscore er 1-11 i 5 kampe, altså et snit på 2,4. Italien med 6-4 for 4 kamp, altså et snit på 2,5.

Italien har England (puljens etter) 3 dage senere i England, hvilket også bør tale for at Malta kan holde Italien nede på max 3 mål. I og med det er indbyrdes opgør før målscore i EM-kval´en, så er der heller ikke der inciment for italienerne for at gå målamok.

Spil på Italien – Malta*

Ungarn – Serbien d. 14/10 kl. 20:45

Kampen ender uafgjort, spread 27,7-32,3
Køber 32,3 (dvs gevinst hvis kampen ender uafgjort)

En på papiret meget lige kamp mellem de to førende hold i gruppe G. De har hver 10 point og eneste udfordrer er Montenegro med 8 point. Ungarn med en kamp færre end resten af holdene i gruppen, så på den måde lever hjemmeholdet bedst med X, også med tanke på de vandt det omvendte opgør med 2-1, så med X vil de endegyldigt være bedre indbyrdes.

Ungarn med en let(tere) opgave 3 dage senere ude mod Litaun, mens Serbien har et drabeligt naboopgør mod Montenegro hjemme i Serbien, hvor de så igen ikke vil være tvunget til at vinde, hvis de får X med fra Ungarn.

Spil på Ungarn – Serbien*

Polen – Moldova d. 15/10 kl. 20:45

Pol Mål-rush, spread 28,5-31,5
Sælger 28,5 (dvs gevinst hvis Polen max scorer 2 mål)

Det virker voldsomt, at Polen er gjort til så store favoritter her. Moldova vandt det omvendte opgør tilbage i sommers med 3-2 på hjemmebane, det var så godt nok meget ufortjent, men stadig. Derudover må Polen se bort fra deres skadede målmaskine Lewandowski. Selv hjemme mod Færøerne vandt Polen blot 2-0 i sidste måned, det var med Lewandowski og de scorede i de sidste 20 min, hvor det første var på straffespark. En anden ting der taler for er, at Polen har en must win kamp på kunstgræsset på Færøerne 3 døgn forinden denne kamp, mens Moldova blot spiller en træningskamp mod Sverige, hvor de naturligvis sparer en hel del spillere. Polen har inden kampen mod Færøerne scoret 6 mål i 5 kampe, 3 af dem scoret af Lewandowski…  

Spil på Polen – Moldova*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

Få op til 1.000 kroner i odds bonus
Bonus gælder kun for nye Danske spillere • Min. +18 år • Min. indbetaling 100 DKK. Max bonus: 4 x 250 DKK • 1x omsætningskrav • Eksempel: Indsæt og placer et 1000 DKK. væddemål og modtag 4 x 250 DKK. i gratis væddemål på sammenhængende dage (omsætning 1x 1000 DKK. = 1000 DKK.) • Gælder for 90 dage • Min. odds 1.50. • Generelle bonusvilkår gælder. Alle regler og vilkår

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar