18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden d.1/6-2/6 2024

Fire sidsterunde kampe fordelt på tre ligaer og så selvfølgelig en stor europæiske finale, den største af dem alle på klubplan.

Alamy

AC Horsens – HB Køge d. 1/6 kl. 15:00

Totale mål, spread 3-3,2
Køber 3,20 (dvs gevinst, hvis der scores mindst 4 mål)

Sidste runde i den danske 1. division, hvor der ikke er mere på spil. Horsens gode resultater fra start April og frem til nu er især kommet på baggrund af en solid defensiv, hvor de i otte kampe blot har lukket fire mål ind, men nu har de ikke mere at spille for og mon ikke det vil gøre at de slipper tøjlerne og spiller mere frit? HB Køre er et kæmpe over-hold. Deres kampe har snittet 3,8 mål. De seneste to møder med Horsens i denne sæson har hver budt på fem mål. Køges seneste kamp var lokalopgøret mod Næstved, hvor de stadig var i nedrykningsfare, et nederlag ville have givet Næstved muligheden for at gå forbi Køge i denne sidste runde, bl.a. derfor blev det en intens og målfattig kamp. Det bør den her mod Horsens ikke blive.

Spil på AC Horsens – HB Køge*

Dortmund – Real Madrid d. 1/6 kl. 21:00

Mats Hummels målminutter, spread 2-4
Køber 4 (dvs gevinst, hvis Hummels´ målminutter overstiger 4)

Den faste og bundrutinerede midterforsvarer, hvis kontrakt udløber ved Juni måneds udgang og derfor sidste kamp for Dortmund, som tingene ser ud pt. Han er i gang med 14. sæson, af to omgange, for Dortmund. Han har scoret i dem alle, undtagen den første, hvor han kun var lejet og blot fik 16 kampe i alt. I denne sæson har han scoret fire i alt; tre i Bundesligaen og et i Champions League. Han er med oppe på alle dødbolde og er befinder sig tæt på målet i den forbindelse. Han er fysisk stærk og god på låget.

Spil på Dortmund – Real Madrid*

Atalanta – Fiorentina d. 2/6 kl. 18:00

Fiorentina Mål, spread 0,9-10,5
Sælger 0,9 (dvs gevinst, hvis Fioretina ikke scorer)

Onsdag aften spillede Fioretina en meget vigtig kamp i Athen, da den stod på Conference League-finale mod Olympiakos. Her tabte italienerne som bekendt efter forlænget spilletid. Under fire døgn senere skal de så spille for dem en totalt ligegyldig kamp i Serie A i sæsonens sidste kamp. Uanset resultatet af den ender Fiorentina 8´er. Atalanta har haft en uges forberedelse og restitution til den her kamp, som også er sæsonens sidste for dem. De har vundet seks kampe i træk i Serie A og kan med en sejr her veksle deres nuværende 4. plads til 3. pladsen. For halvanden uge siden vandt de Europa League i overlegen stil. Atalanta har tre clean sheets i træk og et mærket og motivationsløst Fiorentina-hold bør Atalanta kunne holde fra fadet.

Spil på Atalanta – Fiorentina*

Espanyol – Cartagena d. 2/6 kl. 18:30

Antal mål i tredje potens, spread 43-50
Sælger 43 (dvs gevinst, hvis der max scores 3 mål)

En kamp uden betydning her i den sidste runde, hvor Espanyol ender på en af de fire playoff-pladser. Cartagena ender i midten af rækken. Espanyols kampe har snittet 2,34 mål, mens Cartagenas har snittet 2,07. Tre af Espanyols seneste fire kampe er endt 0-0. Cartagenas seneste 11 kampe har max haft to mål og de har ikke scoret i deres to seneste. En kamp for Espanyol som bare skal overstås uden skader eller karantæner, da de selvsagt har langt vigtigere kampe lige rundt om hjørnet, som spillerne og staben helt sikkert er meget opmærksom på.

Spil på Espanyol – Cartagena*

Mirandés – Amorebieta d. 2/6 kl. 18:30

Første kampmål, spread 36-39
Køber 39 (dvs gevinst, hvis første mål scores tidligst i det 40. min)

Tre af de fire nedrykkere er fundet i Segunda Division. Den sidste bliver enten Mirandés eller Amorebieta. Det er to små klubber som ligger forholdsvis tæt i det nordlige Spanien med ca. 80 kilometer imellem sig. Amorebieta skal vinde ellers rykker de ned. Hjemmesejr eller uafgjort, så bliver Mirandés oppe.

Det tidligste mål der har været i Amorebietas seneste tre kampe har været i det 50. min. Mirandes er svage favoritter og de lever naturligvis aldeles fint med 0-0/uafgjort. Jeg har svært ved at se andet end den her kamp starter forsigtigt.

Spil på Mirandés – Amorebieta*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar