18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d.11.-12. Maj 2024

Motivationsforskelle og så lurer vi på, at to storhold der oplevede skuffelser i midtugen og som intet har at spille for i ligaen kan blive drillet af mindre hold. Direkte duel om den CL-givende 5. plads i Serie A bliver også berørt her.

Alamy

Mallorca – Las Palmas d. 11/5 kl. 14:00

Første Las Palmas mål, spread 67,5-70,5
Køber 70,5 (dvs gevinst, hvis Las Palmas scorer tidligst i det 71. min)

Med fire kampe tilbage har Las Palmas ikke helt reddet sig, men under 1% risiko for at rykke ned. De er 11 point over stregen med fire kampe tilbage. De er har længe være gået i stå med syv nederlag i træk og blot eet mål scoret i de over 630 mins fodbold!

Mallorca er en plads over nedrykning med seks point ned. De holdt senest Atletico Madrid nede på 0,85 xG og før det; ude mod Cadiz, hvor hjemmeholdet kun skabte 0,44 xG. Begge gange blev der dog scoret mod dem. Her får de alletiders mulighed for et clean sheet. Mallorca i stærkeste opstilling.

Spil på Mallorca – Las Palmas*

Tottenham – Burnley d. 11/5 kl. 16:00

Burnley Mål, spread 1,15-1,3
Køber 1,30 (dvs gevinst, hvis Burnley scorer mindst to mål)

For Tottenham bliver det næppe til top4 og CL med syv point op og tre kampe tilbage. De er fire point foran Newcastle på 6. pladsen, så de ender højst sandsynligt på den nuværende 5. plads og spiller Europa League i den kommende sæson. De er gået helt i stå med fire nederlag i træk og hele 13 mål scoret mod dem i de fire kampe. Det skal så med, at alle fire modstandere har været fra top7.

Her møder de et Burnley-hold hvor kun sejr tæller, hvis de skal levere miraklet og overleve. De har scoret i deres seneste fire kampe og har hentet fem point i de kampe. Et mål bliver næppe nok til sejr. I det omvendte opgør blev det 2-5 og her ligner det igen mange mål, hvor motivationen bør være størst hos udeholdet.

Spil på Tottenham – Burnley*

Bayern München – Wolfsburg d. 12/5 kl. 17:30

Bayern München for at vinde kampen, spread 71,3-77,2
Sælger 71,3 (dvs gevinst, hvis Bayern München ikke vinder)

Sent Ondsag aften sluttede Bayerns sæson i Madrid, da de forvaltede en 1-0 føring til 2-1-nederlag og farvel til Champions League på en måde der mindede om en vis CL-finale i ´99 på Camp Nou. Wolfsburg har heller ikke mere at spille for, men dels vil de altid være motiveret mod mægtige Bayern München og dels kommer de med tre sejre i træk. Desuden er Bayerns store goalgetter Harry Kane tvivlsom og så er spørgsmålet om han ønsker at tage chancen i en ligegyldig kamp, når der også venter et EM i næste måned.

Spil på Bayern München – Wolfsburg*

Atalanta – Roma d. 12/5 kl. 20:45

Kampen ender uafgjort, spread 23,4-28,7
Køber 28,7 (dvs gevinst, hvis kampen ender uafgjort)

En direkte duel om den Champions League-givende 5. plads i Serie A. Begge hold har været i aktion i midtugen; Atalanta spillede sig på overbevisende vis videre til EL-finalen, hvor Leverkusen venter, som ekspederede netop Roma ud. Atalanta er for nuværende på den føromtalte 5. plads, hvor de er a point med Roma på 6. pladsen. Indbyrdes blev det første opgør uafgjort 1-1. Atalanta lever fint med X, da de har spillet en kamp færre end Roma og har fem mål bedre i målscore. For Roma vil det selvfælgelig være rigtig rart med sejren, men omvendt, hvis de taber så kan de vist godt vinke farvel til den 5. plads, da de så vil være dårligere indbyrdes end Atalanta og skal hente fire point på to kampe, hvor Atalanta mangler tre. Atalanta har Coppa-finale tre dage efter denne Roma-kamp og den spøger med garanti også i baghovederne på Atalanta -spillerne og stab.

Spil på Atalanta – Roma*

PSG – Toulouse d. 12/5 kl. 21:00

Første Toulouse mål, spread 58-61
Sælger 58 (dvs gevinst, hvis Toulouse scorer før det 58. min)

Det her matchup minder en del om Bayern-kampen længere op, da PSG også røg ud i midtugen i CL og ligaen er overstået, men til forskel for Bayern har de en Cup-finale at spille om et par uger. Mentalt er det svært at se PSG-spillerne være der til den her kamp, hvor der sikkert også bliver roteret en del.

Toulouse ekstremt uheldige med at tabe 1-2 senest til Montpellier. Før det; tre sejre og to uafgjorte. Toulouse har ikke noget stort at spille for i midten af rækken, men lur mig om de ikke vil være motiverede for at drille PSG i hovedstaden.

Spil på PSG – Toulouse*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar