18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden 22. – 24. september 2023

Fodboldrundtur i Europa, hvor der denne gang bliver kigget nærmere på og tippet på et par kampe fra vores nordlige nabolande, og vi tager også et smut sydpå til Tyskland og skønne Spanien. Artiklen udgives i samarbejde med SpreadEx*.

Spread betting.

Brage – Örebro d. 22/9 kl. 19:00

Kampen ender uafgjort, spread 23,8-28,6
Køber 28,6 (dvs gevinst, hvis kampen ender uafgjort)

Vi starter i den næstbedste række i Sverige, Superettan. I Sverige spiller de som bekendt efter kalenderåret; starter i April og slutter i November. Der er spillet 22 ud af 30 runder og selvom det endnu er for tidligt at talle om et motivationskryds, så synes jeg alligevel godt om dette spil.

Brage er 5 point over nedrykningsstregen, men blot 1 point over nedrykningsplayoff, hvor der er mange om buddet. Örebro er 2 point foran Brage. Begge hold er i kun form, da de begge er ubesejret i hver deres seneste 4 kampe. Brage med to uafgjorte i deres seneste og før det to sejre. Örebro har vundet deres seneste to og før det uafgjort og så en sejr mere.

Örebro med hele 10 af deres 22 kampe uafgjorte indtil videre i denne sæson.

Da de mødtes i det omvendte opgør tilbage i August vandt Brage med 2-0 hos Örebro, det var dog både spille- og chancemæssigt en meget lige kamp, hvilket også må forventes denne gang.

Spil på Brage – Örebro*

Girona – Mallorca d. 23/9 kl. 15:30

Girona vinder kampen, spread 48,7-53,5
Køber 53,5 (dvs gevinst, hvis Girona vinder kampen)

Den helt store positive overraskelse i La Liga er indtil videre Girona, der ligger delt 2´er efter 5 kampe med 4-1-0 og de har da heller ikke været SÅ gode, som tabellen viser, men det er heller ikke fordi de bare har været pivheldige i alle 5 kampe.

Mallorca er 1-2-2 og fik sæsonens første sejr senest, da de meget ufortjent slog Celta Vigo med 1-0 på udebane og overall ligner de et noget svagere hold end Girona pt. Mallorca får desuden set over en hel sæson ikke mange point væk fra øen. Girona fortsætter næppe med at ligge i toppen, når vi kommer noget længere hen i sæsonen, men her bør de have fine muligheder for at fortsætte deres sejrsstime.

Spil på Girona – Mallorca*

Union Berlin – Hoffenheim d. 23/9 kl. 15:30

Første Hoffenheim mål, spread 54,5-57,5
Sælger 54,5 (dvs gevinst, hvis Hoffenheim scorer senest i det 54. min)

Et Union-hold der brugte rigtig mange kræfter i Madrid under 3 døgn forinden i CL og rent mentalt må den også have været dyr, eftersom den stod 0-0 indtil dybt inde i overtiden, hvor Bellingham gjorde det til slutresultatet 1-0. Haberer på midt midt sidder ude med karantæne og Knoche i midterforsvaret er lige blevet skadet.

Hoffenheim uden karantæner og de par tvivlsomme spillere de har, er ikke værd at nævne i forhold til stærkeste opstilling. Hoffenheim har scoret 3 mål i hver af deres seneste 3 kampe, men de har ikke scoret så meget tidligt, udover i den seneste hvor de kom foran allerede i det første minut ude mod Köln.

Spil på Union Berlin – Hoffenheim*

Bodø/Glimt – Vålerenga d. 24/9 kl. 17:00

Vål Dobbelt resultat, spread 8-11
Køber 11 (dvs gevinst, hvis Vålerenga vinder en af halvlegene eller ikke taber nogen af dem, marginalt minus hvis de taber en halvleg og får uafgjort i den anden)

Lugano er en tur i Schweiz her sent Torsdag aften og spille Conference League-kamp mod Lugano. Bodø ligger 2´er i Norge, 2 point efter Viking og 1 point foran Tromsø på 3. pladsen. Bodø har, inden Lugano kampen ikke vundet i 4 kampe i træk i ordinær tid (4 uafgjorte).

Vålerenga er blot 1 point over nedrykningsplayoff og 5 point ned til nedrykning, Stabæk, der endda har en kamp i hånden. Vålerenga er dog ret fortrøstningsfulde for tiden, da de er ubesejret i deres seneste 6 kampe! Senest slog de bundproppen Aalesund med 3-1 og før det fik de ikke ufortjent 1-1 ude mod førerholdet Viking!

Så altså begge med masser at spille for, i hver deres ende af tabellen, men Vålerenga ligner et hold, der pt er langt bedre end deres nuværende placering, mens Bodø virker svagere end deres nuværende placering og et hårdt kampprogram i benene og en relativ lang udekamp under 3 døgn før Vålerenga kommer på besøg.

Spil på Bodø/Glimt – Vålerenga*

Las Palmas – Granada d. 24/9 kl. 18:30

Andet Las Palmas-mål, spread 74,5-77,5
Sælger 74,5 (dvs gevinst, hvis Las Palmas scorer deres andet mål senest i det 74. min)

Las Palmas er rækkens mindst scorende indtil videre med blot 1 mål i 5 kampe, men de har skabt langt mere foran modstandernes mål, men det har været stolpe ud for øboerne hidtil. Her får de alletiders mulighed for at rette lidt op på det, da et af rækkens svageste hold i Granada kommer på besøg. Las Palmas har stadig til gode at vinde en kamp denne sæson og den her bør de have sat stort fedtemærke ved, også set i lyset af, at de 3 dage efter møder Real Madrid på udebane.

Granada har lukket mindst to mål ind i hver af deres første 5 (liga)kampe og har med længder flest xG against af alle hold i ligaen so far. I skrivende stund ingen bemærkelsesværdige spillere ude for de to hold.

Spil på Las Palmas – Granada*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

Få op til 1.000 kroner i odds bonus
Tilbuddet er kun for nye spillere. Kun din første indbetaling bestemmer værdien af ​​dine gratis væddemål. For eksempel, en indbetaling på 1.000 kr. vil resultere i et gratis væddemål på 500 kr. til sportsbook samt et gratis væddemål på 500 kr. til spreadbetting, som du modtager når dit første indskud er gennemspillet 1 gang til minimum odds 1,50. Gennemspilskravet skal opnås inden for 60 dage efter aktivering af bonussen. Spread bettting tab kan være større end din indsats. 18+| Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar