18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden 22. – 23. Marts 2024

Landskampspause, hvor vi kigger nærmere på et par af de helt store mastodonter der spiller træningskampe og så dykker vi ned i de lavere engelske rækker, hvor vi er gået ind i den sidste 1/4 af ligaerne.

IMAGO / Pressinphoto

Spanien – Colombia d. 22/3 kl. 21:30

Spanien for at vinde kampen, spread 53,9-59
Sælger 53,9 (dvs gevinst, hvis Spanien ikke vinder)

Kampen spilles på neutral bane i London. Begge hold har en træningskamp mere 4 dage senere, for Spaniens vedkommende er det hjemme i Madrid mod Brasilien og for Colombias vedkommende er det mod Rumænien. Der betyder kampen mod Spanien mest for Colombia og for Spanien kampen mod Brasilien mest og hvor de formentlig stiller stærkere op. Det er over 2 år siden Colombia sidst tabte en fodboldkamp, hvilket var 1-0 ude mod Argentina. Siden November 2023 har de vundet 4 ud af 4 kampe de har spillet, bl.a. 2-1 hjemme over Brasilien i VM-kvalen. Mange af de spanske spillere har afgørende klubkampe lige rundt om hjørnet: Copa del Rey-finale, Champions League semifinaler osv.

Spil på Spanien – Colombia*

Argentina – El Salvador d. 23/3 kl. 01:30

Totale mål, spread 3,45-3,65
Sælger 3,45 (dvs gevinst ved max 3 mål)

Argentina har mange afbud til den her kamp herunder er selvfølgelig vigtigste at nævne anfører Messi. Kampen spilles på neutral grund i USA. Dette er Argentinas første kampe i år, hvorimod det er El Salvadors 4. De har bl.a. mødt Messis Inter Miami tilbage i Januar, hvor det endte 0-0. Temperaturerne er noget lavere end de 2 landshold er vant til; 5-7 grader i Philadelphia, når kampen spilles. For El Salvador handler det mest om at holde Argentina så meget som muligt fra fadet og for Argentina investerer de næppe voldsomt i en kamp som denne, som nok mest er arrangeret af økonomiske årsager fremfor sportslige.

Spil på Argentina – El Salvador*

Carlisle – Stevenage d. 23/3 kl. 16:00

Første kampmål Stevenage, 47,5-50,5
Sælger 47,5 (dvs gevinst, hvis Stevenage scorer i senest det 47. min)

Carlisle kan i teorien godt nå overlevelse, men det vil formentlig kræve lutter sejre i deres sidste 8 kampe. På den anden side er Stevenage der er 2 point fra playoff. Der er en del hold der kæmper om den nederste playoff-plads, hvor holdene ovenover er stukket noget af, så ret vigtigt med 3 point her. X´et skal derfor være ret usandsynligt. Carlisle med 4 nederlag i træk, så optimismen er nok svær at få øje på i klubben. Stevenage med 2 nederlag i træk, men har været mod hold fra top10 mod den klare sidsteplads bør der være fine muligheder for genrejsning. Et Carlisle-hold, der har tabt deres seneste 6 hjemmekampe, hvor der i de kampe i snit er blevet scoret 3 mål mod dem.

Spil på Carlisle – Stevenage*

Northampton – Derby d. 23/3 kl. 16:00

Northampton TGM, spread 35-43
Sælger 43 (dvs gevinst hvis Northamptons samlede målminutter er under 35)

Northampton er gået ret meget i stå i midten af rækken og jeg forventer ikke det ændrer sig meget i de sidste 7 kampe, da de ikke har det store at spille for. De er nr. 14 med 15 point til nedrykning og 13 point op til playoff. De har ikke scoret i deres 2 seneste kampe.
Derby er på 2. pladsen på den ene af de 2 direkte oprykningspladser. De har et hul på 4 point ned til nærmeste forfølger. De har holdt buret rent i 3 af deres seneste 4 kampe, som de alle har vundet. Derby har i det hele taget lukket næstfærrest mål ind i League One.

Spil på Northampton – Derby*

Bromley – York d. 23/3 kl. 16:00

Kampen ender uafgjort, spread 23,5-29,6
Køber 29,6 (dvs gevinst, hvis kampen ender uafgjort)

Bromley er 3´er og kan ikke nå den direkte oprykning, men vigtigt for dem at ende på 2. eller 3. pladsen, da de så starter en runde længere henne i playoff. De har 5 point ned til 4. pladsen. De har spillet 1/3 af deres kampe uafgjort. De havde også kamp i midtugen, hvor de var i undertal det meste af kampen.
York er lige under nedrykningsstregen med 1 point op til redning og en del hold der er 2-3 point over dem. 1 point ville ikke være så tosset i en svær udekamp. De har i modsætning til Bromley ikke spillet i midtugen. York har hele 16 af 40 kampe uafgjorte – flest af alle i rækken.

Spil på Bromley – York*

Artiklen er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar