18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til weekenden 10.-12. November 2023

Vi tyvstarter weekenden fredag med en spansk kamp, og så går det ellers videre med tysk og engelsk lørdag, mens der søndag venter en dansk kamp og et kæmpe lokalbrag i det sydlige Spanien om aftenen.

IMAGO / Gonzales Photo

Athletic Bilbao – Celta Vigo d. 10/11 kl. 21:00

Athletic Bilbao for at vinde kampen, spread 60,6-64,8
Sælg 60,6 (dvs gevinst, hvis Athletic Bilbao IKKE vinder)

Athletic er uden tvivl et af de bedre hold i rækken lige omkring de europæiske pladser hører de hjemme, men de er godt nok noget ustabile, både spillemæssigt og pointmæssigt.

Celta er langt bedre end deres nuværende placering i bunden. Iflg. Table of Justice (Xg), så har de været det klart mest uheldige/underpræsterende hold, hvilket også er det indtryk jeg sidder tilbage med. De har allerede fået 3 røde kort og har kun fået 1 straffespark (som de ”Selvfølgelig” brændte), mens de har fået 3 imod sig. De har ikke vundet i 8 kampe i træk. De var Sevilla overlegne senest, men resultatet blev alligevel 1-1, hvor Celta fik rødt efter 64 min. Celta kom tidligt foran og Sevilla fik udlignet i det 83. Min. Kampen forinden spillede de lige op med ligaens førerhold Girona på udebane, men Girona scorede til 1-0 i det 90. Min….

Spil på Athletic Bilbao – Celta Vigo*

Darmstadt – Mainz d. 11/11 kl. 15:30

Mainz for at vinde kampen, spread 40-44,5
Køber 44,5 (dvs gevinst hvis Mainz vinder)

Bundopgør i den bedste tyske række, hvor 1 point skiller de to hold. To hold der er på vej i hver deres retning; Darmstadt i krise med 3 nederlag i træk og en samlet målscore i de kampe på 2-13… Til dette opgør har de hele 3 mand i karantæne.

Mainz havde efter 9 runder ikke vundet en (Bundesliga)kamp i denne sæson og derfor valgte ledelsen af fyre Bo Svensson, og så vandt de. Endda 2-0 over Leipzig og sågar fuld fortjent. Derfor en kamp der ved første øjekast ligner et meget lige opgør, men som når man kigger nærmere bør tale for Mainz-sejr.

Spil på Darmstadt – Mainz*

Manchester United – Luton d. 11/11 kl. 16:00

M.U -2 Handicap, spread 8,3-9,8
Sælger 8,3 (dvs gevinst hvis Luton får point eller max taber med 1 mål)

Okay bevares Man Utd var ikke heldige i Parken, men igen må jeg bare spørge, hvornår har de sidst leveret en overbevisende indsats? Og det er langt under 3 døgn efter de spiller her, efter kampen i DK, hvor de spillede størstedelen af kampen med en mand i undertal. Man Utd har vundet 7 PL-kampe i denne sæson – alle 7 med blot et mål….

Luton kæmper for at undgå nedrykning og pt kan de lige akkurat holde sig over. Senest fik de 1-1 hjemme mod Liverpool. Ikke at det var fortjent, men stadig noget der giver selvtillid og de taber sjældent stort; 7 nederlag i PL denne sæson, hvoraf 4 af dem har været på et enkelt overskydende mål.

Spil på Manchester United – Luton*

FC Midtjylland – FC Nordsjælland d. 12/11 kl. 16:00

FC Midtjylland for at vinde kampen, spread 39,2-43,5
Køber 43,5 (dvs gevinst hvis FC Midtjylland vinder kampen)

Et selvtillidsfyldt FCM-hold, der kun har Superligaen at koncentrere sig om, mens FCN både har pokalen og Torsdag aften spiller de Conference League, hvor de i skrivende stund netop har skuffet med blot 1 point hjemme mod overkommelige Trnava fra Slovakiet. En kamp hvor FCN gav 1,20 for sejr.

Og med tanke på årstiden, vejret og underlaget, så skal FCM have fine chancer for at tage alle 3 point her. Jeg har svært ved at se dem, som udgangspunkt, være tilfreds med uafgjort, selvom kampen på forhånd vurderes ganske lige.

Spil på FC Midtjylland – FC Nordsjælland*

Sevilla – Betis d. 12/11 kl. 18:30

Antal mål i tredje potens, spread 40-47
Sælger 40 (dvs gevinst hvis der max scores 3 mål)

Kæmpe lokalbrag i Sydspanien, når de to Sevilla-klubber tørner sammen. Begge har været i ilden i midtugen i hhv CL og Europa League. Tilsammen har de seneste 3 indbyrdes opgør haft 3 mål; 1, 0 og 2 mål og kampen før det endte 2-1 med det sidste mål i det 94. Min. Siden 2020 har de mødtes 9 gange, hvoraf 7 er gået under 2,5 mål og 2 af dem er endt med præcis 3 mål.

Sevilla var Onsdag i London og møde Arsenal, hvor de holdt Arsenal på godt 1 xG, mens de selv kun præsterede een afslutning og 0,03 xG.

Spil på Sevilla – Betis*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar