18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden 8.-10. Marts 2024

To tyvstartere Fredag aften til denne weekends spreadbetting. En dansk, to italenske og to spanske er der overordnet på menuen, hvor der jagtes mål og X´er – hver for sig 🙂

IMAGO / Sportimage

Hvidovre – FC Nordsjælland d. 8/3 kl. 19:00

Fjerde kampmål, spread 80-81,5
Sælger 80 (dvs gevinst, hvis fjerde mål falder i senest det 79. min)

Der bør være grobund for mange mål her. Begge hold er kommet godt fra land offensivt i denne forårssæson, hvor især Hvidovre synes som forvandlet i forhold til efterårssæsonen. De har næsten scoret lige så mange mål i 2024´s første 3 kampe, som i sidste halvdel af 2023, hvor de spillede 17 Superligakampe. Indtil videre har der været mindst 4 mål i Hvidovres første 3 kampe og mod stærkt offensivt besatte og spillende FCN bør der være fine muligheder for at nå det måltal igen. I 2/3 har der været mindst 4 mål i FCN´s kampe i 2024.

Spil på Hvidovre – FC Nordsjælland*

Napoli – Torino d. 8/3 kl. 20:45

Første Napoli mål, spread 47-50
Sælger 47 (dvs gevinst, hvis Napoli scorer senest i det 46. min)

Napoli begynder at ligne sig selv under træner Calzona, der har stået i spidsen for dem i 4 kampe nu. De seneste 2 er vundet, hvor de samlet har scoret 8 mål. I sidste weekend slog de andenpladsen Juventus med 2-1. Det tidligste mål de har scoret under Calzona har været i 29. min, men min tese er, at de går ud og giver gas her fra start og så tager den lidt mere med ro senere, da Barcelona venter om 4 dage i CL. Torino er placeret midt i tabellen uden det store at spille for og er til denne kamp ret svækket. For 2 måneder siden vandt Torino hele 3-0 over et på det tidspunkt kriseramt Napoli-mandskab – der er revanche i luften.

Spil på Napoli – Torino*

Granada – Real Sociedad d. 9/3 kl. 18:30

Totale målminutter, spread 113-123
Køber 123 (dvs gevinst, hvis samlede antal målminutter overstiger 123)

Den her kamp kan sagtens stikke af målmæssigt og derfor er den ekstra interessant at tage som spreadbet i stedet for almindelig over. Stikke af målmæssigt gjorde den netop i det omvendt opgør i Sociedad, hvor det endte hele 5-3. Granada er trods deres placering i bunden et hold, der gerne vil spille fodbold/have bolden, hvilket de af og til slår sig på, senest kom det til udtryk mod Villarreal, hvor de tabte hele 5-1. Granada har 10 point op til redning, så derfor kan de ikke bruge uafgjort til meget. Sociedad er i stærkeste opstilling rent offensivt, men lidt svækket i forsvaret. De har ligeledes brug for 3 point i jagten på de europæiske pladser.

Spil på Granada – Real Sociedad*

Genoa – Monza d. 9/3 kl. 20:45

0-0 Uafgjort, spread 7,3-14,4
Køber 14,4 (gevinst, hvis kampen ender 0-0)

De to hold har hver spillet 4 0-0 kampe i denne sæson i Serie A. Genoa har 13 point til nedrykning, mens Monza har 16. Begge hold kommer lige fra et nederlag. Det omvendte opgør var tæt på at blive 0-0. Monza scorede i det 83. min og vandt kampen 1-0. Klassisk italiensk at nappe en pointdeler her og så prøver jeg at gå efter den højere gevinst ved 0-0. Begge holds kampe har to af rækkens laveste målsnit med hver 2,30, hvor kun 3 holds kampe har lavere.

Spil på Genoa – Monza*

Alaves – Rayo Vallecano d. 10/3 kl. 14:00

Kampen ender uafgjort, spread 29,1-33,5
Køber 33,5 (dvs gevinst, hvis kampen ender uafgjort)

Igen kigges der mod en plausibel pointdeler – denne gang lidt mere forsigtigt og bare et X. 11 runder resterer der i den bedste spanske række. Rayo er 2 pladser over nedrykning, men hele 7 point ned. Alaves 3 point bedre end Rayo. Igen har vi fat i to holds kampe, som hører til i den lave ende; godt 2 mål for begges vedkommende. Rayo 11 af 27 kampe uafgjort, hvor Alavés “kun” har 8, men 3 af deres seneste 5 er endt uafgjort. Ingen af holdene har vundet i nogen af deres seneste 5 kampe. X må føles relativt rart for begge hold her.

Spil på Alavés – Rayo Vallecano*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar