18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d. 13. – 14. januar 2024

Vi starter en tur i The Championship, hvor der jagtes en lille overraskelse, for derefter at tage en fin rundfart i de store europæiske ligaer: den spanske, tyske og den italienske Serie A. Fælles for de sidste 4 spil er, at vi gerne ser få mål på forskellige spread-måder.

(Foto: IMAGO / ABACAPRESS)

Millwall – Middlesbrough d. 13/1 kl. 16:00

Millwall til at vinde kampen, spread 32,2-37,1
Køber 37,1 (dvs gevinst, hvis Millwall vinder)

Millwall røg godt nok ud af FA Cuppen i seneste kamp, da de tabte med 3-2 til topholdet i Championship, Leicester. Før det har de vundet 2 kampe og spillet 3 uafgjort i Championship. De kan stille i stærkeste opstilling til dette opgør, når de tager i mod et andet midterhold i Middlesbrough, som er 4 point foran dem. Middlesbrough er noget helt frem til semifinalen i EFL Cuppen, hvor de 4 dage inden denne kamp spille hjemme mod Chelsea og vandt 1-0. Der er returopgør i London d.23. Januar. Middlesbrough har en del skader bl.a. førstekeeper Dieng og derudover to australier, der er taget til Asian Cup med deres landshold. Det er ikke faste spillere, men stadig to spillere der tilsammen har scoret 5 mål og givet to assists. Jeg har svært ved at få øje på hvorfor Middlesbrough ligefrem skal være favoritter her.

Spil på Millwall – Middlesbrough*

Athletic Bilbao – Real Sociedad d. 13/1 kl. 18:30

Antal mål i tredje potens, spread 32-37
Sælger 32 (dvs gevinst, hvis der max scores 3 mål)

Det store baskiske opgør, som et et sub-topopgør. De to største klubber fra Baskerlandet mødes her.

Hjemmeholdet der ikke har tabt en fodboldkamp siden midt/slut Oktober, hvor det blev til et 1-0-nederlag ude mod Barcelona. Real Sociedad har heller ikke tabt i næsten lige så lang tid, for deres vedkommende skal vi tilbage til starten af November, hvor de ironisk nok også tabte med 1-0 til Barcelona.

Athletic uden deres mest produktive spiller i offensiven, Inaki Williams, med 8 mål og 3 assist, som er med Ghana til African Cup of Nations.

Real Sociedad er uden deres næstmest scorende spiller og med delt flest assists i japanske Kubo, der er taget afsted til Asian Cup. Det skal dog også med, at de må se bort fra deres keeper Remiro, der sidder ude med karantæne.

Spil på Athletic Bilbao – Real Sociedad*

Darmstadt – Dortmund d. 13/1 kl. 18:30

Første kampmål, spread 28-31
Køber 31 (dvs gevinst, hvis første mål scores efter det 31. min)

Først runde efter den kort vinterpause i Tyskland, som har varet siden kort før Jul.

To hold der sluttede skidt af; Darmstadt med 3 point i deres sidste 9 Bundesligakampe og en delt sidsteplads med to andre hold der også har 10 point samlet. Dortmund vandt sidst i slutningen af November, da de i CL slog AC Milan med 3-1 ude.

De to holds kampe har høje målsnit, men første gældende kamp i over 3 uger, mange skader/fravær for de to hold og temperaturer lige omkring frysepunktet gør, at jeg forventer en lidt stille start og forhåbentlig så stille at vi ikke får et mål i den første tredjedel af kampen.

Spil på Darmstadt – Dortmund*

Lazio – Lecce d. 14/1 kl. 12:30

Antal mål i tredje potens, spread 32-37
Sælger 32 (dvs gevinst, hvis der max scores 3 mål)

Holdenes kampe snitter henholdsvis 2,26 og 2,37. De har begge 12 ud af 19 kampe under 2,5 mål.

Lazios hjemmekampe snitter kun 2 mål pr. kamp, mens Lecces udekampe har snittet lidt lavere end deres hjemmekampe.

Lazio er uden deres topscorer Immobile, der fortsat er skadet. 4 dage før denne kamp spillede de lokalopgør mod de store rivaler Roma og 5 dage efter denne kamp spiller de Super Cup i Saudi Arabien. Det skal så også med at førstemålmand Provedel er ude med sygdom.

Lecce må bl.a. se bort fra Banda på midtbanen, der er afsted med sit landshold Zambia. Han er noteret for 4 assists (flest for sit hold) og 2 mål.

Spil på Lazio – Lecce*

Fiorentina – Udinese d. 14/1 kl. 18:00

Andet Fiorentina mål, spread 71,5-74,5
Køber 74,5 (dvs gevinst, hvis Fioretina tidligst scorer deres andet mål i det 75. min)

Fiorentina har højst scoret 1 mål i deres seneste 7 kampe. De har fortsat deres topscorer Nicolas Gonzales ude med skade og denne kamp mod Udinese ligger mellem Coppa Italia, hvor de gik videre efter forlænget og straffespark, og den italienske Super Cup, som spilles i Saudi Arabien. Kun 6 hold har skabt mindre i xG i Serie A denne sæson.

De møder et Udinese-hold der kun har Serie A at koncentrere sig om og som er det klart mest underpræsterende/uheldige hold i hele rækken.

Der skal være fine muligheder for, at Udinese holder Fiorentina på max 1 mål.

Spil på Fiorentina – Udinese*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar